МФО BitCapital

Довідка ця є не значущим документом, немає затверджувальної печаті, без цього вони можуть далі нараховувати пеню…Але нехай у вас все буде добре))
Вам присылали такую же гарантийку?)

Вам присылали такую же гарантийку?)
Мені нічого не прислали, бо на той момент я була не обізнана в цьому і не просила довідку. Та й кредит цей зʼявився в мене по випадковості…
А сьогодні я запитувала в адвоката за цю довідку, то він мені дав таку відповідь…

Когда закончится эта дичь с адвокатами, судами, битами, справками в одном контексте? :facepalm: Почему не нанимают адвокатов для борьбы например со "службой безопасности Ощадбанка" или с пацанами, которые звонят и просят назвать все цифры, которые написаны на карте? :dash1:Адвокаты...
А истина тут простая. дypaки и биты, вот две основные беды...
Можна зразок заяви в поліцію?

В кіберполіцію писали онлайн заяву чи паперову відсилали?
Образец не нужен. Идете в отделение и там за Вас всё напишут с Ваших слов. Если очень лень идти в полицию, то вот один из примеров заявления для отправки по электронной почте Тема
Но это лишь пример, это не значит что надо тупо вставить своё ФИО и отправить.

Ещё можно написать в ДБР тут

Останнє редагування:
Когда закончится эта дичь с адвокатами, судами, битами, справками в одном контексте? :facepalm: Почему не нанимают адвокатов для борьбы например со "службой безопасности Ощадбанка" или с пацанами, которые звонят и просят назвать все цифры, которые написаны на карте? :dash1:Адвокаты...
А истина тут простая. дypaки и биты, вот две основные беды...
Не ну взять кредит в непонятном МФО да ещё и под бешеные проценты в принципе не самое умное решение...

Почала працювати з адвокатом, то 2 дні спокою
Що може зробити "адвокат" з шарагою, яка навіть не підпорядковується законодавству? Лише одне - викачати ще грошей. Ніякий нормальний адвокат за таке не візьметься. Адвокати трошки іншим займаються.

Що може зробити "адвокат" з шарагою, яка навіть не підпорядковується законодавству? Лише одне - викачати ще грошей. Ніякий нормальний адвокат за таке не візьметься. Адвокати трошки іншим займаються.
Когда через неделю или через 2 человеку позвонят он поймет)

Мій адвокат якраз таким і займається. Я не одна в нього з такою ситуацією, і він не один…

Да. Просто да. Или нет. Или как, или что? :swoon:Очень хочется как-то отреагировать, многое объяснить, разъяснить, но как-то нЕкак. Наверно, пусть останется так, понаблюдать тоже интересно...

Да. Просто да. Или нет. Или как, или что? :swoon:Очень хочется как-то отреагировать, многое объяснить, разъяснить, но как-то нЕкак. Наверно, пусть останется так, понаблюдать тоже интересно...
Особенно когда присылают фото помним, любим, скорбим...

Печатка яка має бути?
1000004818.jpg
1000004817.jpg

Ну что-то тип такого :yes2: На крайняк из сургуча, но в этом случае тогда чтоб голубь принес в лапках. Я б тогда на обратный путь ему gps трекер вручил, чтоб понять где этот чертог битовский...

1000004818.jpg
1000004817.jpg

Ну что-то тип такого :yes2: На крайняк из сургуча, но в этом случае тогда чтоб голубь принес в лапках. Я б тогда на обратный путь ему gps трекер вручил, чтоб понять где этот чертог битовский...
Це дійсно міняє справу

Какой мощный адвокат у вас. Много денег берет?
Когда через неделю или через 2 человеку позвонят он поймет
Печатка яка має бути?
Затверджувальна, яка є в інших мфо при закритті кредиту. Але в них її і немає

Мій адвокат якраз таким і займається. Я не одна в нього з такою ситуацією, і він не один…
Ну розкажете, як адвокат порішає) ясно, що ви в нього не одна. Людина так гроші заробляє)))) почитайте на форумі масса подібних історій співпраці з "адвокатами". Адвокат - займається представництвом в суді. Все інше - шахрайство. Він просто бере з вас гроші ні за що. Він нічого не робить і не може зробити. Особливо з такими як Біти. Насмішило про печатку) яка печатка в них може бути, якщо їх по суті взагалі немає в правовому полі України. Їх немає як МФО. Її по суті бути не може. Ну хіба така, як вам вище зкидували)Вони не підпорядковуються ні НБУ, ні законодавству. Сумно, що ваш адвокат навіть цього вам не сказав. Вам просто дають поради. Бо вже всі ці адвокати пройдені 100 разів. Звісно, ви не прислухаєтесь) але обіцяйте потім розповісти як адвокат вам допоміг)

Назад
Угорі