Це особистий вибір кожного.А как же -и в горе и радости??
Засуджувати людину точно не варто)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це особистий вибір кожного.А как же -и в горе и радости??
Значить дружина потрібна тільки в радості)А как же -и в горе и радости??
Дружина потрібна і в горі, але коли не обманює і не никає гроші, сімї з брехні не побудуєш. Ну за розлучення він може і перегнув але ж ви також фокус нормальний видали.Значить дружина потрібна тільки в радості)
А может просто он ее никогда и не любил. Иначе бы никогда не бросил бы. Имхо)Значить дружина потрібна тільки в радості)
Ого!! Вітаю!! Оточення і Вас сильно турбували ?Можу похвастатися... ігнорував Бітків більше 90 днів... сьогодні закрив за тіло 1000 юсдт брав
Так... смс, дзвінки знайомим... нецензура в в вайбер мамі.... але колажів і такого іншого нічого не булоОго!! Вітаю!! Оточення і Вас сильно турбували ?
По телефону і вайбері також не спілкуватися,вони самі запропонували?Можу похвастатися... ігнорував Бітків більше 90 днів... сьогодні закрив за тіло 1000 юсдт брав
Підтримую вас) сьогодні їх закрила за півтора тіла (тіло 175, закрили за 262)Можу похвастатися... ігнорував Бітків більше 90 днів... сьогодні закрив за тіло 1000 юсдт брав
Цікаво які там відсотки були протягом всього періоду протермінуванняПідтримую вас) сьогодні їх закрила за півтора тіла (тіло 175, закрили за 262)
Але тиск був нормальний, давили через маму, на неї зробили колаж, телефонували мені з її номера, жесть. Закрила їх тільки щоб маму не нервувати так. Якщо б не вона - гуляли б вони лісом і надалі.
Накрутили десь 1400+...Цікаво які там відсотки були протягом всього періоду протермінування
тисяч 5 юсдт хотіли?
Тю, дивноНакрутили десь 1400+...
Може ви 1 ноль забули написати?Накрутили десь 1400+...
А навіщо вам такий чоловік. Сказати до жінки в якої мало не нервовий зрив " жінка з проблемами не потрібна" ваш чоловік і є ваша найбільша проблема в житті.Закрила сьогодні й бітів. Перший день протермінування і почали влаштовувати ТЕРОР. Було 425 юсдт, нарахували 769. З 8 ранку почали телефонувати з погрозами. Бєшений чувак почав ставити умови що я повинна сплатити 100 юсдт щоб він оточенню не телефонував, а залишок до 18:00. Тобто 669 до вечора. Ну я то розумію, що те що я взяла повернути треба і була готова на це. Але не 769!! Було дуже багато дзвінків особисто мені, та повідомлень про те що він все таки штурмує мою телефонну книгу, оскільки я барину не відповіла чітко "так, я сплачу 669 юсдт до 18:00!!!" Потім олень почав писати "я вже телефонував вашому дядьку Михайлу і він в курсі ситуації. Але почала я згадувати своїх родичів, а дядька Михайла в мене то немає. Історія продовжувалася майже цілий день, поки ця недолюдина написала мені "сплатіть 450 юсдт і ваша позика буде закрита". Виходить, що заробили на мені 125 юсдт, але хоч не 769 сплатила і не отримала нервовий зрив. А чоловік взагалі як дізнався про позику , просто сказав що йому ці проблеми не потрібні і він хоче зі мною розлучитися, бо жінка з проблемами йому не потрібна))) дуже насичений вийшов день. А позику закрила сама, у чоловіка лише запитала "що нам робити?" ну і почула те, що почула. Під вечір вирішила написати сюди , бо такий трошки настрій "г".
Я ігнорую біті вже від квітня і платити не збираюсь, бо вони і так закриютьсяМожу похвастатися... ігнорував Бітків більше 90 днів... сьогодні закрив за тіло 1000 юсдт брав
А, стоп, то не у вас тисяча юсдт була, не уважний.Тю, дивно
У них х2 через місяць вже
Питання до вас було щодо хотєлок)Можу похвастатися... ігнорував Бітків більше 90 днів... сьогодні закрив за тіло 1000 юсдт брав
добрий день!А як себе поводять біти ?А навіщо вам такий чоловік. Сказати до жінки в якої мало не нервовий зрив " жінка з проблемами не потрібна" ваш чоловік і є ваша найбільша проблема в житті.
Я ігнорую біті вже від квітня і платити не збираюсь, бо вони і так закриються
Доброго дня, в розділі багато про це написано, почитайте трішки :добрий день!А як себе поводять біти ?
Фігасє лонгрід