МФО BitCapital

Реструктуризацию пытался выбить, говорят нет, не предусмотрено
Не вибити реобдуризацію, а забити на них потрібно. Вони Ніхто і звати їх Ніяк. В суд не підуть, можуть тільки дзявуліти.

эти П***ры уже ночью мне звонят в 2 часа, поднимаю трубку, а он мне «шо вася, е*ать дальше твоё окружение теперь ещё и ночью», я трубку положил, но что дальше? если они звонят детям начальника, то что вот дальше? мне платить этим додикам или смысла нет уже после сделанного ими и они отстанут? и почему они вообще ко мне прицепились, если моё окружение с ними не коммуницирует от слова совсем
Офигеть...

Хтось домовлявся з ними в перший день прострочки на знижку чи реструктуризацію без терору?
99% что не прокатит

Всім привіт)
Нагадаю тут свою історію з бітами і кріпсі, можливо комусь допоможе. Мене і родичів окропили. Дзвінки, без скрінів, тільки чоловіку фото з паспортом. Але фото дуже схоже на те, що в реєстрації в одному з банків було. Всім пояснила, що шахраї. Перший місяць був єбічно важким, бо окрім цих дятлів ще мфо були. ЩИРО ВДЯЧНА АДМІНАМ І ВСІМ ТИМ, хто тут писав і розповідав що робити, дуже допомогли🩷
В один день, десь на 40-45 прострочки в кріпсі набрав якийсь уєбан (в неділю, це для тих хто питає за вихідні), обматюкав, я угукнула в слухавку і поклала. В той же день прийняла рішення про зміну номера. НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ. Наразі вже більше року протермінованих. Дзвінків немає, родичів теж не турбували. Платити не планую. Шахраям і відповідь по їх діям, от і все. Тому всім раджу пояснити рідним про шахрайство і ***** цим ханигам не платити. До речі, знаю історію, знайома педіатриня висталяла, що на неї і чоловіка так взяли ці позики і почалась оця історія з погрозами. Не знаю чи брали вони самі, чи хтось і отаке вилізло, але ситуація як є.

Всім привіт)
Нагадаю тут свою історію з бітами і кріпсі, можливо комусь допоможе. Мене і родичів окропили. Дзвінки, без скрінів, тільки чоловіку фото з паспортом. Але фото дуже схоже на те, що в реєстрації в одному з банків було. Всім пояснила, що шахраї. Перший місяць був єбічно важким, бо окрім цих дятлів ще мфо були. ЩИРО ВДЯЧНА АДМІНАМ І ВСІМ ТИМ, хто тут писав і розповідав що робити, дуже допомогли🩷
В один день, десь на 40-45 прострочки в кріпсі набрав якийсь уєбан (в неділю, це для тих хто питає за вихідні), обматюкав, я угукнула в слухавку і поклала. В той же день прийняла рішення про зміну номера. НАЙКРАЩЕ РІШЕННЯ. Наразі вже більше року протермінованих. Дзвінків немає, родичів теж не турбували. Платити не планую. Шахраям і відповідь по їх діям, от і все. Тому всім раджу пояснити рідним про шахрайство і ***** цим ханигам не платити. До речі, знаю історію, знайома педіатриня висталяла, що на неї і чоловіка так взяли ці позики і почалась оця історія з погрозами. Не знаю чи брали вони самі, чи хтось і отаке вилізло, але ситуація як є.
той банк часом не приматбанк (ой приватбанк) називається?)

Полиция отказалась признавать меня потерпевшим, так как они не вбачают ознак криминальной видповидальности. т.е. для них угрозы убить, звонки начальнику, оскорбления всеми возможными словами и рассылка фото с паспортом это норма, я понял

Полиция отказалась признавать меня потерпевшим, так как они не вбачают ознак криминальной видповидальности. т.е. для них угрозы убить, звонки начальнику, оскорбления всеми возможными словами и рассылка фото с паспортом это норма, я понял
Удивлен? Я нет

Да, именно так. Это уже пройденный этап. От полиции в данном случае толку нет никакого. А вот штормить водителей просто так, отправлять их на экспертизу, отнимая "вполне законно" 3-4 час их времени - вот это в их полномочиях и очень хорошо получается. Проверено на личном опыте

Вот-вот

Подавайте скаргу слідчому судді

В заяву прийняли?

В заяву прийняли?
сказали писати відмову, бо вони не мають з чого відкривати кримінальне провадження, при тому шо всі записи розмов, де ті ****** дзвонять начальнику і його дітям, колегам, родичам і кажуть, що знайдуть і «вырежут биомусор», шо вони «шкуры» будуть віддавати замість мене, переписки де вони кидали фотки з паспортом і всі інші матюки я прикріпив, але вони не «вбачають», я вмираю просто від сміху і безвихідності

а на кожне моє запитання, як це вони не «вбачають» по кожному пункту знайшли виправдання і пояснення, шо це цивільно-правове і адміністративне, а кримінал - це як би вони мене на гроші намахали

Назад
Угорі