Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Оце ви Мері в халепу влізлиПо телефону матері казав. Але вона не вміє записувати розмови, на жаль.
А ми хочемо в подарунок їхню голову на самосуд, хоча б одногоІ так, друзі. Я зі своїм наївним поглядом на життя, мабуть, не розумію всього треша
Біти мої гроші знайшли. Сказали, що бачать все. Але! Позику не закриють, бо ЦЕ МІЙ ПОДАРУНОК ЇМ. І вимагають ще грошей.
Я відмовилась. Вони створили групу, що я ігроманка, додали людей. Розіслали усім смс, що я вкрала майно.
Ось такі справи![]()
Це не те слово. Ще й знущаються з неї що "вона їм подарунок зробила"Оце ви Мері в халепу влізли![]()
Я ж дурнаОце ви Мері в халепу влізли![]()
Та я у шоціА ми хочемо в подарунок їхню голову на самосуд, хоча б одного
Це не те слово. Ще й знущаються з неї що "вона їм подарунок зробила"
Це не ви дурна, а вони виродкиЯ ж дурна
Та я у шоці![]()
Люди добрі!! ВОНИ ЗНАЙШЛИ МОЇ ГРОШІ!![]()
ВітаюПозику не закриють, бо ЦЕ МІЙ ПОДАРУНОК ЇМ. І вимагають ще грошей.

Так а чо їх закривати) Оно ціла черга бажаючих занести кошти бітам. Платять і платять, а потім ниють, що біти негідникиБачу, НБУ і кіберполіція спрацювали на відмінно. Шахраїв не закрили, а прикрили собою![]()

З чим?
Що біти знайшли гроші і Ваш донат успішно зараховано. Донатьте щеЗ чим?![]()

Адресуйте ваші зловтішання бітам...Що біти знайшли гроші і Ваш донат успішно зараховано. Донатьте ще![]()
У всіх різна психіка. Хтось витримує тиск і фотошопи, а хтось ні. Суїциди теж бувають через цих виродків. Мене наприклад трусить після кожного контакту з ними, коли вони "пробиваються" через блоки і додаток. А коли не трусить, то близькі, якім телефонують, починають траур роздувати такий, що хоч в петлю лізь. Плюс почуття провини теж діє, що ти вліз взагалі в цеТак а чо їх закривати) Оно ціла черга бажаючих занести кошти бітам. Платять і платять, а потім ниють, що біти негідники
Кайфують від відносин з бітами. Це як ігрова залежність. Начебто десь в глибині душі розуміють, що це зло, шахраї, і в будь якому випадку ти втратиш свої гроші, і всі кругом це підтверджують, але ж все одно хочеться занести бітам побільше своїх грошей...![]()
Це щось взагалі переборІ так, друзі. Я зі своїм наївним поглядом на життя, мабуть, не розумію всього треша
Біти мої гроші знайшли. Сказали, що бачать все. Але! Позику не закриють, бо ЦЕ МІЙ ПОДАРУНОК ЇМ. І вимагають ще грошей.
Я відмовилась. Вони створили групу, що я ігроманка, додали людей. Розіслали усім смс, що я вкрала майно.
Ось такі справи![]()
Перебор то їх стильЦе щось взагалі перебор![]()
Ви наче на них працюєте та радієтеЩо біти знайшли гроші і Ваш донат успішно зараховано. Донатьте ще![]()
Вони вже хабарі витрачаютьНє, я все розумію. Десь якийсь Вася може на рівні району вести подібний «бізнес», під крилом якихось місцевих воротіл. Але клоака такого масштабу і немає на неї управи.. а НБУ як імпотент розводить руками..
Так, певно, від НБУ їм знесло дахЦе щось взагалі перебор![]()
Так, можна все зрозуміти. Але влізати в рахунки!Нє, я все розумію. Десь якийсь Вася може на рівні району вести подібний «бізнес», під крилом якихось місцевих воротіл. Але клоака такого масштабу і немає на неї управи.. а НБУ як імпотент розводить руками..
Запишіть розмову і в НБУ скаргу на приват. Хоча можете і без запису розмови.Так, певно, від НБУ їм знесло дах
Так, можна все зрозуміти. Але влізати в рахунки!