МФО BitCapital

Так, з кібер поліції , я так розумію, до нашого відділу перенаправили чи якось так. Але реально виїхала група за адресою , все розпитали ще , і ще письмову заяву склали .
Не ну круто)) Мне конечно не присылали группу, но ответили, что от меня уже есть зарегистрированное заявление по такому-то номеру в ЕРДР, и новые факты, изложенные в электронном письме, добавлены к этому делу

Ну поки хоч не має трешу з підміною номерів і дичі в смс. Дзвінки всі в блоці. Тому поки не можу сказати точно, допомогло чи ні
Завтра також обовʼязково напишу заяву

Не ну круто)) Мне конечно не присылали группу, но ответили, что от меня уже есть зарегистрированное заявление по такому-то номеру в ЕРДР, и новые факты, изложенные в электронном письме, добавлены к этому делу
Я чесно кажучи сама в шоці була, коли зателефонували, а телефони то ж блоці всі незнайомі, поліцейський написав на вайбер. Я перетелефонувала, каже чекаємо вас за пропискою, я зірвалась з роботи , приїхала , ну і далі написали заяву ще. Я чесно пояснила все і сказала , що всі питання по боргам в правовому полі мають вирішуватись, а не з погрозами і тд. Сподіваюсь і моя заява буде корисною в ділі про цих дебилів.
Ще з приводу оточення , вони коли розсилку зробили, мені всі телефонувати почали, пояснила, що шахраї. Думаю, продзвін та смс були по багатьом або по всім контактам. З одним сусідом був треш, то пояснили йому і знайомі з поліції також, що реально ворують номери , то він заспокоївся.
Я взагалі за законне вирішення проблем. Всі ми з якихось причин влізли в цю халепу. Але з бітами треба боротися. І ніяк по іншому. І сподіватись, що хтось за тебе це зробить не варто. Більше заяв всюди, більше результат.

Останнє редагування:
Доброго дня. В мене також є проблеми з Bit Capital. 2 місяці тому погасила борг, а через 2 тижні після того вони сказали, що в мене залишилася пеня з якої виріс новий борг. Зараз сума вже більше 2тис$ просто з нічого. Дзвонять до мене від імені моїх контактів і погрожують, що моя мама вже в них і якщо не оплачу, то вони її вбʼють. Сьогодні весь день мені телефонують, зробили розсилку смс. Мамі моїй скинули на вайбер таку смс, та фото де вона в похоронній рамці…
А у вас і кабінеті було написано що кредит закритий? Бо я слава богу його позавчора закрила, і сфотографувала те що в мене немає кредитів в них,але після цього ще й попросила заблокувати мій кабінет. Ще саме цікаве що з вчорашнього дня в інтернеті я побачила що їх закрили ... Але чого питаю щоб вони мені теж якоїсь пені тепер не придумали, а то начиталась я на них тут

Вкладення

• Screenshot_2024-04-30-21-47-39-20_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2024-04-30-21-47-39-20_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    146.1 Кб · Перегляди: 206
  • Screenshot_2024-04-30-21-48-01-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2024-04-30-21-48-01-86_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    67.8 Кб · Перегляди: 206
Оффтоп
и всё-таки поясните мне, почему угрозы игровые? Ролевые игры или че?

А у вас і кабінеті було написано що кредит закритий? Бо я слава богу його позавчора закрила, і сфотографувала те що в мене немає кредитів в них,але після цього ще й попросила заблокувати мій кабінет. Ще саме цікаве що з вчорашнього дня в інтернеті я побачила що їх закрили ... Але чого питаю щоб вони мені теж якоїсь пені тепер не придумали, а то начиталась я на них тут
Все може бути. Нажаль їх діяльніть НБУ не контролює . Але скрини збережіть на всяк випадок.

Ще саме цікаве що з вчорашнього дня в інтернеті я побачила що їх закрили ...
Это не они. И эта компания ничего общего с битами не имела. И закрыли её ещё в 2017 году, когда про криптозаймы ещё даже не мечтали...

Бо я слава богу його позавчора закрила, і сфотографувала те що в мене немає кредитів в них,але після цього ще й попросила заблокувати мій кабінет.
Ну такое... Ваш выбор конечно. А битам очередной донат... Они ж Вам спасибо сказали, да?)

Все може бути. Нажаль їх діяльніть НБУ не контролює . Але скрини збережіть на всяк випадок.
Та зберігала переписку коли писала їм щоб заблокували мене, але нечайно видалила смс що кредит закритий, ну сподіваюся що все буде добре

Та зберігала переписку коли писала їм щоб заблокували мене, але нечайно видалила смс що кредит закритий, ну сподіваюся що все буде добре
Если не будет то напишите хорошо? Бог их знает что они придумают...

Это не они. И эта компания ничего общего с битами не имела. И закрыли её ещё в 2017 году, когда про криптозаймы ещё даже не мечтали...
Блин, а я так порадовалась что минус одна шарага закрыта

Капец) ну хоть на похороны вам не собирают и то хорошо)
Та ще керівництву також з підміною номерів дзвонили. Але не на ту контору попали просто. Тут треба подякувати ще моєму керівництву

Бог их знает что они придумают...
2 місяці тому погасила борг, а через 2 тижні після того вони сказали, що в мене залишилася пеня з якої виріс новий борг. Зараз сума вже більше 2тис$ просто з нічого.
Я конечно не Бог, но я походу знаю :crazy:

Назад
Угорі