МФО BitCapital

значить ви добре шифруйтеся)

тоді якось знайшли, як то вже інша справа. я думаю, що всі розумні люди розуміють, що з них нічого не стягнуть за борг іншої людини
Ось такі смс вчора були всім, всім хто зателефонував мені я сказала що це шахраї, і пост на сторінку в фейсбук що шахраї пишуть, але всеодно хвилююсь що телефонуватимуть всім підряд

40 днів, брала 150

Вкладення

• IMG-96042e179a50fc8d36b01c47d05e8ab6-V.webp
    IMG-96042e179a50fc8d36b01c47d05e8ab6-V.webp
    62 Кб · Перегляди: 167
В мене вони витягнули з Гет-контакту,я це зрозуміла після того як колишній зателефонував та сказав,що йому телефонували та казали,що він підписаний коханий😹

всеодно хвилююсь що телефонуватимуть всім підряд
у людей робота така. навіщо хвилюватися, якщо вони кончені?

В мене вони витягнули з Гет-контакту,я це зрозуміла після того як колишній зателефонував та сказав,що йому телефонували та казали,що він підписаний коханий😹
я не знаю звідки вони беруть інфу. про мене схоже витягнули тільки родичів, бо більше нікому не телефонували

Точно з гет контакт, тільки що пролистала свої номери , то всім хто є там було смс

в будь-якому випадку номери вже в них є. а ви плануйте їм щось віддавати?
Мені начислили 700 з 150, то на таких умовах точно ні, можливо мені пощастить, і будуть якісь лояльніші умови)

Мені начислили 700 з 150, то на таких умовах точно ні, можливо мені пощастить, і будуть якісь лояльніші умови)
якщо хочете закривати, то чекайте пропозицій. якщо ні - можна спокійно їх посилати, якщо вам пофіг на їх дзвінки

"Протермінування" міфічної позики майже 3 місяці.
Сьогодні палили родичів старшини прокураторові тд.

Кажуть що я дозволив щоб з ними зв'язувалися і вони мої поручителі

Люди порадьте що робити і скільки це буде тривати , я вже навіть жити не хочу через цей позор

я вже навіть жити не хочу через цей позор
з цим треба звертатися до психолога. тут декілька варіантів. 1 - ігнор. 2 - чекати поки вони щось запропонують нормальне самі. 3 - виплатити все що вони хочуть. в чому тут, як ви кажете "позор"?? ви позику взяли- не віддали- тепер вони телефонують не вам, а комусь там за вас. Всі адекватні люди розуміють, що вони кончені та нічого з них не будуть стягувати

з цим треба звертатися до психолога. тут декілька варіантів. 1 - ігнор. 2 - чекати поки вони щось запропонують нормальне самі. 3 - виплатити все що вони хочуть. в чому тут, як ви кажете "позор"?? ви позику взяли- не віддали- тепер вони телефонують не вам, а комусь там за вас. Всі адекватні люди розуміють, що вони кончені та нічого з них не будуть стягувати
Та я нічого не брала , був тут кредит але закритий десь 3-4 місяці перед новим роком. А зараз отримала повідомлення що у вас протермінування, але я нічого не оформляла в них

Та я нічого не брала , був тут кредит але закритий десь 3-4 місяці перед новим роком. А зараз отримала повідомлення що у вас протермінування, але я нічого не оформляла в них
ну як нічого не брали, то тоді нічого і не віддавайте. тут багато таких історій, почитайте форум. ваша совість чиста, це шахраї. напишіть заяву в поліцію, допоможете колективній справі. але виходити у вікно через них точно не кращий варіант. вони тоді будуть знати, що їй методи діють, та не перестануть кошмарити людей

ну як нічого не брали, то тоді нічого і не віддавайте. тут багато таких історій, почитайте форум. ваша совість чиста, це шахраї. напишіть заяву в поліцію, допоможете колективній справі. але виходити у вікно через них точно не кращий варіант. вони тоді будуть знати, що їй методи діють, та не перестануть кошмарити людей
Скільки часу буде тривати терор може ви вкурсі ?

Скільки часу буде тривати терор може ви вкурсі ?
не в курсі. як їм надоїсть, то перестануть. можливо затихнуть, потім знову з'являться. але якщо ви на них будете так реагувати, то точно від вас ще довго не відчепляться. вони емоційні вампіри ще ті

аналогічна ситуація,після закриття в них кредиту через 4 місяці з'являються біти і сповіщають ''прекрасну'' новину що у мене протермінування за кредитом ...і таких історій не одна
Ці п... вішають не існуючі кредити на людей ,думаючи що закрили 1 чи 2 рази в них то і знов закриють..
У мене пішов 6 місяць протермінування не існуючого кредиту...
Ігнор повний ....так обдзвонили всю телефону книгу ,смс всім кожного дня ... якось дуже вчасно знайшла форум це дуже допомогло
Що робити змініть номер попередньо видаліть вайбер телеграм...,закрийте соцмережі (саме краще фейзбук можна видалити на деякий час)
самим близьким антиспам + вайбері заборона на додовання в групи ,також закрити соцмережі.

Люди підкажіть скільки часу триває терор у бітів
на 50 + день починають атаку жостку дзвінки смс всій телефоній книзі..+- триває місяць
Якщо немає результату поступово глохнуть ,періодично дзвонять і смс самим близьким + вам смс то знижка то погрози розшуку з фото то виїздна група то ще якись бред

аналогічна ситуація,після закриття в них кредиту через 4 місяці з'являються біти і сповіщають ''прекрасну'' новину що у мене протермінування за кредитом ...і таких історій не одна
Ці п... вішають не існуючі кредити на людей ,думаючи що закрили 1 чи 2 рази в них то і знов закриють..
У мене пішов 6 місяць протермінування не існуючого кредиту...
Ігнор повний ....так обдзвонили всю телефону книгу ,смс всім кожного дня ... якось дуже вчасно знайшла форум це дуже допомогло
Що робити змініть номер попередньо видаліть вайбер телеграм...,закрийте соцмережі (саме краще фейзбук можна видалити на деякий час)
самим близьким антиспам + вайбері заборона на додовання в групи ,також закрити соцмережі.
Та в мене немає вже того номеру телефону на який я брала останній раз позику, закрила і змінила зразу . Мене взагалі не турбують а вот за близьких страшно . Люди старші , незнаю до чого їх можуть довести .

Ну поідеї на мене майже нічого немає , лише через родичів
Думаю звернулися в поліцію , знаю що нічого не дасть окрім збільшення кількості звернень на рахунок бітів , але може хоть родичів заспокою що це шахраї і тд.

Назад
Угорі