MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2880
- Реакції
- 3791
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це страшнеМені телефонували 1 раз, писали 1 раз, але атакують оточення
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це страшнеМені телефонували 1 раз, писали 1 раз, але атакують оточення
Я з вамиДрузі, що там у вас з ними? Мене терорять вже 2-й тиждень безперестанку![]()
А скільки протер мінування?Люди вірте ні але в мене оточенню біти не телефонують. Я чекав ну телефонують матері але в неї блокировщик. Все більше нікому
Як справляєтесь?Я з вамищоденний терор, без вихідних і свят
Вони чоловіків явно більше люблять ніж жінокА мені сьогодні запропонували закрити за півтора тіла)
Сам в шоці)Як справляєтесь?
Вони чоловіків явно більше люблять ніж жінок![]()
Будемо просити Вас з ними домовлятисяСам в шоці)
Будемо просити Вас з ними домовлятися я про їх
Я просто не розумію взагалі їх логіку))) надіслали повідомлення близько 12 дня, закрити за 1.5 тіла, час дають до 18.00. але після 13.00 почався неймовірний терор. Моя ціль була закрити їх не більше аніж 1.5 тіла, так як тіло отримати майже не реально. От в мене питання, чи залишиться в мене бажання їх закривати після, здавалося б адекватної пропозиції, але з іншої сторони після початку терору навіть не дочекавшись закінчення дії їхнього терміну сплати?Будемо просити Вас з ними домовлятися![]()
Будемо просити Вас з ними домовлятися![]()
Интересно узнать подробности происходящего за последнюю неделю. Вы продолжаете отвечать на звонки?Друзі, що там у вас з ними? Мене терорять вже 2-й тиждень безперестанку![]()
Неа, не комунікую. Смс шлють, оточення нічого не каже. Ще телефонуютьИнтересно узнать подробности происходящего за последнюю неделю. Вы продолжаете отвечать на звонки?
Певно, там різні частини «компанії» працюють, не злагоджено. У мене таке ж було. Домовилися вирішити питання, а паралельно групи та терорЯ просто не розумію взагалі їх логіку))) надіслали повідомлення близько 12 дня, закрити за 1.5 тіла, час дають до 18.00. але після 13.00 почався неймовірний терор. Моя ціль була закрити їх не більше аніж 1.5 тіла, так як тіло отримати майже не реально. От в мене питання, чи залишиться в мене бажання їх закривати після, здавалося б адекватної пропозиції, але з іншої сторони після початку терору навіть не дочекавшись закінчення дії їхнього терміну сплати?
Та я навіть і за тіло не погоджусь оплачувати, після того що вони роблять(
Та ніякЯк справляєтесь?
Вони чоловіків явно більше люблять ніж жінок![]()
Та ото ж. Найбільше шкода ріднихТа ніяк
Намагаюсь ігнорувати, але моментами накриває, бо рідних шкода
Вони це все сприймають дуже близько
Це після того, як вони ніби-то "знайшли" ваші кошти?Друзі, що там у вас з ними? Мене терорять вже 2-й тиждень безперестанку![]()
Явно якісь нетрадиційні нахили в них.Вони чоловіків явно більше люблять ніж жінок![]()

АгаЦе після того, як вони ніби-то "знайшли" ваші кошти?
Близьке оточення ігнорить, а іншим постійно треба розповідати, що це хворі людиЦе страшнеОточення тримається?
А що вони взагалі хочуть? Ну от які в них до вас вимоги/пропозиції? Чи просто терор без якогось сенсу?
Що б я заплатила гроші з усіма процентамиА що вони взагалі хочуть? Ну от які в них до вас вимоги/пропозиції? Чи просто терор без якогось сенсу?
Ппц, то ж самі кажуть, що найшли. Яка в них аргументація?Що б я заплатила гроші з усіма процентами![]()
Я не до кінця взагалі розумію. Кожен менеджер каже інше. То вони знайшли, то не знайшли. І так по колуПпц, то ж самі кажуть, що найшли. Яка в них аргументація?