МФО BitCapital

Я так розумію що поки дочекаєшся «закрить за тіло»,вже все оточення буде морально підготовлено,стресостійке,готове до всього а мені перехочеться взагалі щось повертати.

Вітаю!Плановий платіж був 4.11.Не закрила.Зараз чекаю на більш вигідні умови.Паралельно «знайомлюся»з «можливістямі»Бітив.Вони у ніх в дурісті не обмежені.

Можна запитать що відбувалося за пів року?Смс,колаж,обзвон оточення ?
Ви їм ще і обов'язкові платили. Бо у мене більше 9 міс вже. То було все що завгодно, зараз періодично дзвонять

З Дніпра*

Але загалом виходить, що лиш тиск на оточення практикують і все.
Они зарегистрированы в Лондоне и надают услуги как нерезеденты на територии Украины. Фактически конечно понятно что это черти из какого то офиса где то в Днепре или Запорожье.

Они зарегистрированы в Лондоне и надают услуги как нерезеденты на територии Украины. Фактически конечно понятно что это черти из какого то офиса где то в Днепре или Запорожье.
Як по мені,байдуже де вони зареєстровані.Користуюся номерами телефона укр.операторів.
Я не можу зрозуміти як з ними поводитися,зараз мені здається що краще за все ігнор і чекать на пропозицію тіла.З іншого боку пів року постійно чекати якихось «сюрпризів»не хочеться.Чи є сенс самостійно запропонувати хоч сьогодні за тіло,чи краще вже не чіпати

Пропонували за 1.5 тіла. Але мені зараз не до них

Не пропонують ,з 300, хочуть 550. Перехочуть
Розкажіть будь ласка що було після терору всього оточення, колажів, погроз?
Сьогодні предноворічне нагадування.
Zakryty za 1400 USDT 28.12. Znyzhka abo 31.12.,borzhnyk nash, my pryvitaiemo Vas i use otochennia z Novym rokom! T:0800300513.Vb:0976162784. https://bitc.ws/_jhJBJi9

Тіло 700
Цікаво. Ці погрозливі привітання тільки для нас з вами, чи шаблон для всіх клієнтів? Не хотілось би сюрпризів на Новий рік…

Цікаво. Ці погрозливі привітання тільки для нас з вами, чи шаблон для всіх клієнтів? Не хотілось би сюрпризів на Новий рік…
Думаю що автомат усім боржникам)
Так само як атака з колажами в один день

Будь как Чак:

1735389725585.webp

Пробували взломати вайбер рідним не одноразово, але я їм поставила подвійну автентифікацію , то нічого у них не вийшло. Знайомим взломували тг і від їх імені пробували позичити гроші,але були послані. Зараз часом телефонують ,але у всіх стоїть антиспам і все

Пробували взломати вайбер рідним не одноразово, але я їм поставила подвійну автентифікацію , то нічого у них не вийшло. Знайомим взломували тг і від їх імені пробували позичити гроші,але були послані. Зараз часом телефонують ,але у всіх стоїть антиспам і все
А впевнені, що то біти взломували?
бо зараз шахраїв і так достатньо

Сегодня взламали тг мужа, у кого-то деньги просили, кого-то просили перейти по ссылке проголосовать за что-то. Думаю, что Биты ибо муж ни по каким ссылкам не переходил и нигде ничего не должен, а эти черти вчера многим разослали смс что типа они должны за меня долг отдать, пока по тем кому сделали розсылку сложилось впечатление что контакты позаимствовали с е гроши(в том году по ним была просрочка)

Сегодня взламали тг мужа, у кого-то деньги просили, кого-то просили перейти по ссылке проголосовать за что-то. Думаю, что Биты ибо муж ни по каким ссылкам не переходил и нигде ничего не должен, а эти черти вчера многим разослали смс что типа они должны за меня долг отдать, пока по тем кому сделали розсылку сложилось впечатление что контакты позаимствовали с е гроши(в том году по ним была просрочка)
Не думаю що це тільки Біти таке можуть.У мене ще до знайомства з ними приходили в ТГ повідомлення з проханням віддати голос наприклад за дитину в якомусь конкурсі.Причому сповіщення від моїх знайомих
А впевнені, що то біти взломували?
бо зараз шахраїв і так достатньо
Шахраїв дійсно повно!Вже неодноразово читала від знайомих в ФБ або робочих групах від колег що нічого не просять,нічого не треба,аферисти взломали.Не думаю що усі вони зверталися до Бітів за займом)))

Останнє редагування:
Не розумію як можуть взламати ТГ або Вайбер, якщо хакери такого не можуть і навіть держава. Єдиний варіант, це отримати доступ до номера телефону або якось перехватити код підтвердження.

Не розумію як можуть взламати ТГ або Вайбер, якщо хакери такого не можуть і навіть держава. Єдиний варіант, це отримати доступ до номера телефону або якось перехватити код підтвердження.
Можете загуглити "номер для смс"
Є сервіси, де ви тупо берете номер і і на цьому ж сервісі всі бачать смс, яке надходить.
Років 5 назад я десь свій номер засвітив і мені теж різні коди приходили.

Тому неофіційний механізм є, яким вони і користуються

А через сколько по времени они начали делать рассылку по друзям?

А через сколько по времени они начали делать рассылку по друзям?
С 23.11 началась просрочка, недели 2 мне писали и один раз мужу позвонили, потом позвонили свекрови, сестре мужа и мужу, и вот 27.12 розсылку сделали мужу, свекрови, сестре мужа, мужу подруги и его матери

Вкладення

• IMG_1027.webp
    IMG_1027.webp
    63.6 Кб · Перегляди: 141
Назад
Угорі