МФО BitCapital

Люди вірте ні але в мене оточенню біти не телефонують. Я чекав ну телефонують матері але в неї блокировщик. Все більше нікому

Будемо просити Вас з ними домовлятися я про їх

Будемо просити Вас з ними домовлятися 😎
Я просто не розумію взагалі їх логіку))) надіслали повідомлення близько 12 дня, закрити за 1.5 тіла, час дають до 18.00. але після 13.00 почався неймовірний терор. Моя ціль була закрити їх не більше аніж 1.5 тіла, так як тіло отримати майже не реально. От в мене питання, чи залишиться в мене бажання їх закривати після, здавалося б адекватної пропозиції, але з іншої сторони після початку терору навіть не дочекавшись закінчення дії їхнього терміну сплати?
Та я навіть і за тіло не погоджусь оплачувати, після того що вони роблять(
Будемо просити Вас з ними домовлятися 😎

Друзі, що там у вас з ними? Мене терорять вже 2-й тиждень безперестанку 🫠🫠🫠
Интересно узнать подробности происходящего за последнюю неделю. Вы продолжаете отвечать на звонки?

Интересно узнать подробности происходящего за последнюю неделю. Вы продолжаете отвечать на звонки?
Неа, не комунікую. Смс шлють, оточення нічого не каже. Ще телефонують 🫠

Я просто не розумію взагалі їх логіку))) надіслали повідомлення близько 12 дня, закрити за 1.5 тіла, час дають до 18.00. але після 13.00 почався неймовірний терор. Моя ціль була закрити їх не більше аніж 1.5 тіла, так як тіло отримати майже не реально. От в мене питання, чи залишиться в мене бажання їх закривати після, здавалося б адекватної пропозиції, але з іншої сторони після початку терору навіть не дочекавшись закінчення дії їхнього терміну сплати?
Та я навіть і за тіло не погоджусь оплачувати, після того що вони роблять(
Певно, там різні частини «компанії» працюють, не злагоджено. У мене таке ж було. Домовилися вирішити питання, а паралельно групи та терор 🫠

Як справляєтесь? 😣

Вони чоловіків явно більше люблять ніж жінок 🥺
Та ніяк
Намагаюсь ігнорувати, але моментами накриває, бо рідних шкода
Вони це все сприймають дуже близько

Друзі, що там у вас з ними? Мене терорять вже 2-й тиждень безперестанку 🫠🫠🫠
Це після того, як вони ніби-то "знайшли" ваші кошти?

Вони чоловіків явно більше люблять ніж жінок 🥺
Явно якісь нетрадиційні нахили в них. :lol:

Назад
Угорі