МФО BitCapital

Доброго дня.
Мав необережність звернутися в компанію біт кепітал ,брав 150$ 3 міс просрочки ,вже хочуть 800+
Сьогодні агресивно спілкуються,погрожують напряму та скинули фото моєї мами в рамці з чорною лентою та пише «Помним ,любим ,скорбим» також прислали це фото їй та написали поки ти ***** не погасиш борг за свого сина ми спокою вам не дамо.
Дзвонять до мене з номеру моєї мами ,пише мати піднімаю а то ці гниди.
Що з ними робити ,куди звертатись?
Боже какой ужас …

1000005015.webp

Просто кусочек из ухвалы суда про неплатежеспособность. Суд разделяет МФО и битов) Ещё одна капля непризнания, но приятно))

Я брав кредит у цій компанії
Видають на місяць до 500 usdt, зразу дали 300 usdt, на крипто кошельок, спочатку думав що якесь кидалово, але ні, кошти надійшли, вивів через p2p на карту
Но, взяв 300 usdt, на кінець строку повинен був вернути 500, я їх немав по факту і вийшов на прострочення і тут понеслось
Це сама кончена компанія з якою тільки я не мав діло, вони дзвонять тупо до всіх хто є в телефонній книзі, пишуть листи, додому, друзям, на роботу і тд, подзвонили навіть до бабці якій 70 років (яка отримала інсульт після їхнього дзвінка), там сидять кончені люди, яким поxep на людей і їхні проблеми, після прострочення кожен день нараховують по 15 дол. Короче, не боїться там позики, це кончені Варвари, з такими *********** ще не стикався і вам не раджу, повірте всі інші МФО, курять в стороні порівняно з цими ідіотатами
Доброго дня, хочу поділитися враженнями про компанію BitCapital, моя близька людина мала необережність взяти позику у цій конторі, я так зрозуміла з їхнього швидкого торохтіння, шо позика вчасно не повернута. Потім почалося справжнє пекло, кожні 5 хв. не даючи передихнути дзвінки з вимогою повернути кредит, зателефонували всим і мертвим і живим, літню людину довели до інфаркту, на поступки не йдуть, хамлять, здорові молоді бугаї (а ми за них своїх дітей посилаємо) Мій висновок такий, після пережитого ада, домовитися не вийде, якщо не хочете присутності хамла у вашому телефоні платіть вчасно або не зв'язуйтеся

Останнє редагування:
Доброго дня, хочу поділитися враженнями про компанію BitCapital, моя близька людина мала необережність взяти позику у цій конторі, я так зрозуміла з їхнього швидкого торохтіння, шо позика вчасно не повернута. Потім почалося справжнє пекло, кожні 5 хв. не даючи передихнути дзвінки з вимогою повернути кредит, зателефонували всим і мертвим і живим, літню людину довели до інфаркту, на поступки не йдуть, хамлять, здорові молоді бугаї (а ми за них своїх дітей посилаємо) Мій висновок такий, після пережитого ада, домовитися не вийде, якщо не хочете присутності хамла у вашому телефоні платіть вчасно або не зв'язуйтеся
Так по итогу вам перестали звонить?

Доброго дня, дістали до ручки я ще і в стаціонарі з малечею була. Звернулася до хороших знайомих. В Україні вони ведуть господарску діяльність, певно капусту вирощують 😅. І питання до цієї ліцензії теж є . Звонарі їх сидять Львів, Київ, Дніпро. Принаймні по тим номерам що я надала таке знайшли. Після короткого діалогу і двох заяв в поліцію, плюс ще думаю звернутися в СБУ, поки що шлють лише смс з "шикарними" пропозиціями закрити по курсу 43, на минулому тижні ще було по 41. Із тіла 300, хочуть 800. Гарантійного листа можуть "нарішати" , але без підпису директора та печатки. Я сказала що таким листом можна хіба багаття розпалити, тому хай собі хоч на лоба його клеють.

О, а ось і працівники біт капіталу підтягнулися).

Доброго дня, дістали до ручки я ще і в стаціонарі з малечею була. Звернулася до хороших знайомих. В Україні вони ведуть господарску діяльність, певно капусту вирощують 😅. І питання до цієї ліцензії теж є . Звонарі їх сидять Львів, Київ, Дніпро. Принаймні по тим номерам що я надала таке знайшли. Після короткого діалогу і двох заяв в поліцію, плюс ще думаю звернутися в СБУ, поки що шлють лише смс з "шикарними" пропозиціями закрити по курсу 43, на минулому тижні ще було по 41. Із тіла 300, хочуть 800. Гарантійного листа можуть "нарішати" , але без підпису директора та печатки. Я сказала що таким листом можна хіба багаття розпалити, тому хай собі хоч на лоба його клеють.
К этому биткепитал много вопросов и е их гарантийке тоже так что тут вы правы на 100%

Тех дві скарги вже в поліцію написала і до СБУ також. Навіть дітям маленьким, пишуть та дзвонять. Буду писати ще.

Тех дві скарги вже в поліцію написала і до СБУ також. Навіть дітям маленьким, пишуть та дзвонять. Буду писати ще.
В мене і близькі пишуть, дуже негарно себе поводять. Правда зараз притихли щось,аж дивно

В мене і близькі пишуть, дуже негарно себе поводять. Правда зараз притихли щось,аж дивно
Шукають нові способи, нові схеми , ці сволочі так не зупинится, абсолютно наглухо відбиті мразі

Шукають нові способи, нові схеми , ці сволочі так не зупинится, абсолютно наглухо відбиті мразі
Самое отбитое что я видел когда фото мамы должнику присылают в похоронной рамке и подпись помним, любим, скорбим... Меня б всбесило, а другие боятся

А мені все знижки пропонують))) заплатіть з 350 доларів 1074 )))))погроз особливих не було,але обзвонили всіх )

А мені все знижки пропонують))) заплатіть з 350 доларів 1074 )))))погроз особливих не було,але обзвонили всіх )
Да ну нафиг их потерпите месяца 1.5-2 будут 1.5 тела просить а вот за тело не помню чтоб кто то закрывал правда знаю тех кто вообще отдавать не хотел но чем там все закончится непонятно

Да ну нафиг их потерпите месяца 1.5-2 будут 1.5 тела просить а вот за тело не помню чтоб кто то закрывал правда знаю тех кто вообще отдавать не хотел но чем там все закончится непонятно
Я зараз закриваю інші МФО.Мене із-за них майже з роботи не звільнили...тому принципово не хочу,тим паче такої суми з "акційною" пропозицією курс 41,5 не хочу ))))

Назад
Угорі