Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обіжнені пупсікі з 12 години наярюють, але йду за кораблем. Звонять бідні, звонять. А трубку не беруть. Не витримали,прислали. Вчора хотіли 900Поделитесь что ответят) аж интересно стало)
А сколько брали у них?Обіжнені пупсікі з 12 години наярюють, але йду за кораблем. Звонять бідні, звонять. А трубку не беруть. Не витримали,прислали. Вчора хотіли 900
350А сколько брали у них?
Вони хочуть 1к, але прутень їм, а не така сумаА сколько брали у них?
Правильно) у меня тоже просят полтора тела но пока ждут) денег нет на них350
Вони хочуть 1к, але прутень їм, а не така сума
Півтора? Максимум 400-450, ні то хай застреляться чоловічим статевим органомПравильно) у меня тоже просят полтора тела но пока ждут) денег нет на них
Надеюсь у вас все получитсяПівтора? Максимум 400-450, ні то хай застреляться чоловічим статевим органом
Дякую, будуть махати ,то я теж їх буду чпок, чпок моральноНадеюсь у вас все получится
Взлом телефонаПідкажіть що означає коли прилітають сотні смс з різних сервісів з кодами?)
ничего, это смс бомбер, на самом деле никто никуда не пробует зайтиПідкажіть що означає коли прилітають сотні смс з різних сервісів з кодами?)
Значит ошиблась.ничего, это смс бомбер, на самом деле никто никуда не пробует зайти
Кстати интересная информация)если что, то когда берешь кредит в биткапитал, запрос кредитной истории идет от ФК Технофинанс - вполне реальной компанит в Украине с реальным вдресом в Днепре. Можно зайти и спросить, или развесить фотки на районе с их директором и красивым посланием
Смс бомбер подключили на вас, пугают таким образомПідкажіть що означає коли прилітають сотні смс з різних сервісів з кодами?)
погнали в Днепр?)) Всеравно дешевле выйдетКстати интересная информация)
Я с Днепра и не знала, оце так)погнали в Днепр?)) Всеравно дешевле выйдет
Что такое бомбер?Смс бомбер подключили на вас, пугают таким образом
Яким чином?)Взлом телефона
Програма яка за короткий проміжок часу шле сотні смсЧто такое бомбер?