Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ми не можемо вам заборонити спробувати)Доброго дня шановні форумчани, питання такого плану, Чи можна самому подзвонити домовитися за 2 тіла чи не підуть на поступки 18 день просрочки
так домовляйтесь за тіло.Доброго дня шановні форумчани, питання такого плану, Чи можна самому подзвонити домовитися за 2 тіла чи не підуть на поступки 18 день просрочки
Технофінанс в порівнянні з ними зайчикиНемного , наверное , оффтоп.
Но контора одна и таже вроде.
Егоши, топ1, технофинанс. Методы работы такие же?
ви не ображайтесь тільки. Написати їм ви завжди можете, але я б чекав пропозицію 1,5)Дякую за відповіді шановні)
Та я не ображаюся, просто вони за оці 18 днів так дістали, вчора хотіли 375, поки знайшла уже 551, то думаю я б за 300 закрила, но всі м*даки з цієї контори сьогодні не дуже хочуть співпрацювативи не ображайтесь тільки. Написати їм ви завжди можете, але я б чекав пропозицію 1,5)
Тому що це єдиний спосіб збити гроші. Хоча по факту вони поза законом. І по суті терор це теж протизаконно, це те саме що на вас бандюки наїдуть ви заплатите... дії однакові.Та я не ображаюся, просто вони за оці 18 днів так дістали, вчора хотіли 375, поки знайшла уже 551, то думаю я б за 300 закрила, но всі м*даки з цієї контори сьогодні не дуже хочуть співпрацювати
Писала в Нац банк, коротко якщо сказати, то послали мене, типу не в їх юрисдикції вониТому що це єдиний спосіб збити гроші. Хоча по факту вони поза законом. І по суті терор це теж протизаконно, це те саме що на вас бандюки наїдуть ви заплатите... дії однакові.
і знову ж таки додам Держспецзв’язку блокує сайти Bit Capital через криптопозики — Новини інформаційної безпеки | UABlocklist
якщо брали в голд. посиланням можете взагалі їх посилати подалі, хоча і онлайн теж. Скоро і цей сайт працювати не буде.
можете зустрічно написати на біткепітал заяву в поліцію, за вимагання. і зафіксувати там номери з яких дзвонять.
якщо я не помиляюсь штрафи, і пені не можуть перевищувати 50% тіла, але цим байдуже. вони взагалі незаконні в Україні. і в інших країнах теж
Ну я віддала 1.5 тіла с 200 вони отримали 500, але просрочка 58 днів, нац. Банк також написал вони не займаються, а поліція не прийняла заяву, просіть за тілоПисала в Нац банк, коротко якщо сказати, то послали мене, типу не в їх юрисдикції вони
Та якийсь Павло Васильович зовсім на перемовини не хоче йти, а на гл взагалі кажуть не можемо нічого списати все тільки платитиНу я віддала 1.5 тіла с 200 вони отримали 500, але просрочка 58 днів, нац. Банк також написал вони не займаються, а поліція не прийняла заяву, просіть за тіло
бо в нього кінець місяця, а премії нема, ніхто не платить)))Та якийсь Павло Васильович зовсім на перемовини не хоче йти, а на гл взагалі кажуть не можемо нічого списати все тільки платити
Нікому нічого не платити. через те що їм платять, вони далі це роблять. от все просто. Ок поліція не приймає, є СБУ, які попередні домени прикрили. На сайті ЗБУ є звернення, і в якому форматі його онлайн можна подати , через електронну пошту.Та якийсь Павло Васильович зовсім на перемовини не хоче йти, а на гл взагалі кажуть не можемо нічого списати все тільки платити
Вони там ім'я змінюють як хочуть, коли зі мною балакали то був лютий місяць, то якось попався такий що сказалп 500, ну я так пропонувала, вони погодились, якщо нерви залізні то не платитьТа якийсь Павло Васильович зовсім на перемовини не хоче йти, а на гл взагалі кажуть не можемо нічого списати все тільки платити
Якщо у вас було тіло 200, а заплатили їм 500, то це не 1.5 тіла, а 2.5))Ну я віддала 1.5 тіла с 200 вони отримали 500, але просрочка 58 днів, нац. Банк також написал вони не займаються, а поліція не прийняла заяву, просіть за тіло
Так, вірно я не правильно рахували, ну вже час пройшов, скоро рік як погасила і слава богу, звісно хтось платить, хтось ні, у кожного свої історії...Якщо у вас було тіло 200, а заплатили їм 500, то це не 1.5 тіла, а 2.5))
скорее бы в обратную сторонуМогут ли наводить ракеты на адреса должников?