МФО BitCapital

С 23.11 началась просрочка, недели 2 мне писали и один раз мужу позвонили, потом позвонили свекрови, сестре мужа и мужу, и вот 27.12 розсылку сделали мужу, свекрови, сестре мужа, мужу подруги и его матери
Мда уж( но по факту прошлись по близким.
Надеюсь никто в эту смс не поверил

Мда уж( но по факту прошлись по близким.
Надеюсь никто в эту смс не поверил
Ну мужа сестра напряглась(хоть еще с первого раза объяснили, что реагировать на них не стоит) ну что я могу поделать если до человека не дошло или в гугле забанили, ну и мать мужа подруги немного не поняла за кого ей написали но ей сказали что мошенники какие-то пишут. А так может еще кому-то напишут фиг их знает, может на работу(трудоустроенная я официально) тоже предупредила

Доброго дня, в цієї контори борг 223 usdt, прийшло повідомлення про знижку на закриття кредиту, замість 223 пропонували 120, я закрив і відправив квитанцію в телеграм тому хто керує моїм кредитом, з суботи до сьогоднішнього дня кредит не закрито, в кабінеті висить борг ще 100 usdt, в телеграмі не відписують вже 2 дні, навіть не читають повідомлення, скажіть, це вони збрехали і списувати не збираються? Бо сьогодні прийшла аналогічна смс закрити кредит зі знижкою.

Вкладення

• IMG_2810.webp
    IMG_2810.webp
    43.1 Кб · Перегляди: 132
Доброго дня, BitCapital, в цієї контори борг 223 usdt, прийшло повідомлення про знижку на закриття кредиту, замість 223 пропонували 120, я закрив і відправив квитанцію в телеграм тому хто керує моїм кредитом, з суботи до сьогоднішнього дня кредит не закрито, в кабінеті висить борг ще 100 usdt, в телеграмі не відписують вже 2 дні, навіть не читають повідомлення, скажіть, це вони збрехали і списувати не збираються? Бо сьогодні прийшла аналогічна смс закрити кредит зі знижкою.

Вкладення

• IMG_2810.webp
    IMG_2810.webp
    43.1 Кб · Перегляди: 157
Тогда подождите. Может не зачислились пока по какой-то причине.
Я перевіряв свій борг у кабінеті, було 223, після оплати стало 100, я зробив висновок що оплата пройшла зразу

Я перевіряв свій борг у кабінеті, було 223, після оплати стало 100, я зробив висновок що оплата пройшла зразу
А, что списание остатка не произошло. Не внимательно прочитал.
Подождите день-другой, может спишут.
А вообще не знаю, что сказать

Доброго дня, BitCapital, в цієї контори борг 223 usdt, прийшло повідомлення про знижку на закриття кредиту, замість 223 пропонували 120, я закрив і відправив квитанцію в телеграм тому хто керує моїм кредитом, з суботи до сьогоднішнього дня кредит не закрито, в кабінеті висить борг ще 100 usdt, в телеграмі не відписують вже 2 дні, навіть не читають повідомлення, скажіть, це вони збрехали і списувати не збираються? Бо сьогодні прийшла аналогічна смс закрити кредит зі знижкою.
Яке протермінування у вас ?

Тіло 50 usdt, заплатив 120 usdt по акції, було нараховано разом 223 usdt
Ви правильно прочитали їх умови, вони могли написати по дебільному, може з сайтом щось, дзвонить їм, терор і всьо таке!

Вкладення

• IMG_2815.webp
    IMG_2815.webp
    40.7 Кб · Перегляди: 108
Тоді все квитанція є, значить посил за кораблем, все ок, просто перед новим роком в них щось тупит, думаю питання вирішиться, пишіть їм і дзвонить, ви через бінанс платили чи картка?
Воно ж світилось пропозиція коли платили, так що це питання до цих придурків...

Нічого вони не закриють, а почнуть терор а ще й після того як оплатили , тепер будуть доїти як корову і ще більше тиснути бо побачили що ви згідні оплачуватити.

Нічого вони не закриють, а почнуть терор а ще й після того як оплатили , тепер будуть доїти як корову і ще більше тиснути бо побачили що ви згідні оплачуватити.
Не лакайте людину завчасно)

Назад
Угорі