МФО BitCapital

особисто я їм нічого не планую віддавати.
Розмова з ними починається Ви хто ? фамілія імя, по батькові, ідентифікаційний номер, шо за компанія, де, код реєстрації, ну і так на повторі) дуже весело)

Нагадало:

1731090850184.webp

Тіло,але не зараз,чоловік на війні, я сама з двома дітьми,тому це поки не на часі
Взагалі забийте на них, і можете спокійно жити. Це нікчемні сущності, компанія поза законом, тому ви їм нічого не винні. І не треба за це переживати. Ми з ними по війні розберемось, хто вони, як працюють, хто кришує і таке інше. Зараз просто москалів треба вигнати подалі

Ніколи свої кровно зароблені гроші нікому не віддавайте!! А тим більше шахраям бітам!!! В мене від квітня висить у них кредит, спочатку кошмарили до серпня а зараз про мене і не згадують. Що я робила взагалі не піднімала трубку з невідомих номерів! Писали у месенджерах то просто відписувала ( іди на х@й).

Ніколи свої кровно зароблені гроші нікому не віддавайте!! А тим більше шахраям бітам!!! В мене від квітня висить у них кредит, спочатку кошмарили до серпня а зараз про мене і не згадують. Що я робила взагалі не піднімала трубку з невідомих номерів! Писали у месенджерах то просто відписувала ( іди на х@й).
А треш якийсь був?

родичам не дзвонили?

Вы брали этот кредит, позику?

Иди на Вас "повесили" его?

Приветствую форумчан.
Биткепитал в воскресенье кому-нибудь звонили? Или у них дей офф в вс?

Якось навіть цікаво який у них штат кількості людей.
Позичальників багато і фактично кожного виносять на просрочці.
Тим паче це не просто роботизовані дозвони, а дзвінки від співробітників.
Цікавий бізнес

Якось навіть цікаво який у них штат кількості людей.
Позичальників багато і фактично кожного виносять на просрочці.
Тим паче це не просто роботизовані дозвони, а дзвінки від співробітників.
Цікавий бізнес
Ну як штатні працівники, скажімо так аутсорс виконавці які за відсоток кошмарять людей. Чув що ними займаються відповідні структури, звичайно ж бляха за кошти платників податків, але проблема в тому що вони не виходять на фізичний контакт і тому з БК складно все.

Ну як штатні працівники, скажімо так аутсорс виконавці які за відсоток кошмарять людей. Чув що ними займаються відповідні структури, звичайно ж бляха за кошти платників податків, але проблема в тому що вони не виходять на фізичний контакт і тому з БК складно все.
Так навіть і аутсорс - це ж скільки таких чудиків там сидить.
Це ж не тільки зеки, а й звичайні недолюдішки, яким подобається заробляти саме так

Так навіть і аутсорс - це ж скільки таких чудиків там сидить.
Це ж не тільки зеки, а й звичайні недолюдішки, яким подобається заробляти саме так
Днепр- это офисы... песня есть такая... за зарплату и бонусы обзвонят, всех и вся, сколько людей 1 такой может обзвонить за 8-10 часов? Думаю минут на 15-20 каждого+ с родственниками, а офисов много, весь центр забит ими... и зарплата у них хорошая, если нормально долбят и есть результат.

Днепр- это офисы... песня есть такая... за зарплату и бонусы обзвонят, всех и вся, сколько людей 1 такой может обзвонить за 8-10 часов? Думаю минут на 15-20 каждого+ с родственниками, а офисов много, весь центр забит ими... и зарплата у них хорошая, если нормально долбят и есть результат.
Чомусь мав враження, що офісніки іншою "роботою" займаються.

Привет как у кого дела с битами? 36 день просрочки тело 100 хотят 700 вроде кроме меня и мамы не кому не звонили чего ожидать дальше?

Привет как у кого дела с битами? 36 день просрочки тело 100 хотят 700 вроде кроме меня и мамы не кому не звонили чего ожидать дальше?
Не грузіть себе передвчасно.
Вже неодноразово писали - налаштовуйтесь на півтора тіла і все.

Назад
Угорі