МФО BitCapital

Ні, через мою заяву на Бітів. Все оформили. Я все їм показала. Сказали, з понеділка працюєте зі слідчим 🤯
Мен теж так скази, в неділю буде тижнів як працюють і не телефонують. Сама приїжджала в поліцію дізнатися, як там справа, але слідчий був на похоронах і передав, що зателефонує через 1-2 дні і тиша досі

Розумію. Фотошопи взагалі за межею розумного
Фотошопи так, і те що близьких вмішують, а те що мені пишуть взагалі по боку, я казала їм що вони по вайберу можуть мене навіть бити😉

Мен теж так скази, в неділю буде тижнів як працюють і не телефонують. Сама приїжджала в поліцію дізнатися, як там справа, але слідчий був на похоронах і передав, що зателефонує через 1-2 дні і тиша досі
На жаль, ніхто не зацікавлений у таких справах. Але мені стало легше, що я це зробила 👍

Фотошопи так, і те що близьких вмішують, а те що мені пишуть взагалі по боку, я казала їм що вони по вайберу можуть мене навіть бити😉
А вони? 😁

А шо за фотошопи зараз? пopнуха?

Тема 'Ось і настала моя черга колажів'
Ось і настала моя черга колажів

Да, бистрозайм - абсолютні легенди, шо не кажи

На жаль, ніхто не зацікавлений у таких справах. Але мені стало легше, що я це зробила 👍

А вони? 😁
Незнаю, може били, може добили, а ще тр**ати обіцяли, но поки що нічого не болить ...😂😂😂

Вкладення

• IMG-20d069e5c3db9f3b52cc00545effbe8a-V.webp
    IMG-20d069e5c3db9f3b52cc00545effbe8a-V.webp
    146.7 Кб · Перегляди: 91
Я взагалі про бітів, але колаж на лікування 🤣🤣🤣
А, ну це ще хвилин 5 потратили.
Мені просто до фото з паспорта пісюн домалювали(

Там мені 16 на тому фото ще було)
Гроші всім це робили, здається

Біти, до речі, мені слали смски з рекламою на новий номер, який світився лише у новій пошті та а-банку
Думай(те)

Біти, до речі, мені слали смски з рекламою на новий номер, який світився лише у новій пошті та а-банку
Думай(те)
Нова Пошта теж все зливає як дика 🙃

Незнаю, може били, може добили, а ще тр**ати обіцяли, но поки що нічого не болить ...😂😂😂
Який кошмар 🤣

Думай(те)
Не думаємо а знаємо, інфа абсолютно вся є. Якщо я працюючи на великому підприємстві де не менше 1000 чол працює. То змогли на особистий номер головного бухгалтера подзвонити, яку я в очі до цього не бачила. То майте висновки

Не думаємо а знаємо, інфа абсолютно вся є. Якщо я працюючи на великому підприємстві де не менше 1000 чол працює. То змогли на особистий номер головного бухгалтера подзвонити, яку я в очі до цього не бачила. То майте висновки
Ситуація так то з далеких сивих часів приматбанку. А по цих кіберп*рах тільки можу привітати - Ви їм нічого не винні.

Ситуація так то з далеких сивих часів приматбанку. А по цих кіберп*рах тільки можу привітати - Ви їм нічого не винні.
Уже нічого не винна, тому що моральна шкода мені і моїм близьким набагато більше коштує

Я теж здаватись не збираюсь, ( нас є**т, а ми крепчаєм), коли ця контора не платить податки в Україні, тероризує звичайний народ, який і так не живе а виживає. Говорить типу: "Методы которые на тебя запланированы не дешевые" то хай ідуть за руським кораблем. Хай я буду тою маленькою "блохою", але я буду їх кусати. І дай Боже мені сил вистояти в цій бородьбі
Саме так. І в цій темі на 284 сторінки треба й далі поширювати цей меседж.

Назад
Угорі