МФО BitCapital

Ну поідеї на мене майже нічого немає , лише через родичів
Думаю звернулися в поліцію , знаю що нічого не дасть окрім збільшення кількості звернень на рахунок бітів , але може хоть родичів заспокою що це шахраї і тд.
яку суму вони від вас хочуть?

Люди підкажіть скільки часу триває терор у бітів
Почитайте цю тему з самого початку.Там є повно дописів щодо їх терору,як у мене(протермінування з листопада 24),так і дівчини яка вже рік з ними «знайома»Все зрозуміло .Зможете самі вирішувати платити їх хотелки,чи пережити терор коли вже пофіг і просто не звертать увагу та жити спокійно.

аналогічна ситуація,після закриття в них кредиту через 4 місяці з'являються біти і сповіщають ''прекрасну'' новину що у мене протермінування за кредитом ...і таких історій не одна
Ці п... вішають не існуючі кредити на людей ,думаючи що закрили 1 чи 2 рази в них то і знов закриють..
У мене пішов 6 місяць протермінування не існуючого кредиту...
Ігнор повний ....так обдзвонили всю телефону книгу ,смс всім кожного дня ... якось дуже вчасно знайшла форум це дуже допомогло
Що робити змініть номер попередньо видаліть вайбер телеграм...,закрийте соцмережі (саме краще фейзбук можна видалити на деякий час)
самим близьким антиспам + вайбері заборона на додовання в групи ,також закрити соцмережі.

на 50 + день починають атаку жостку дзвінки смс всій телефоній книзі..+- триває місяць
Якщо немає результату поступово глохнуть ,періодично дзвонять і смс самим близьким + вам смс то знижка то погрози розшуку з фото то виїздна група то ще якись бред
Порадьте хороший антиспам

Та в мене немає вже того номеру телефону на який я брала останній раз позику, закрила і змінила зразу . Мене взагалі не турбують а вот за близьких страшно . Люди старші , незнаю до чого їх можуть довести .
це потрібно пережити...близьким наголосити що це шахраї!! ігнор це головне правило ...не говорити з ними не відписувати в месенджерах ...
так всі кого вони задовбуть будуть до вас писати дзвонити також говорити що це шахраї ...соромно , думки що всі на вас дивляться не так і так дальше..це просто треба пережити
А віддавати їм не існуючі кредити пішли вони...

Почитайте цю тему з самого початку.Там є повно дописів щодо їх терору,як у мене(протермінування з листопада 24),так і дівчини яка вже рік з ними «знайома»Все зрозуміло .Зможете самі вирішувати платити їх хотелки,чи пережити терор коли вже пофіг і просто не звертать увагу та жити спокійно.
У вас яка зараз ситуація?

це потрібно пережити...близьким наголосити що це шахраї!! ігнор це головне правило ...не говорити з ними не відписувати в месенджерах ...
так всі кого вони задовбуть будуть до вас писати дзвонити також говорити що це шахраї ...соромно , думки що всі на вас дивляться не так і так дальше..це просто треба пережити
А віддавати їм не існуючі кредити пішли вони...
Та це само собою що нічого не платити , я прекрасно розумію що якщо зараз заплатити те що вони на мене повісили, то можливо із часом нову позику повісять

У мене від них кожен день акції ,щоб брати кредит,я читаю чи не оформили кредит на мене ,після прочитаних історій тут)))З тією компанію взагалі гарантій немає)))

У мене від них кожен день акції ,щоб брати кредит,я читаю чи не оформили кредит на мене ,після прочитаних історій тут)))З тією компанію взагалі гарантій немає)))
мені самій їх страшно закривати, бо ще щось повісять

Та я нічого не брала , був тут кредит але закритий десь 3-4 місяці перед новим роком. А зараз отримала повідомлення що у вас протермінування, але я нічого не оформляла в них
А ви заходили в свій кабінет після повідомлення,цікаво чи вони знають коли людина заходить в свій кабінет?

Порадьте хороший антиспам
У мене Truecaller непогано працює.У Viber стоїть запрет на додавання в групи а також повідомлення від незнайомих людей.Так само ТГ і ФБ закрити.Тільки для контактів.

А ви заходили в свій кабінет після повідомлення,цікаво чи вони знають коли людина заходить в свій кабінет?
Ні я навіть номера телефону того немаю вже , на який був прив'язаний кабінет

На вас також вони оформили неіснуючу позику?

Я у них раніше брала кредит,але сплатила минулого року ще!До сьогоднішнього дня вони мені акції висилають ,ось думаю чи заходити зараз в кабінет і провірити чи немає там чогось)))

Я у них раніше брала кредит,але сплатила минулого року ще!До сьогоднішнього дня вони мені акції висилають ,ось думаю чи заходити зараз в кабінет і провірити чи немає там чогось)))
Вроді Є гроші ,теж їх компанія,з ними справу мала ще в березні)

Ну зайдіть, что случится от этого, вообще это лишнее накручивание себя, что теперь для конца жизни бояться чтоб не повесли вам долг? У меня они тоже и биты и крипсы были... закрыл, тоже читая сообщения про несуществующие долги мысль есть а не "должен" ли я снова им?
Но что изменится от того если там висит займ? Мне кажется абсолютно ничего... а платить просто за террор я не буду.

Вроді Є гроші ,теж їх компанія,з ними справу мала ще в березні)
якщо на вас би повісили кредит повірте вони б дали про це знати ))))

Ну зайдіть, что случится от этого, вообще это лишнее накручивание себя, что теперь для конца жизни бояться чтоб не повесли вам долг? У меня они тоже и биты и крипсы были... закрыл, тоже читая сообщения про несуществующие долги мысль есть а не "должен" ли я снова им?
Но что изменится от того если там висит займ? Мне кажется абсолютно ничего... а платить просто за террор я не буду.
Ну кредиту ще не повісили мені ,але оновлення є,грати на гроші 🤣🤣🤣

Вкладення

• IMG_4044.webp
    IMG_4044.webp
    81.2 Кб · Перегляди: 56
  • IMG_4045.webp
    IMG_4045.webp
    83.2 Кб · Перегляди: 98

Ні.Я брала декілька раз,віддала вчасно.По останньому не встигла з усією сумою,почала телефонувати сама ,спробувала домовитися,отримала хамство,погрози.Послала.Через 10 днів коли були вже за обласні відсотки спробувала ще раз.на тіло 700 запропонувала 1200 на два платежі,знову бидлоспілкування 1400 тільки зараз і до вечора.Послала.

Назад
Угорі