МФО BitCapital

Я не до кінця взагалі розумію. Кожен менеджер каже інше. То вони знайшли, то не знайшли. І так по колу 😒
Весело блін, навіть не можуть придумати одну казку для всіх манагерів.

Це щоб 200 USDT їм віддати? Чи скільки вони хочуть?
Вони з 200 роблять 2000 легко.

В мене майже так само, головне що прийшло смс що до 16.02 можу заплати 806, через пів години чувак тероризує по вайберу щоб на протязі часу заплатила 1000, бо я їм дорого обходусю, заходжу в кабінет там 800. Після чого ігнор з моєї сторони і реклама з їхньої...😁😁😁
Мені судом грозять))

Особисто в мене тіло 350, а наклацали вже 3500
В мене 400,а наклацали хз скільки,пишуть у вайбер,ображені,судом лякають)) Кажуть ,що я брехуха і кинула їх. Як же я встидаюся!🙈

Вкладення

• Screenshot_20250222_210231_Viber.webp
    Screenshot_20250222_210231_Viber.webp
    84.2 Кб · Перегляди: 192
Останнє редагування:
Цікавить біти оформляли повторно кредит на клієнтів з протермінуваннями? Чи на тих хто закривав без протермінування?

Цікавить біти оформляли повторно кредит на клієнтів з протермінуваннями? Чи на тих хто закривав без протермінування?
У моєму випадку вперше було протермінування близько 20 днів
Закрила з усіма їхніми хотілками через терор ще осінню
Тепер виросла повторна позика, з їхніх слів десь через три місяці після закриття, яку я звісно не оформляла
Зараз протермінування нібито днів 40, терор повний усіх кого можна
Але на цей раз байдуже, всіх попередила що шахраї , нехай дзвонять хоч до президента

Тепер виросла повторна позика, з їхніх слів десь через три місяці після закриття, яку я звісно не оформляла
Але на цей раз байдуже, всіх попередила що шахраї , нехай дзвонять хоч до президента
Я так дивлюсь у них норма - після 3 місяця 😬

Я так дивлюсь у них норма - після 3 місяця 😬
Ну я сподіваюсь, що ця норма рано чи пізно перестане бути нормою, і вони таки попадуть на тих, хто зможе прикрити це кодло
До речі телефонували до мого колишнього гінеколога, і сказали, що я вказала її поручителем
А в неї, як виявилось, брат працює в СБУ 😬
Так от, мій «менеджер» чомусь вже не дзвонить до мене)
Але робот стабільно
От лиш на диво сьогодні без дзвінків

Ну я сподіваюсь, що ця норма рано чи пізно перестане бути нормою, і вони таки попадуть на тих, хто зможе прикрити це кодло
До речі телефонували до мого колишнього гінеколога, і сказали, що я вказала її поручителем
А в неї, як виявилось, брат працює в СБУ 😬
Так от, мій «менеджер» чомусь вже не дзвонить до мене)
Але робот стабільно
От лиш на диво сьогодні без дзвінків
Просто реально, людина все віддала. Навіщо ви вішаєте «лівак». Чи подобається терорити ото безкінечно

Але на цей раз байдуже, всіх попередила що шахраї , нехай дзвонять хоч до президента тех саме)

Теж саме, але меньше по часу і в мене через 2 місяця оформили позику

Останнім часом бачу такі штуки стали нормою
Творять що хочуть, і нема на них управи
Вже і заяву в поліцію писала, але все без толку
Цікаво чи цей терор хоч колись послабне, бо ж люди не витримують того тиску і справді повертають навіть те, що не брали

Просто реально, людина все віддала. Навіщо ви вішаєте «лівак». Чи подобається терорити ото безкінечно
Дуже би хотілось отим звонілкам зробити життя таким самим медом, як вони роблять
Але я вірю в карму, рано чи пізно все повернеться

Останнім часом бачу такі штуки стали нормою
Творять що хочуть, і нема на них управи
Вже і заяву в поліцію писала, але все без толку
Цікаво чи цей терор хоч колись послабне, бо ж люди не витримують того тиску і справді повертають навіть те, що не брали

Дуже би хотілось отим звонілкам зробити життя таким самим медом, як вони роблять
Але я вірю в карму, рано чи пізно все повернеться
Лише змінювати документи. Не знаю ще як проти цього боротися 😞

Ви не блокували особистий кабінет, коли закрили позику?
Я заблокувала, але щось тепер з цього приводу якось трошки не по собі.

Так это не о что нравиться террорит....а просто беспредел вешают на людей не существующие долги,знают что НБУ им до сраки, видимо закон и правоохранительные органы тоже ,вот и все и своими методами выбьет да с кого то..... просто людям таким образом портят потом жизнь может не на один год,ладно минус друзья что не поняли а родные а работа.....

Так это не о что нравиться террорит....а просто беспредел вешают на людей не существующие долги,знают что НБУ им до сраки, видимо закон и правоохранительные органы тоже ,вот и все и своими методами выбьет да с кого то..... просто людям таким образом портят потом жизнь может не на один год,ладно минус друзья что не поняли а родные а работа.....
Скоріше це ті «крєдіти», які інші не віддають. А повернути ж треба будь-якою ціною, з боржника чи іншого 😞

Ви не блокували особистий кабінет, коли закрили позику?
Я заблокувала, але щось тепер з цього приводу якось трошки не по собі.
Декілька раз намагалась і мені відмовили. Я залишила цю спробу, так як не могла і подумати, що можуть таке витворити.

Назад
Угорі