BNOl
Форумчанин
- Дописи
- 215
- Реакції
- 66
- Бали
- 193
BNOl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та ні,вона думає що то шахраїТо варто сказати самостійно, все ж
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та ні,вона думає що то шахраїТо варто сказати самостійно, все ж
Что это у них за отдел такой. А проблемных пассивов у них в штате нет?Добрый вечер есть просрочка в битов месяц с тела 100 хотят 550 сегодня прийшла смс что передали в отдел проблемных активов чего ожидать далее?
Ахааха не знаю))Что это у них за отдел такой. А проблемных пассивов у них в штате нет?
нема в цих всіх контор ніяких відділів, це максимум передача від одного мівіноїда до іншогоЧто это у них за отдел такой.
На каком дне у них жесть по звонкам начинается?Они жестят за этот месяц может пару раз матери позвонили но она их послала
рандом, знайдуть когось - подзвонять, з часом всі затихають по трохи, в кожного індивідуальноНа каком дне у них жесть по звонкам начинается?
Или отдел активов держит телефон в правой руке, а другой пассив или кто там ещё в левой, может раздвоение или даже растроение личности у мивиноида или как Вы там его назвалинема в цих всіх контор ніяких відділів, це максимум передача від одного мівіноїда до іншого

Моя також до кінця знала, що шахраї, вона знає лівий номер нельзя брать)Та ні,вона думає що то шахраї
Не хочеться зайвий раз хвилюватиМоя також до кінця знала, що шахраї, вона знає лівий номер нельзя брать)
Ох, треба розповісти, інакше вони зроблять за вас і дуже швидко, вони дуже погані хлопці...Не хочеться зайвий раз хвилювати
Видимо пасивы, это проблемные активы, когда не хочет сильно в *опу долбиться, а нужно.Что это у них за отдел такой. А проблемных пассивов у них в штате нет?
Та вони вже зробили все що могли з моїм договоромОх, треба розповісти, інакше вони зроблять за вас і дуже швидко, вони дуже погані хлопці...
Треба шукати кошти і чекати вигідну пропозицію щоб закрити якнайшвидшеТа вони вже зробили все що могли з моїм договором
Треба їх посилати за російським кораблем ,і не бути спонсором терористів.Та вони вже зробили все що могли з моїм договором
Треба шукати кошти і чекати вигідну пропозицію щоб закрити якнайшвидше
Ну,на той час вигідно було віддати 500, а брала 200, але це діло кожного з насТа вони вже зробили все що могли з моїм договором
Треба шукати кошти і чекати вигідну пропозицію щоб закрити якнайшвидше
Я ні чого не кажу, але пишу за себе, це ж я брала, не думала, не читала а потім бац і ср*ка, но я віддаю свої борги бо це є карма, це пишу тільки про себе, ще б суд скінчився з кредит касою і все!Треба їх посилати за російським кораблем ,і не бути спонсором терористів.
А причому тут терористи?Треба їх посилати за російським кораблем ,і не бути спонсором терористів.
Треба їх посилати за російським кораблем ,і не бути спонсором терористів.
Я брала 250 пропонували вже 370 але не було коштів ..а тепер хочуть 2300Ну,на той час вигідно було віддати 500, а брала 200, але це діло кожного з нас
Я ні чого не кажу, але пишу за себе, це ж я брала, не думала, не читала а потім бац і ср*ка, но я віддаю свої борги бо це є карма, це пишу тільки про себе, ще б суд скінчився з кредит касою і все!
Перехочуть, буде можливість закрийте їх....Я брала 250 пропонували вже 370 але не було коштів ..а тепер хочуть 2300
Как что за отдел?Что это у них за отдел такой. А проблемных пассивов у них в штате нет?