Всім привіт)
Нагадаю тут свою історію з бітами і кріпсі, можливо комусь допоможе. Мене і родичів окропили. Дзвінки, без скрінів, тільки чоловіку фото з паспортом. Але фото дуже схоже на те, що в реєстрації в одному з банків було. Всім пояснила, що шахраї. Перший місяць був єбічно важким, бо окрім цих дятлів ще мфо були. ЩИРО ВДЯЧНА АДМІНАМ І ВСІМ ТИМ, хто тут писав і розповідав що робити, дуже допомогли

В один день, десь на 40-45 прострочки в кріпсі набрав якийсь уєбан (в неділю, це для тих хто питає за вихідні), обматюкав, я угукнула в слухавку і поклала. В той же день прийняла рішення про зміну номера. НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ. Наразі вже більше року протермінованих. Дзвінків немає, родичів теж не турбували. Платити не планую. Шахраям і відповідь по їх діям, от і все. Тому всім раджу пояснити рідним про шахрайство і ***** цим ханигам не платити. До речі, знаю історію, знайома педіатриня висталяла, що на неї і чоловіка так взяли ці позики і почалась оця історія з погрозами. Не знаю чи брали вони самі, чи хтось і отаке вилізло, але ситуація як є.