МФО BitCapital

На 7-й)))

Так о чем договариваться что брал по факту заплатил, 1,5 тела, если быть точным. Им мало.
А как окружение отнеслось к всему этому к коллажам и прочей дичи
А то я чуток по этому поводу переживаю

Останнє редагування:
Колажи прислали самым близким. Если их игнорить, то думаю полетели бы по контактах всем. Не сильно приятно окружению, когда им угрожают.

Этого ещё не было... Думаю впереди, очень жёстко настроены чтобы я им заплатил ещё денег
Колажи прислали самым близким. Если их игнорить, то думаю полетели бы по контактах всем. Не сильно приятно окружению, когда им угрожают.
И что за коллажи?))

Этого ещё не было... Думаю впереди, очень жёстко настроены чтобы я им заплатил ещё денег

И что за коллажи?))
Колажі на такому ранньому терміні цікаво ,мені збирали на лікування аж 75 дні протермінування

Що там за колажі цікаво щоб знати що може бути
1 колаж, де фото дружини вставляють на сайті дівчат-ескортниць з цінами за відповідні послуги. 2 колаж - я з дружиною, де назвали мене наркоманом і лудоманом, а дружина готова надати відповідні послуги, щоб зібрати кошти на моє лікування.

1 колаж, де фото дружини вставляють на сайті дівчат-ескортниць з цінами за відповідні послуги. 2 колаж - я з дружиною, де назвали мене наркоманом і лудоманом, а дружина готова надати відповідні послуги, щоб зібрати кошти на моє лікування.
У вас соціальні мережі були відкриті?

Цікаво) я скоріше би подумав що людина яка цей колаж зробила є єбобо, а не той про кого колаж.

Цікаво) я скоріше би подумав що людина яка цей колаж зробила є єбобо, а не той про кого колаж.
Всі ж знають що в наш час шахраї таке можуть зробити і вже цьому ніхто не вірить,згодна що не приємно,але все-таки

Воно то так. Я б і сам так подумав. Але є оточення, яке досить чутливе до цього. Я б їх морозив до тіла, але не кожне оточення це витримає. На мене тиск трохи від близьких вже пішов був.
У вас соціальні мережі були відкриті?
Напевно не до кінця закриті були. Список друзів точно закритий. Десь промахнулися ми.

Воно то так. Я б і сам так подумав. Але є оточення, яке досить чутливе до цього. Я б їх морозив до тіла, але не кожне оточення це витримає. На мене тиск трохи від близьких вже пішов був.

Напевно не до кінця закриті були. Список друзів точно закритий. Десь промахнулися ми.
Потрібно було повністю зробити приватними щоб фото не могли потянуть

И что за коллажи?))
пускай с0сYт бибу, я такого мнение уже почти 2 месяца😁, тело 300, сейчас уже висит у них где то 2100😎💪🏼

И шо?) Все норм?) Я до таких просрочок не дотягивал. Но и так норм было уже по пиздецу)
Ну у меня пошел уже второй месяц с тела 100 хотят уже 600 за этот месяц пока мне и матери звонят вчера была спам атака смс с окружения вроде не кому пока не звонили не кто не жаловался

Назад
Угорі