МФО BitCapital

Та ніяк
Намагаюсь ігнорувати, але моментами накриває, бо рідних шкода
Вони це все сприймають дуже близько
Можливо рідні спілкуються або відповідають на дзвінки,тому терор набирає обертів.Щоб «дотиснути «

Дістались до аспірантури вже моєї 😵‍💫
Це зателефонували Вам з аспірантури?
Що кажуть?

Можливо рідні спілкуються або відповідають на дзвінки,тому терор набирає обертів.Щоб «дотиснути «

Це зателефонували Вам з аспірантури?
Що кажуть?
Так, щойно спілкувалась.
Сказали, що писав якийсь лівий чоловік та розповідав про мене страшні речі. Я так зрозуміла, що це вони 🫤

Так, щойно спілкувалась.
Сказали, що писав якийсь лівий чоловік та розповідав про мене страшні речі. Я так зрозуміла, що це вони 🫤
То нехай собі розповідають що хочуть,я своїм сказала що якщо будуть турбувати кажить що мене опозорили,ніхто не спілкується і взагалі мабуть вже померла від сифілісу.Все!

Скільки часу з моменту в ходу на "протермінування"
9.11.24 була дата погашення,після мого дзвінка з пропозицією домовитися-погрози.
Десь в грудні терор,який тільки можливо.Групи,Колажи.
Десь за 2 тижня погрози,терор доньки також з колажами що надає інтим послуги,та групи Вайбер.

Останнє редагування:
То нехай собі розповідають що хочуть,я своїм сказала що якщо будуть турбувати кажить що мене опозорили,ніхто не спілкується і взагалі мабуть вже померла від сифілісу.Все!

9.11.24 була дата погашення,після мого дзвінка з пропозицією домовитися-погрози.
Десь за 2 тижня погрози,терор доньки також з колажами що надає інтим послуги,та групи Вайбер.
Так, адекватні люди розуміють, але не всі 🫤

А зараз? Весь час мовчать?

Так, щойно спілкувалась.
У Бітів страшні речи це те що людина хвора,потребує допомоги.
Кажить :шахраї,взломали тел.книгу,вішають кредит якого не брала,віддавати не буду,поліція працює.
Вибачте за незручності ,не спілкуйтесь,можу купити Вам сим картку нову.Я так це все пояснювала.

В мене лише початок, також повісили чужу позику .

У Бітів страшні речи це те що людина хвора,потребує допомоги.
Кажить :шахраї,взломали тел.книгу,вішають кредит якого не брала,віддавати не буду,поліція працює.
Вибачте за незручності ,не спілкуйтесь,можу купити Вам сим картку нову.Я так це все пояснювала.
Так, я все так і пояснюю, бо фактично це правда стосовно поліції та іншого 😔

Так, адекватні люди розуміють, але не всі 🫤

А зараз? Весь час мовчать?
В січні надходили смс,яки я не читаю.Від бітів та є гроші просто завідували пропозиціями позик.Також пішли в блок.З середини січня повна тиша

В мене лише початок, також повісили чужу позику

MaryRid,
Так, я все так і пояснюю, бо фактично це правда стосовно

В мене лише початок, також повісили чужу позику .
Як мені здається немає сенсу витрачати на них час та ламати собі голову як так сталося.Попереджайте близьких,ставте блок на невідоми номера,заборону в вайбер на додавання в групи,закривайте усі профілі,пишить скаргу в кіберполіцію та НБУ(зайвим не буде)та живить спокійно.Будуть питання від знайомих так і кажить ШАХРАЇ,не спілкуйтесь.

Оточення сильно дістають ? Чи при ігнорі відстають з часом ?
У кожного по різному,я так розумію.Спільне одне:чим більше з німі спілкуватися, тим довше не відчепляться.Не бійтеся.В кінці кінців це Ваша головна біль,тому не звертайте увагу на оточення,хочуть спілкуватися з дебілами,це їх проблеми.

У кожного по різному,я так розумію.Спільне одне:чим більше з німі спілкуватися, тим довше не відчепляться.Не бійтеся.В кінці кінців це Ваша головна біль,тому не звертайте увагу на оточення,хочуть спілкуватися з дебілами,це їх проблеми.
Ну але просто якісь ****** , чужий борг вішати

Ви молодець, що так тримаєтеся 💙
Я просто перестала їх боятися.Віддати їх хотелки для мене поразка після всього що вони робили.Тем паче я раніше у них брала,віддавала вчасно.В цей раз сама йшла на звʼязок щоб домовитися.Гірше вже не буде.Якщо хтось слухає якихось хворих та досі не дійшло що без його згоди та підпису він не може бути ніяким поручителем та щось віддавати своє за когось,нууууу….тут я вже безсильна )Тому це вже не мої проблеми,адекватне оточення вже «загартовано»)С кожним може таке статися.Борги це не злочин.А те що роблять біти це дикунство.Нічого,знайдуть свій 😈котел

Я просто перестала їх боятися.Віддати їх хотелки для мене поразка після всього що вони робили.Тем паче я раніше у них брала,віддавала вчасно.В цей раз сама йшла на звʼязок щоб домовитися.Гірше вже не буде.Якщо хтось слухає якихось хворих та досі не дійшло що без його згоди та підпису він не може бути ніяким поручителем та щось віддавати своє за когось,нууууу….тут я вже безсильна )Тому це вже не мої проблеми,адекватне оточення вже «загартовано»)С кожним може таке статися.Борги це не злочин.А те що роблять біти це дикунство.Нічого,знайдуть свій 😈котел
Чула, що хочуть якось узаконитися та регулювати повернення своїх позик. Чи правда, цікаво 🤔

Назад
Угорі