МФО BitCapital

Та там зовсім інший гаманець вказаний. Казали що був дзвінок і я підтвердила отримання позики в 3 ночі. Гаманець не мій
хай надішлють запис дзвінка, якщо вже кажуть, що то ви. хоча зараз з ші можна і не таке зробити

Та як я могла до них додзвонитися в 3 ночі ? Чи до мене вонт
ніяк. але ж це вони вам доводять що ви взяди позику у них. то хай надайють докази. можливо це стане аргументом для ваших родичів, що це шахраї

Вони все одно нічого не надішлють,вже таке було не памʼятаю в якій темі.
Кажуть поки не буде звернення в поліцію то компанія рахуватиме що кошти я взяла . Це спочатку так казали , а тепер кажуть що я маю повернути кошти а коли поліція знайде того хто взяв то він мені все поверне 😂Чесне слово вони думають що всі настільки дурні

Кажуть поки не буде звернення в поліцію то компанія рахуватиме що кошти я взяла . Це спочатку так казали , а тепер кажуть що я маю повернути кошти а коли поліція знайде того хто взяв то він мені все поверне 😂Чесне слово вони думають що всі настільки дурні
геніально.схоже на якусь схему розводу росіян. спочатку ви нам переведіть гроші, а поліція вам все верне

Сьогодні до мене також телефонували, але з підміною номера, дивлюсь дзвонить "Тато", піднімаю, а там мені у відповідь "Асалам малейкум". Щось трохи по російський, коли зробив зауваження перейшов на українську, потім знову. Почав казати, що буде всім дзвонити, а я відповів "Ти що мого дозволу чекаєш, щоб подзвонити, як собака? Дзвони, можна", та й збили.

Потім ще у Вайбері спілкувався, ту інфу яку вони збираються, це деколи якась дуже стара інфа чи щось такого, не знаю звідки вони це беруть, але щасти їм

Чекаю на колажі чи щось такого, бо якось давити на те що в мене мама померла і я самотній не дуже виходить)

Якщо ви це читаєте, то привіт біти :acute:

Сьогодні справжній жах твориться, телефонують тупо усім кого лише можуть дістати з мого оточення. Усіх турбують окрім мене 🤬🤯
Я читала що роблять навіть колажі про лікування, п0рн0 і тд. Я не знаю що вже робити руки опускаються із кодекс дзвінком знайомих чи родичів . Я вже навіть боюся до телефону підходити коли дзвонять. Можете щось порекомендувати щоб чисто не здуріти мені , за дітей страшно 😥
Блок,ігнор,заспокійливе.На питання знайомих:Шахраї,не спілкуйтеся,блокуйте!
Дітям анті спам,усім знайомим,кому можливо та рідним в вайбер налаштуваннях запрет на додавання в групи,рідним та собі закрити профіль ФБ,в налаштуваннях ТГ також повідомлення тільки від контактів.Не читайте що пишуть,тільки будете нервувати.Повний ігнор.

Мне отправили запись не моего голоса, говорят моя поддельница. Это чистой воды мошейники, я жду очень закон про крипту и тогда есть вероятность ими заинтересуются как налогоплательщиками. А пока ждать, вообще не общайтесь с ними, это лучше для нервной системы. А тем кто будет вам звонить и рассказывать про то, что им звонили про долг, говорите это мошенники, я в полицию обратилась и идите обязательно в полицию, я уверенна вода камень точит, будет тот день когда все ими займутся.

Сьогодні справжній жах твориться, телефонують тупо усім кого лише можуть дістати з мого оточення. Усіх турбують окрім мене 🤬🤯
Я читала що роблять навіть колажі про лікування, п0рн0 і тд. Я не знаю що вже робити руки опускаються із кодекс дзвінком знайомих чи родичів . Я вже навіть боюся до телефону підходити коли дзвонять. Можете щось порекомендувати щоб чисто не здуріти мені , за дітей страшно 😥
Не бійтеся,спілкуйтеся з усіма знайомими хто питає.Шахраі і все!Вкрали номери,вимагають гроші!Вибачте за незручності,можу подарувати Вам нову сим картку!Нічого не вина,органи займаються!Все!Треба пережить.

Не бійтеся,спілкуйтеся з усіма знайомими хто питає.Шахраі і все!Вкрали номери,вимагають гроші!Вибачте за незручності,можу подарувати Вам нову сим картку!Нічого не вина,органи займаються!Все!Треба пережить.
Дякую тобі золотко😍Трішки заспокоїли

Та там зовсім інший гаманець вказаний. Казали що був дзвінок і я підтвердила отримання позики в 3 ночі. Гаманець не мій
Тоді подавати в поліцію за шахрайство і підробку документів на компанію і так їм говоріть на дзвінки і погрози!Інше діло коли людина брала і ігнорить ,а в вашому випадку тільки битися в різні інстанції!

Вже була навіть підміна номеру телефону, телефонували батькові з мого номеру старого , говорив якись грузин, тато його послав ( я попередила заздалегідь його що всяке можна очікувати) і від зразу кинув слухавку . Більше дзвінків не було за сьогодні.

Відчуття що завтрашній день буде наповнений новими враженнями про бітів 🤬

Вже була навіть підміна номеру телефону, телефонували батькові з мого номеру старого , говорив якись грузин, тато його послав ( я попередила заздалегідь його що всяке можна очікувати) і від зразу кинув слухавку . Більше дзвінків не було за сьогодні.

те що він говорить як грузин, ще не означає що він грузин))
якщо починає говорити українською без акценту, то там хлопаку років 20, який старається трохи голос подусити, ніби дуже грозний

те що він говорить як грузин, ще не означає що він грузин))
якщо починає говорити українською без акценту, то там хлопаку років 20, який старається трохи голос подусити, ніби дуже грозний
Ну тато каже що говорив з акцентом і по русскому

Ну тато каже що говорив з акцентом і по русскому
мені тоже дзвонив, коли сказав, що я не розумію на якій мові він говорить, то одразу відповів щиро: "на соловʼїній" і вже акценту не було)

Якщо ваш номер вже не ваш ,то і борг не ваш ,хай дзвонять грузину😂

Тепер можливо,якщо десь нарили ваше фото,зроблять колаж.Інтим послуги,збори на лікування,лікування чоловіка наркомана який гвалтує рідну доньку.Дивлячись яки контакти у них є,можуть надіслати в вайбер або будуть намагатися зібрати в групу Вайбер з ваших номерів,(поставте собі і батькам заборону на додавання в групи)
Це саме гидке що вони роблять.Не хвилюйтеся,адекватні люді проігнорують.
Головне не реагувати.Ніяк.

Назад
Угорі