МФО BitCapital

Ну я віддала 1.5 тіла с 200 вони отримали 500, але просрочка 58 днів, нац. Банк також написал вони не займаються, а поліція не прийняла заяву, просіть за тіло
в переписці були погрози і поліція не прийняла заяву?

В мене сьогодні ці гади активувались, 20 днів прострочки, почали дзвонити по тел.книзі, подзвонили подружці, та сказала,що не знає мене, Софія яка дзвонила сказала "Передайте їй(мені) що вона винна гроші"і кинула слухавку. Проблема в тому,що набрали виховательку з садочка дитини, та влаштувала такий хай, що вона пострадавших і буде писати в поліцію.Кажу пишіть, я номер Ваш не давала, а вона каже, я на Вас напишу і т.д.
Я ,думаю,що треба позичать десь, але де, із 100 хочуть 378.. Прошу розбити на платежі, каже ні, нема такого...голова пухне...напишіть хто був в такій ситуації,як вилізли
есть у них платежи, долг у меня висит 1000 долларов уже, предлагают 500 сейчас и 500 через месяц, отказываюсь)))

Вкладення

• Screenshot_20241024-120715.webp
    Screenshot_20241024-120715.webp
    36.5 Кб · Перегляди: 203
тоді навіть звонарів не залишиться окрім хіба що візглявих прищавих істеричок
здіснеться мрія більшості користувачів даного форума колеторів мобілізують. Мені здається одні плюси. А якщо почастить то будуть в одних окопах налагоджувати взаємовідносини колектори і боржники))

Доречі,навіть статтю ніяку не прикріпили
так вони поза законом взагалі. Тож за поданням СБУ попередні їх домени заблокували, як причина - не дотримання законів України, загроза національній безпеці.

Вони там ім'я змінюють як хочуть, коли зі мною балакали то був лютий місяць, то якось попався такий що сказалп 500, ну я так пропонувала, вони погодились, якщо нерви залізні то не платить
Сьогодні закрила із 150 віддала 275, хотіли 515, шляхом довгих перемовин.

в переписці були погрози і поліція не прийняла заяву?
Просто сказали, что в розыске и фото расклеят, ну это было давно, что шас творят такого не было
Сьогодні закрила із 150 віддала 275, хотіли 515, шляхом довгих перемовин.
Мододец, поздравляю

здіснеться мрія більшості користувачів даного форума колеторів мобілізують. Мені здається одні плюси. А якщо почастить то будуть в одних окопах налагоджувати взаємовідносини колектори і боржники))
Можу до себе в підрозділ забрати в окоп.
Тут у нас і колектори, і боржники є.
З усіма поспілкуєтесь.

Тільки не варто рахувати, що армія є виправною колонією.

Так, у мене є один колектор в підрозділі.
Напрочуд адекватна людина.
Чи совісна? Інше питання.
Питання совіті в кожного своє.
Комусь таке поняття зовсім незрозуміле.
Ну і помилки роблять всі. Без виключень. Головне якщо зрозумів і переосмислив.

Питання совіті в кожного своє.
Комусь таке поняття зовсім незрозуміле.
Ну і помилки роблять всі. Без виключень. Головне якщо зрозумів і переосмислив.
Згоден.

Тільки мій посил був не в питанні совісності, а в неправильній інтерпретації армії.

Уявляю собі, як колектори на фронті оруть на москалів: " поверніть наше майно. Поверніть Крим.
Закінчіть війну до 18:00"

Назад
Угорі