МФО BitCapital

Печатает...., я розумію,якщо клієнт говорить заблокувати кабінет ,тоді не зможе зайти і контролювати дії ,тоді деякі працівники компанії можуть використати дані клієнта в своїх цілях!

Добрий день. Шось почитав про них, тепер якась параноя. Десь днів 10 назад прийшла від них смс(стандартна розсилка, пропозиція кредиту), потім через пару годин телефонували(трубки звичайно не брав і кинув у блок). У них не те що не реєструвався навіть на сайт не заходив ніколи(кредити не беру взагалі ніде з кінця 2021р). Кріпсі після того почали кожного дня присилати смс з пропозиціями.

Добрий день. Шось почитав про них, тепер якась параноя. Десь днів 10 назад прийшла від них смс(стандартна розсилка, пропозиція кредиту), потім через пару годин телефонували(трубки звичайно не брав і кинув у блок). У них не те що не реєструвався навіть на сайт не заходив ніколи(кредити не беру взагалі ніде з кінця 2021р). Кріпсі після того почали кожного дня присилати смс з пропозиціями.
может кто-то с знакомых брал? они любят всем подряд звонить

невже ніякої управи на них нема?
Оце відчуття що вони можуть робити все що їм заманеться 😡
Якісь же тварі безсовісні це роблять і в них також є сімʼї
Невже вони сплять спокійно? Не бояться

на жаль живуть та сплять....

140 мільйонів спокійно собі живуть :sad:

Я та «счастливица» кредита которого не брала, здесь нет точной версии нужно ли закрывать кабинет или нет, я не смогла закрыть, они мне отказывали и я забила, а потом как оказалось заменили номер и получили кредит. Я уверена, после переписок с этими плохими людьми, что Биты сами оформляют кредит, так как они совсем не заинтересованы в том, чтобы как минимум узнать у партнеров (как они говорят партнеры отправляют на карты деньги) куда были перечисления. Я считаю, что нужно было настоять на закрытие кабинета и под запись разговора.

Я та «счастливица» кредита которого не брала, здесь нет точной версии нужно ли закрывать кабинет или нет, я не смогла закрыть, они мне отказывали и я забила, а потом как оказалось заменили номер и получили кредит. Я уверена, после переписок с этими плохими людьми, что Биты сами оформляют кредит, так как они совсем не заинтересованы в том, чтобы как минимум узнать у партнеров (как они говорят партнеры отправляют на карты деньги) куда были перечисления. Я считаю, что нужно было настоять на закрытие кабинета и под запись разговора.
чмoшнuкu да и все , они заинтересованы только в том как нахлабучить позыку ( при том что оформляешь условно 100 фантиков, а в кабинете 250 погоджено и даже сумму не можешь изменить) ) ну или вообще как в вашем случае просто повесить…
думаю , что это сотрудники в тихаря оформляют , так как понимают, что это все большая пустышка , которая имеет космические бабки лишь из-за шантажа людей.

Не забувайте, що закон на них не діє.
Записи дзвінків чи блокування кабінету не надасть ніяких девідендів вам. І виграшну сторону також не займетесь.
Чому? тому що вони можуть будь-яке питання ігнорувати.

Взагалі оптимальне рішення не блокувати ні їх, ні кріпсі.
Я от радію, коли бачу кожного дня пропозиції або дзвінки від них.
Бо так впевнений, що ще нічого не оформили самостійно))

Не забувайте, що закон на них не діє.
Записи дзвінків чи блокування кабінету не надасть ніяких девідендів вам. І виграшну сторону також не займетесь.
Чому? тому що вони можуть будь-яке питання ігнорувати.

Взагалі оптимальне рішення не блокувати ні їх, ні кріпсі.
Я от радію, коли бачу кожного дня пропозиції або дзвінки від них.
Бо так впевнений, що ще нічого не оформили самостійно))
Я не блокувала і в мене змінили номер і оформили кредит. Я згодна, що вони не в правовому полі, але ж для рідних і знайомих яким потім (нікому таке не бажаю, але зі мною трапилось) будуть телефонувати, а вони по не обізнаності будуть давити морально на вас. Я нікому не навʼязую, ділюся особистим опитом

Назад
Угорі