МФО BitCapital

Можливо. Раніше щоб отримати 1.5 тіла до погашення треба було пройти терор, підміну номера, погрози та колажі, а зараз вже пропонують самі ще й на платежі. В мене зараз саме так.
На платежі раз в місяць, чи тиждень. Бо здається раніше тільки на тиждень зупиняли відсотки і чекали другий платіж

А мені сьогодні ось таке написали. Прострочення вже 20 днів. Тіло 117. Телефонують, але я їх ігнорю. Зараз повний терор оточення, але мені нічого втрачати. Бо вся родина та друзі відвернулися після перших же дзвінків

Вкладення

• Screenshot_2026-01-05-10-36-45-478_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2026-01-05-10-36-45-478_org.telegram.messenger.webp
    91 Кб · Перегляди: 121
А мені сьогодні ось таке написали. Прострочення вже 20 днів. Тіло 117. Телефонують, але я їх ігнорю. Зараз повний терор оточення, але мені нічого втрачати. Бо вся родина та друзі відвернулися після перших же дзвінків
Мені щойно таке саме прийшло від них. Прострочення 22 дні.

Друзі та родина відвернулись через борги?

Друзі та родина відвернулись через борги?
Так, через дзвінки. Сказали, вирішувати все самостійно (і ще багато нецензурного)
Мама з дому вигнала, вже місяць не відповідає на дзвінки

Так, через дзвінки. Сказали, вирішувати все самостійно (і ще багато нецензурного)
Ви звісно вибачте , але то не у вас проблеми а певно у вашої родини із психічним здоров’ям . Рідна матір вигнала з дому , черкз те що якийсь клоун зателефонував )) а якщо б на вас повісили позику без вашого відома і почався обзвін , родина теж вигнала б вас із дому ?

Ви звісно вибачте , але то не у вас проблеми а певно у вашої родини із психічним здоров’ям . Рідна матір вигнала з дому , черкз те що якийсь клоун зателефонував )) а якщо б на вас повісили позику без вашого відома і почався обзвін , родина теж вигнала б вас із дому ?
Ну тут можна було б довести що я не брала, а вони їй фотку мого паспорта і колажі кидали, а вона в ємоційному плані дуже "впєчатлітільна" То так і вийшло. Та і до кредитів у неї відношення погане, а тут телефонують з погрозами

Все мине. І це також. У Вас все налагодиться. А бумеранг ніхто не відміняв. Ніколи не знаєш, де впадеш ☝️

В мене так само. Тільки з друзями краще, а родина...
У мене теж таке. Друзі майже усі «під нуль», родина - 50/50. Але що смішно, минуло вже достатньо часу і усі намагаються налагодити відносини знову. То йдуть до лісу забуття 🌳

Не переймайтеся. Просто не Ваші люди, навіть якщо родина. Звільнили місце для гідного оточення ☝️

У мене теж таке. Друзі майже усі «під нуль», родина - 50/50. Але що смішно, минуло вже достатньо часу і усі намагаються налагодити відносини знову. То йдуть до лісу забуття 🌳

Не переймайтеся. Просто не Ваші люди, навіть якщо родина. Звільнили місце для гідного оточення ☝️
Повністю погоджуюся

Друзья отвернулись - то ладно, массово, почистили окружение, а вот семья.... ну ладно дядётёти - то бывает, но матерь...

а вони зразу пропонують чи через якийсь час?
Не одразу. В мене протермінування було десь 50 днів. І це була пропозиція так би мовити перед початком терору. Якщо б я не погодився, то пішло-поїхало б. Звісно вони до цього телефонували до оточення, але ігнор робить свою справу.

Не одразу. В мене протермінування було десь 50 днів. І це була пропозиція так би мовити перед початком терору. Якщо б я не погодився, то пішло-поїхало б.
Вони що не з першого дня тероризують

Вони що не з першого дня тероризують
Напевно кому як пощастить. Когось з першого дня, а когось місяцями не чіпають. Напевно залежить від того, як ведеш себе при перших дзвінках. Якщо відчувають що людина піддається, то кошмарять. А як одразу їх на х** послати відпочити, то не так. Хоча все індивідуально

Напевно кому як пощастить. Когось з першого дня, а когось місяцями не чіпають. Напевно залежить від того, як ведеш себе при перших дзвінках. Якщо відчувають що людина піддається, то кошмарять. А як одразу їх на х** послати відпочити, то не так. Хоча все індивідуально
Вот я так и зделала , мне писали в Вайбер типо не отдашь будут проблемы и так далее, написали типо ш***а отдавай , я ответила что ш***а твоя мать , ахахахаха , звонки идут стоит программа были коллажи на брата с ним в хороших отношениях поэтому проблем не было он их послал на 3 буквы . Ну и на этом конец просрочка с сентября месяца . Отдавать не буду принципиально я написала им пусть хоть повеситься не отдам . Так и живу до сих пор , главное что бы было здоровье все остальное ерунда .

Вот я так и зделала , мне писали в Вайбер типо не отдашь будут проблемы и так далее, написали типо ш***а отдавай , я ответила что ш***а твоя мать , ахахахаха , звонки идут стоит программа были коллажи на брата с ним в хороших отношениях поэтому проблем не было он их послал на 3 буквы . Ну и на этом конец просрочка с сентября месяца . Отдавать не буду принципиально я написала им пусть хоть повеситься не отдам . Так и живу до сих пор , главное что бы было здоровье все остальное ерунда .
Я вообще в Вайбере номер поменяла, хотя старый диалог остался, но никто ничего не пишет. Ну и программа стоит, что не пропускает никакие незнакомые номера. Тоже отдавать ничего не буду. Пытались угрожать когда первые разы с ними говорила, сказал типо подавайте в суд или идите сами знаете куда Мужичок бедный аж пищать начал от возмущения ну и ещё раз был отправлен в дальний путь.

Назад
Угорі