Людина запитала як йому отримати витяг, щоб показати людям що то шахраї і що він написав заяву до поліції.
В мене півтора року протермінування, місяць тому виліз євроколект, написали декілька разів у вайбер, з 12500$ пропонують закрити за 750$. Я їм сказав щоб не пропонували, бо я нічого віддавати не буду. Сказали що почнуть працювати з оточенням

Ну я посміявся, побажав удачі і сказав що в них не вийде бо в них немає контактів мого оточення жодних, крім старого номеру батька. Дівчинка дуже сильно розізлилася і злилася. Іноді бот телефонує 1-2 рази на день і все.
Розповідаю де вони беруть контакти. Інфа 100% взята з власних спостережень і з розповідей колишніх їхніх «менеджерів», у них є спеціалізована програма для пошуку інформації про «боржників» ця програма коштує від 1 мільйона гривень, ця програма має доступ до державних реєстрів (колись я на форумі скидав скріншот з цієї програми який зробила колишня працівниця біткепіталу, можете полистати цей форум знайти, це екслюзив цього форуму) цю програму мають майже усі МФО («криптошараги» користуються програмою купленою компанією Є-гроші, їм надається віддалений доступ до серверу де знаходяться ця програма), як працює ця програма?! Вона по індентифікаційному коду витягує всю доступну інформацію про вас з усіх державних реєстрів, в тому числі про усіх Ваших родичів, далі залежить від цифрового сліду Ваших родичів, якщо ваші родичі активно користуються банківськими застосунками чи застосунками українських компаній які вимагають реєстрацію через мобільний номер телефону, то вони отримують таким чином номер телефону Ваших родичів (тому і бувають такі ситуації коли більш близьких родичів не знаходять, а знаходять далеких родичів з якими Ви рідко (давно) спілкуєтесь, тобто якщо Ваш родич користується банківськими застосунком (в першу чергу ПриватБанком чи МФО (такі додатки зазвичай ще й мають доступ до контактів вашої телефонної книги) далі іде пошук по роботодавцю (в державних реєстрах дуже легко по індентифікаційному коду знайти вашого роботодавця (тому що роботодавець подає звіти в податкову за вашим кодом) і вже за кодом роботодавця знаходять контакти ваших колег, і вже наступна черга це злиті контакти застосунками МФО (у мене єдиний додаток МФО який був встановлений певний час на телефоні це додаток Єгрощі і «криптошараги» телефонували і робили смс розсилку усім контактам які були в мене записані на момент встановлення додатку Єгроші на моєму телефоні, чітко по тих контактах, наприклад у мене був записаний водій військової частини, з яким я контактував 3 роки назад він мене завозив у відрядження і його контакт був в мене записаний на момент встановлення додатку Є гроші, і навпаки ті контакти з якими я набагато більше спілкувався але вони НЕ були у мене записані на момент встановлення додатку Єгроші тим контактам ніхто не дзвонив і не писав. Така в них схема, перевір на на моєму гіркому досвіду. Стосовно Єгроші то це не просто мої здогадки, (хоча я з моменту реєстрації на цьому форумі писав що біти це дітище Єгрошей, можете почитати мої дописи щоб впевнитись) то колишній директор Єгрошей Корецька Ірина Сергіївна приблизно в 2022-2023 зробила ось такий незаконний відділ Єгроші під марками «біткепітал» та «Кріпсі» і також підтягнула туди своїх друзів з Технофінанс і Топ 1, (зараз це підтверджує досудове розслідування, якщо потрібно хто не вірить скину посилання на відкриті джерела цього розслідування (воно стосується «гучних» затримань які відбувалися на початку цього року. Для чого я це все веду, багатьох сильно лякає загадковість цієї компанії, хтось думає що це Лондонські компанії і їм Українські закони по барабану, хтось в силу страху вірить в всесильність цих злочинних організацій, тому я це все розповідаю, коли знаєш як то це і що це лекше вийти з тієї ями в яку попали (якщо ви попали) беручи у них позику. Зараз Ірина Корецька близька з Миколою Тищенко але Український політикум сильно мінливий і коли вітер повіє трохи в іншу сторону то їхня провладна криша зникне і вони зникнуть (або переформатуються в іншу злочинну групу забувши про вас) усі ці рослідування проти бітів, закриття концентрів і тому подібні дії уже свідчать про те що флюгер починає потроху розвертатися в іншу сторону (це не значить що винні понесеться покарання, а те що вони можуть закритись або переформатуватись і забути про вас). Тому підсумовуючи: добивайтесь відкриття кримінального провадження чисто для свого оточення щоб вони вам вірили що ви попали на шахраїв, ігноруйте їх і не платіть нічого, рано чи пізно вони від вас відстануть, і все буде добре, і не забивайте голову тим що «що взяв треба вернути» їхня система діє так що якщо ви платник то вони будуть вас доїти поки ви не станете абсолютним банкрутом що чисто фізично не зможете нічого виплачувати. Тому чисто моя рекомендація з мого досвіду забийте на них, закривайте по трохи офіційні МФО, змініть номер телефону якщо «криптошаоаги» вас сильно достають, перед тим повидаляйте всі додатки МФО і забороніть доступ до контактів для всіх програм що встановлені у вас на телефоні, зробіть собі витяг з ЄРДР щоб мати аргументи перед оточенням і тримайтеся, дуже багатьох (занадто багатьох) людей вони довели до самогубства, будьте сильними і все у вас буде добре, їх терор тимчасовий, і не вартий того щоб ви псували чи втрачали своє життя.
Пост скриптум: в добавок ще напишу, з мого досвіду на цьому форумі, дуже багато людей агряться на подібні дописи, скажу у відповідь наступне: ми всі зібралися на цьому форумі не від хорошого життя (і моя ВЕЛИКА ПОДЯКА АДМІНІСТРАЦІЇ ЦЬОГО ФОРУМУ ЗА ТЕ, ЩО ВОНИ ДАЛИ НАМ МОЖЛИВІСТЬ ВИРІШУВАТИ ПОДІБНІ ПРОБЛЕМИ КОРИСТУЮЧИСЬ ДОСВІДОМ УЧАСНИКІВ ФОРУМУ) хтось залудоманився і попав в великі борги (таких людей ми не осуджуємо а допомагаємо самостійно вирішувати проблему, тому що це як не як Лудоманія - БИЧ нашого часу, і хто ми такі щоб їх засуджувати) хтось як я не хотів нагружати своїми проблемами близьких, взяв один кредит в МФО віруючи що ось ось я зароблю і все віддам але не змігши вчасно віддати брав новий борг щоб віддати старий і так поступово заліз на ДНО боргової ями. Як колись писали АДМІНи були часи коли офіційні МФО робили речі набагато гірші ніж зараз роблять біти, і люди тоді пережили той терор, зараз НБУ сильно пресує МФО за такі методи «вибивання боргів» тому деякі МФО і створили незаконні «криптошараги» щоб мати можливість працювати старими методами. Тому як писали АДМІНИ пережили МФО часів 2016-2020 переживемо і криптопозики. ГОЛОВНЕ ЩО Я ХОЧУ ДОНЕСТИ ЦЕ ТЕ ЩО ЦІ НЕЗГОДИ !!!!!!!ТИМЧАСОВІ!!!!!! І НЕ ВАРТО ІЗ-ЗА НИХ Псувати своє ЖИТТЯ (дуже багато, занадто багато випадків самогубства із за цих конче них мені розповів слідчий) я вже не маю з ними справу ніби як вони відстали від мене але кількість самогубців із за боргів перед бітами мене вразило тому я час від часу пишу тут такі дописи про них.