Bit.Buster
Форумчанин
- Дописи
- 431
- Реакції
- 567
- Бали
- 1043
Bit.Buster не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это прям их страница и они сами такое постят?Побачив тікток бітів
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это прям их страница и они сами такое постят?Побачив тікток бітів
Уже и там себя рекламируют, ну да я когда у них брала ещё сначала решила подумать что нужно ли это делать так как какая то непонятная хрень, так пока я думала они мне телефон оборвали типа ну возьми да возьми)))Побачив тікток бітів
![]()
ДаЭто прям их страница и они сами такое постят?
Наверное сами себе и лайки ставят и комментарии сами себе пишут какие они "хорошие"))))
є чуйка що поки хтось не вкаже контактним реальний номер співробітника дбр , чи сбу, так це все і буде на місці стояти*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
є чуйка що поки хтось не вкаже контактним реальний номер співробітника дбр , чи сбу, так це все і буде на місці стояти
Я нашел того, кто может это организоватьВсё больше и больше желания взять у них денег и не отдать)))

Ору з цьогоПобачив тікток бітів
![]()
Это где такое можно почитать?Побачив тікток бітів
![]()
В тік ток вбийте, я теж вже залізла подивилась)))Это где такое можно почитать?
Я перед тим як оплачувати розмовляла з менеджером по телефоні, а під час оплати переписувалась з ним і декілька разів уточняла суму, яку потрібно закинути(про всяк випадок) Все було добре, оплатила ту суму яка була в особистому кабінеті з %, він сказав що все пройшло успішно і що через деякий час оновиться інформація, що кредит закритий. Але думаю все успішно, то значить все добре. Але через 2 тижні вони знову зʼявились, я заходжу в кабінет, а там виявляється ще якась пеня була нарахована про яку я не знала і він мені нічого не сказав. Я думаю, що це спеціально так було зроблено. Вони побачили, що я зразу оплатила коли вони почали давити на рідних і зрозуміли, що можна мене «доїти» дальше…А у вас і кабінеті було написано що кредит закритий? Бо я слава богу його позавчора закрила, і сфотографувала те що в мене немає кредитів в них,але після цього ще й попросила заблокувати мій кабінет. Ще саме цікаве що з вчорашнього дня в інтернеті я побачила що їх закрили ... Але чого питаю щоб вони мені теж якоїсь пені тепер не придумали, а то начиталась я на них тут
Никогда такого не было и вот опять.Доброго дня. В мене також є проблеми з Bit Capital. 2 місяці тому погасила борг, а через 2 тижні після того вони сказали, що в мене залишилася пеня з якої виріс новий борг. Зараз сума вже більше 2тис$ просто з нічого. Дзвонять до мене від імені моїх контактів і погрожують, що моя мама вже в них і якщо не оплачу, то вони її вбʼють. Сьогодні весь день мені телефонують, зробили розсилку смс. Мамі моїй скинули на вайбер таку смс, та фото де вона в похоронній рамці…
Не, их гарантийным листом так же можно подтереться. Он никакой юридической силы не имеет. Я вам таких могу сотню сделать.Зараз я зрозуміла, що моя помилка була в тому, що я не попросила гарантійний лист.
Зараз я вже це розумію, але на той момент для мене було це шоком, тому я побігла платити. А ще тоді у Вайбері зʼявився сам по собі діалог з ними, ніби від мого імені я їм писала нетреба мені погрожувати і сама надала дозвіл телефонувати рідним. Але я цього їм не писала і не дозволяла.Никогда такого не было и вот опять.
Не, их гарантийным листом так же можно подтереться. Он никакой юридической силы не имеет. Я вам таких могу сотню сделать.
Ошибка была ваша в том, чтобы платить мошенникам.
Я ж заблокувала свій кабінет, але в мене в кабінеті після оплати кабінету висить статус закритоЯ перед тим як оплачувати розмовляла з менеджером по телефоні, а під час оплати переписувалась з ним і декілька разів уточняла суму, яку потрібно закинути(про всяк випадок) Все було добре, оплатила ту суму яка була в особистому кабінеті з %, він сказав що все пройшло успішно і що через деякий час оновиться інформація, що кредит закритий. Але думаю все успішно, то значить все добре. Але через 2 тижні вони знову зʼявились, я заходжу в кабінет, а там виявляється ще якась пеня була нарахована про яку я не знала і він мені нічого не сказав. Я думаю, що це спеціально так було зроблено. Вони побачили, що я зразу оплатила коли вони почали давити на рідних і зрозуміли, що можна мене «доїти» дальше…
Можливо Вам краще про всяк випадок через декілька днів зайти і перевірити чи вони вам більше нічого не нараховують. Бо в них ті % ростуть зі швидкістю світла.
Надавали ми такій дозвіл коли договір мабуть підписували, але хто ж з нас той договір читаєЗараз я вже це розумію, але на той момент для мене було це шоком, тому я побігла платити. А ще тоді у Вайбері зʼявився сам по собі діалог з ними, ніби від мого імені я їм писала нетреба мені погрожувати і сама надала дозвіл телефонувати рідним. Але я цього їм не писала і не дозволяла.
Врут они) никому ваше разрешение не нужно, но к сожалению они так постоянно действуют и поменяйте пароли в мессенджерахЗараз я вже це розумію, але на той момент для мене було це шоком, тому я побігла платити. А ще тоді у Вайбері зʼявився сам по собі діалог з ними, ніби від мого імені я їм писала нетреба мені погрожувати і сама надала дозвіл телефонувати рідним. Але я цього їм не писала і не дозволяла.
запросіть також довідку про закриття, про всяк випадокТа зберігала переписку коли писала їм щоб заблокували мене, але нечайно видалила смс що кредит закритий, ну сподіваюся що все буде добре
Точно, зараз запрошузапросіть також довідку про закриття, про всяк випадок
основне, щоб був результат, вірніше, щоб не було незрозумілих наслідків негативно-бредового характеру, а похвалити себе встигнете будь-коли )Точно, зараз запрошу
Хто молодець, я молодець, довідку про закриття отримала, і попросила щоб мені хоча в чаті написали що такого то числа я заблокувала свій кабінет за власним бажанням, і скріни звичайно зберегла. Буду сподіватися на краще
Не ну минус одна шарага це вже маленька перемога, да і так як я оптиміст то сподіваюся що все буде добреосновне, щоб був результат, вірніше, щоб не було незрозумілих наслідків негативно-бредового характеру, а похвалити себе встигнете будь-коли )
Вот шакалы дикие . Разодрать как жабу)))Доброго дня.
Мав необережність звернутися в компанію біт кепітал ,брав 150$ 3 міс просрочки ,вже хочуть 800+
Сьогодні агресивно спілкуються,погрожують напряму та скинули фото моєї мами в рамці з чорною лентою та пише «Помним ,любим ,скорбим» також прислали це фото їй та написали поки ти ***** не погасиш борг за свого сина ми спокою вам не дамо.
Дзвонять до мене з номеру моєї мами ,пише мати піднімаю а то ці гниди.
Що з ними робити ,куди звертатись?
А можете закрасить лишнюю инфу и скинуть скрин этой "справки"? От прям очень интересно посмотреть на их "документ"Хто молодець, я молодець, довідку про закриття отримала