Zoltan
Перевірений
- Дописи
- 1835
- Реакції
- 2256
- Бали
- 698
Zoltan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
пусть лучше нах идут)Пусть лучше будет открыт?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
пусть лучше нах идут)Пусть лучше будет открыт?
Базапусть лучше нах идут)
типу того, в крайньому випадку номер з телефоних розсилок точно видалили, а всі їхні смс-спам сервіси я й так кинув у чсА как Вы попросили закрыть кабинет?
может кто-то с знакомых брал? они любят всем подряд звонитьДобрий день. Шось почитав про них, тепер якась параноя. Десь днів 10 назад прийшла від них смс(стандартна розсилка, пропозиція кредиту), потім через пару годин телефонували(трубки звичайно не брав і кинув у блок). У них не те що не реєструвався навіть на сайт не заходив ніколи(кредити не беру взагалі ніде з кінця 2021р). Кріпсі після того почали кожного дня присилати смс з пропозиціями.
Та хз. Не дуже хочеться, щоб повісили неіснуючу позику.может кто-то с знакомых брал? они любят всем подряд звонить
на жаль живуть та сплять....невже ніякої управи на них нема?
Оце відчуття що вони можуть робити все що їм заманеться
Якісь же тварі безсовісні це роблять і в них також є сімʼї
Невже вони сплять спокійно? Не бояться
140 мільйонів спокійно собі живутьневже ніякої управи на них нема?
Оце відчуття що вони можуть робити все що їм заманеться
Якісь же тварі безсовісні це роблять і в них також є сімʼї
Невже вони сплять спокійно? Не бояться

На який день протермінувань в на яких умовах?все-таки закрив їх, надіюсь більше ніколи про них не почую
чмoшнuкu да и все , они заинтересованы только в том как нахлабучить позыку ( при том что оформляешь условно 100 фантиков, а в кабинете 250 погоджено и даже сумму не можешь изменить) ) ну или вообще как в вашем случае просто повесить…Я та «счастливица» кредита которого не брала, здесь нет точной версии нужно ли закрывать кабинет или нет, я не смогла закрыть, они мне отказывали и я забила, а потом как оказалось заменили номер и получили кредит. Я уверена, после переписок с этими плохими людьми, что Биты сами оформляют кредит, так как они совсем не заинтересованы в том, чтобы как минимум узнать у партнеров (как они говорят партнеры отправляют на карты деньги) куда были перечисления. Я считаю, что нужно было настоять на закрытие кабинета и под запись разговора.
Не забувайте, що закон на них не діє.Я та «счастливица» кредита которого не брала, здесь нет точной версии нужно ли закрывать кабинет или нет, я не смогла закрыть, они мне отказывали и я забила, а потом как оказалось заменили номер и получили кредит. Я уверена, после переписок с этими плохими людьми, что Биты сами оформляют кредит, так как они совсем не заинтересованы в том, чтобы как минимум узнать у партнеров (как они говорят партнеры отправляют на карты деньги) куда были перечисления. Я считаю, что нужно было настоять на закрытие кабинета и под запись разговора.
Я тожеЯ от радію, коли бачу кожного дня пропозиції або дзвінки від них.
Бо так впевнений, що ще нічого не оформили самостійно))
Я не блокувала і в мене змінили номер і оформили кредит. Я згодна, що вони не в правовому полі, але ж для рідних і знайомих яким потім (нікому таке не бажаю, але зі мною трапилось) будуть телефонувати, а вони по не обізнаності будуть давити морально на вас. Я нікому не навʼязую, ділюся особистим опитомНе забувайте, що закон на них не діє.
Записи дзвінків чи блокування кабінету не надасть ніяких девідендів вам. І виграшну сторону також не займетесь.
Чому? тому що вони можуть будь-яке питання ігнорувати.
Взагалі оптимальне рішення не блокувати ні їх, ні кріпсі.
Я от радію, коли бачу кожного дня пропозиції або дзвінки від них.
Бо так впевнений, що ще нічого не оформили самостійно))