МФО BitCapital

Биты вне закона, так как у них нет лицензии НБУ. Следовательно — никаких гарантиек вы не получите.
100 процентів, не знаю я закрила їх звісно, ось пишу вам відповідь, а мені смс від них 99 %, кончені! Знають, що я їх вже послала міліон разів, ну тупі! Шкода якщо ці гроші адвокату просто на вітер!

DoctorAnna Юлия19840208 Адвокат работает только в случае суда. Ну и может проконсультировать до суда. Но и только. Настоящий адвокат не занимается «решаловом». Это факт) Вот пример:

DoctorAnna Юлия19840208 Адвокат работает только в случае суда. Ну и может проконсультировать до суда. Но и только. Настоящий адвокат не занимается «решаловом». Это факт) Вот пример:

Дякую, але в мене зараз суд з касою, з липня, тількі переноси і всьо, ну подивимось, я плачу 400 гривень в місяць, і до цього 5000, але тут на кого потрапиш, не знаю, шкода цю жінку, але біти це жахливі люди, коли я закривала борг це був лютий боже скоро рік, то такого як пишуть тут люди зі мною не було, може менеджер норм, не знаю тільки сказали фото наклеють, ну і дзвонили усім, що я дала їх номер як поручитель, я хочу щоб усі змогли закрити ціх недопалок, але жінка пише вона з тік ток знайшла юриста, чи я не так прочитала....

100 процентів, не знаю я закрила їх звісно, ось пишу вам відповідь, а мені смс від них 99 %, кончені! Знають, що я їх вже послала міліон разів, ну тупі! Шкода якщо ці гроші адвокату просто на вітер!
Дякую за відповідь☺️🙏Ви закрили за тіло?
Як домовлялись?
Який термін прострочення був?

Начебто одноразово.
Послуга "Захист"
1. Вступаємо в офіційні перемовини з кредиторами (вам спілкуватися не потрібно з ними)
2. Мінімізація будь-якого психологічного тиску (дзвінки , смс, тощо)
3. Списання надлишкових нарахувань (можливість закрити за тіло кредиту або реструктуризація)
4. Складання судових відзивів за необхідністю.
5. Мінімальне залучення клієнта
Якщо ви маєте можливість ще повернути кошти, то зробіть це.
Захист нічого не робить, а просто доїть кошти.
Відмовтесь від їх послуг. Вони не роблять ні пункт 1, ні пункт 2, ні пункт 3.

Пункт 4 не актуальний для біткапіталу
Пункт 5 - біти залучатимуть вас і оточення.

Захист обманюють людей, знайте це.

Можливо це й не Захист, але ці також обманули вже.

В бітів в січні декілька засідань судових. Цікаво потім рішення почитати)

Дякую за відповідь☺️🙏Ви закрили за тіло?
Як домовлялись?
Який термін прострочення був?
Ні 1.5 тіла, я брала 200 віддала 500 с курсом 42, прострочені 58 днів, спочатку вони хотіли 1600, 1200, а потім далі, я сказала таких коштів немає, типа 500 і всьо, вони не хотіли, а на следующий день написали 250 зараз і 250 через місяць, другу половину закрив чоловік вже мій, на той момент просто спілкувались якось так! Но в мене аж прям как пишуть такого не було, може вони рік назад були не такі....але я рада, що в мене їх немає, нбу писала в поліцію ходила, так що адвокатам дзвонила, їм по фіг!

Ні 1.5 тіла, я брала 200 віддала 500 с курсом 42, прострочені 58 днів, спочатку вони хотіли 1600, 1200, а потім далі, я сказала таких коштів немає, типа 500 і всьо, вони не хотіли, а на следующий день написали 250 зараз і 250 через місяць, другу половину закрив чоловік вже мій, на той момент просто спілкувались якось так! Но в мене аж прям как пишуть такого не було, може вони рік назад були не такі....але я рада, що в мене їх немає, нбу писала в поліцію ходила, так що адвокатам дзвонила, їм по фіг!
То 2.5 тіла виходить 🫠
Але закрили, то й вітаю

Ви просили щоб в кабінеті змінили суму?

Ви просили щоб в кабінеті змінили суму?
Так, просила! И типу дали шось шо претензий нет, закрыли кабинет через 10 дней, пока я им не намыла мозги!
То 2.5 тіла виходить 🫠
Але закрили, то й вітаю
Ну, добре хай буде 2.5, я їх закрыла і щаслива! В мене по математиці не 5 точно була!

Я думаю это был удачный случай. Я закрыла за 1,5 тела на 50 какой-то день. Все было как писали на форуме, скачали тел книгу, терроризировали окружение, отправили по пару смс всей книге, что указала поручителем. Потом угрозы и по итогу договорились.
А как они узнают вашу телефоную книгу?
Закрила сьогодні й бітів. Перший день протермінування і почали влаштовувати ТЕРОР. Було 425 юсдт, нарахували 769. З 8 ранку почали телефонувати з погрозами. Бєшений чувак почав ставити умови що я повинна сплатити 100 юсдт щоб він оточенню не телефонував, а залишок до 18:00. Тобто 669 до вечора. Ну я то розумію, що те що я взяла повернути треба і була готова на це. Але не 769!! Було дуже багато дзвінків особисто мені, та повідомлень про те що він все таки штурмує мою телефонну книгу, оскільки я барину не відповіла чітко "так, я сплачу 669 юсдт до 18:00!!!" Потім олень почав писати "я вже телефонував вашому дядьку Михайлу і він в курсі ситуації. Але почала я згадувати своїх родичів, а дядька Михайла в мене то немає. Історія продовжувалася майже цілий день, поки ця недолюдина написала мені "сплатіть 450 юсдт і ваша позика буде закрита". Виходить, що заробили на мені 125 юсдт, але хоч не 769 сплатила і не отримала нервовий зрив. А чоловік взагалі як дізнався про позику , просто сказав що йому ці проблеми не потрібні і він хоче зі мною розлучитися, бо жінка з проблемами йому не потрібна))) дуже насичений вийшов день. А позику закрила сама, у чоловіка лише запитала "що нам робити?" ну і почула те, що почула. Під вечір вирішила написати сюди , бо такий трошки настрій "г".
Откуда они узнают телефоную книгу?

Назад
Угорі