Місіс Аферистка
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 200
- Бали
- 343
Місіс Аферистка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Іду дрова збиратиЯ з ВамиРобимо опудало та палимо
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Іду дрова збиратиЯ з ВамиРобимо опудало та палимо
![]()
Я тільки на цибулину понадіялась... а тепер ще ідея лялька вудуНавіщо це ти сказала?))) ...![]()
То не я, то виноНавіщо це ти сказала?))) ...![]()
Тільки нам треба ДНК недругаІду дрова збирати
Мені тепер потрібні переналаштуванняЯ тільки на цибулину понадіялась... а тепер ще ідея лялька вудуя тепер в роздумах
![]()
Вони можуть погрожувати, а ми нєєє? Ще й пісню включу: "Сію тобі в очі.... Буде тобі враже та як відьма скаже"Я тільки на цибулину понадіялась... а тепер ще ідея лялька вудуя тепер в роздумах
![]()
Вони ще брехати добре вміють, вони називали платежі?Так, певно, від НБУ їм знесло дах
Так, можна все зрозуміти. Але влізати в рахунки!
То не я, то вино
З язика зірвала вже підспівувалаВони можуть погрожувати, а ми нєєє? Ще й пісню включу: "Сію тобі в очі.... Буде тобі враже та як відьма скаже"
Ми їм не скажем, що ДНК потрібне. Сподіваюсь, що надприродне вони не дивляться.Тільки нам треба ДНК недруга![]()
Так, навіть суму! Уявіть, я ошалілаВони ще брехати добре вміють, вони називали платежі?
Геніальний серіалМи їм не скажем, що ДНК потрібне. Сподіваюсь, що надприродне вони не дивляться.
Знаю як захиститись від нечисті!Так, навіть суму! Уявіть, я ошаліла
Геніальний серіал![]()
Це моя реакція на шоу Бітів сьогодніЛюблю Діна![]()
Сіль, вогонь та пістолетЗнаю як захиститись від нечисті!
А по факту кіт в шафіЦе моя реакція на шоу Бітів сьогодні![]()
Точно! Лише кіт, а скільки шуму булоА по факту кіт в шафі
Так, навіть суму! Уявіть, я
З язика зірвала вже підспівувала
Знаю як захиститись від нечисті!
Це я так собі уявляла морду коли писав мені " Тери трубку МРАААААЗЬЬЬ"Це моя реакція на шоу Бітів сьогодні![]()
О тільки добачила Тери а не БериЦе я так собі уявляла морду коли писав мені " Тери трубку МРАААААЗЬЬЬ"![]()
Моя улюблена серіяА по факту кіт в шафі
А я ще їм будь ласка українською не розуміюЦе я так собі уявляла морду коли писав мені " Тери трубку МРАААААЗЬЬЬ"
О тільки добачила Тери а не Бери
Іноді здається, що їм поговорити немає з кимЦе я так собі уявляла морду коли писав мені " Тери трубку МРАААААЗЬЬЬ"![]()
Мені ще подобається та серія, де про «Это же доктор секси»Моя улюблена серія![]()
Мені обідно було коли це ***** мене сьогодні так назвав. І тикав мені ніби ми 100 років знайоміЦе я так собі уявляла морду коли писав мені " Тери трубку МРАААААЗЬЬЬ"
О тільки добачила Тери а не Бери
Треба знов передивитисьІноді здається, що їм поговорити немає з ким
Мені ще подобається та серія, де про «Это же доктор секси»![]()