МФО BitCapital

Хватит Санту-Барбару разводить.
За прошедшую неделю БК кого-нибудь кошмарили?
Месяц тихие были. Или опять начали?
Их сейчас кошмарить начали,расследование ТСН запустило процесс небольшой

В знайомої, на 30 день почався жорсткий терор. Обдзвонили всіх родичів та всіх колег, в тому числі командиру частини. Розсилали фото з паспортом. Розповідаои всім що вона наркоманка, ігроманка, що вона вказала їх, як поручителів, погрожували колегам і їх сімям, що приїдуть до них вибивати її борг. Терор жорстокий. Я так розумію чим довше ця контора безнаказано функціонує, тим сміливіші вони стають, і тим брудніші стають їх методи. І кришу хорошу мають. Мені ГО "Кіберщит" скидали відповідь від МВС по бітам. Поліція написала що розглянуто понад 800 звернень громадян, відкрито 30 кримінальних проваджень, заблоковано всі їхні сайти, і що вони такі молодці боряться з злочинністю в Україні. Але при цьому по фпкту ніхто не покараний, блокування сайтів лиш на бумазі. Скажете складно поліції їх знайти? Я будучи обмеженим в ресурсах, знайшов 2 їх дзвоніл, вони знаходяться в Дніпрі, а поліція може те ж саме зробити і швидше і краще, просто не має бажання.
Дайте их контакты @ivanov2512 телеграмм,очень поможете

Останнє редагування:
Добрий день , у кого як справи по бітам ?
Сьогодні у мене +- 45 днів просрочення , написали на вайбер пропонують лояльні умови ))) думаєте краще морозити і нічого не відповідати ?

Останнє редагування:
Добрий день , у кого як справи по бітам ?
Сьогодні у мене +- 45 днів просрочення , написали на вайбер пропонують лояльні умови ))) думаєте краще морозити і нічого не відповідати ?
Дивлячись яка ситуація, в мене було тіло 1500 пролонгаціями оплатив 2000 три місяці поверну ігнору (хотіли 10000 до повернення), після ігнору кинули гарантійку що за 700 закриють, тільки оплатити потрібно було протягом двох днів, в мене в той момент не було таких грошей. Тому проігнорував і пропозицію, після того два місяці повної тиші

Привіт всім)
Чи дзвонять біти в суботу знайома має протермінування вже 53 дня кажуть що будуть завтра чудити , а я навіть непамʼятаю чи дзвонили вони в суботу.

Привіт всім)
Чи дзвонять біти в суботу знайома має протермінування вже 53 дня кажуть що будуть завтра чудити , а я навіть непамʼятаю чи дзвонили вони в суботу.
По разному,а вообще могут

Привіт всім)
Будні, вихідні, ранок, ніч. У них є настрій завжди ☠️

Привіт всім)
Привіт, підкажіть до цього дня яка ситуація була, сильно діставали?

Привіт, підкажіть до цього дня яка ситуація була, сильно діставали?
Привіт)
В неї в перший день протермінування скинули фото з паспортом чоловіку і потім дзвінки але там в більшості робот звонив десь тиждень , а потім затихли і тепер на 53 день вже сказали що чудити будуть, але вона хотіла оплатити сама написала їм але там сума її невлаштовувала то відмовилась це на 50 день , і потім три дні мовчали .
А в мене наприклад на 50 день таке влаштували що капец і колаж і дзвінки з погрозами все було

Привіт)
В неї в перший день протермінування скинули фото з паспортом чоловіку і потім дзвінки але там в більшості робот звонив десь тиждень , а потім затихли і тепер на 53 день вже сказали що чудити будуть, але вона хотіла оплатити сама написала їм але там сума її невлаштовувала то відмовилась це на 50 день , і потім три дні мовчали .
А в мене наприклад на 50 день таке влаштували що капец і колаж і дзвінки з погрозами все було
Повний ігнор і не виходьте на контакт ні вона ні її оточення і вони від вас відстануть. А щоб нерви не висаджували поміняйте номер

1000003857.jpg

Ещё +1 втык ушлёпкам. Уже шестой ответ + 2 активных досудебных расследования. А вы дальше продолжайте платить битам всё, что те хотят, а потом ныть, что вы им заплатили, а они почему-то дальше чёт просят. Несите им свои чеки с касс, показывайте скрины, угрожайте беброй и т.д, а потом молча платите дальше.:punish:
Как с вами связаться,не могу в личку написать

Назад
Угорі