- Дописи
- 37356
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96154
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вже є))Коли першопроходці будуть?
Мені з моїми просрочками і 2 ВП вже ніхто не дасть. А так би взяв на пару днів чисто потестити і повернув))))Вже є))
В цій темі чи в сусідній писали, що хтось вже оформив позику в БітКепітал
Я не рекомендував би!Мені з моїми просрочками і 2 ВП вже ніхто не дасть. А так би взяв на пару днів чисто потестити і повернув))))
[POSTS=300]Повертати?))[/POSTS]Я не рекомендував би!![]()
Оформлювати))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Это через сколько они террор начинают?
с первых дней дро*ить всех подряд кого найдут, они же не под НБУ вот и делают все что хотят, cyku, по телу х*р договоришьсяЭто через сколько они террор начинают?
не так, там всегда есть скидки, в среднем со 100$ за 30 дней около 120-130 заплатить, а вот если просрочка, то считают процент по 2.5 в сутки, + пеня и + штраф, вот так и навариваются, недавно увидел кстати, они лимиты себе повысили на сайте, можно брать до 1000$, жаль этих людей которые возьмут такую сумму и войдут в просрок.Оформлювати))
Ну, зі 100$ заплатити 250$ за 20-30 днів користування... щось воно не дуже гарні умови, як я подивлюсь
Ну 1000 зелёных это серьезная сумма. За такое и башку отобьют и квартиру отберут и в суд подадут.с первых дней дро*ить всех подряд кого найдут, они же не под НБУ вот и делают все что хотят, cyku, по телу х*р договоришься
не так, там всегда есть скидки, в среднем со 100$ за 30 дней около 120-130 заплатить, а вот если просрочка, то считают процент по 2.5 в сутки, + пеня и + штраф, вот так и навариваются, недавно увидел кстати, они лимиты себе повысили на сайте, можно брать до 1000$, жаль этих людей которые возьмут такую сумму и войдут в просрок.
Всего-то 37450 грн.Ну 1000 зелёных это серьезная сумма. За такое и башку отобьют и квартиру отберут и в суд подадут.
биток не терпила, за тело не закроет)Всего-то 37450 грн.
По МФО есть долги и в 250000)))
И вроде бы бошки с квартирами целы)Всего-то 37450 грн.
Но МФО хотя бы НБУ подчиняются, а эти фиг его знает.Всего-то 37450 грн.
По порядку...Ну 1000 зелёных это серьезная сумма. За такое и башку отобьют и квартиру отберут и в суд подадут.
Ого,напевно вони нікого не знайшли ,бо з ноуту взяла. нікому не телефонували . навіть родичам про прописці.Я брав кредит у цій компанії
Видають на місяць до 500 usdt, зразу дали 300 usdt, на крипто кошельок, спочатку думав що якесь кидалово, але ні, кошти надійшли, вивів через p2p на карту
Но, взяв 300 usdt, на кінець строку повинен був вернути 500, я їх немав по факту і вийшов на прострочення і тут понеслось
Це сама кончена компанія з якою тільки я не мав діло, вони дзвонять тупо до всіх хто є в телефонній книзі, пишуть листи, додому, друзям, на роботу і тд, подзвонили навіть до бабці якій 70 років (яка отримала інсульт після їхнього дзвінка), там сидять кончені люди, яким поxep на людей і їхні проблеми, після прострочення кожен день нараховують по 15 дол. Короче, не боїться там позики, це кончені Варвари, з такими *********** ще не стикався і вам не раджу, повірте всі інші МФО, курять в стороні порівняно з цими ідіотатами
Доброго дня як у вас справи з ними зараз? ДякуюЯкась шарашкіна контора))) в мене навіть за три тижні в убкі їх немає,ідентифікації через банк ID не було,в дії кредитну історію не запрашували .
я хз як вони законно можуть діяти
) кошти зайшли невідомо від кого, немає назви компанії.,тощо)
пару разів слали смс " не погіршуйте історію,лялялял" заплатіть зараз кредит свій, і візьміть на 1000usdt вже зараз..Телефонували саме зі свого номеру декілька разів,але я у режимі ""Сніжинка"" .Погроз не писали.Нікому не дзвонили.Прострокування десь 10 днів. З ноуту брала ,контактним не телефонували ))мережі закрила))Мені здається,що їм краще в суді не світись взагалі,бо білим кредитування тут не пахне))