МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
По моему это тот случай, когда терять уже нечего и стоит просто мокнуться в ,"банкротство"...30-40000тут уже роль не сыграют((

Це тепер буде "сімейним бізнесом"... шок.
Ситуація абсурдна, та цілком реальна... Я думаю, що тут вже і рипатись нема що, швиденько рішати з майном і давати на педалі.. 87 шараг, банки і приватні борги... Факінг ґусі догори ногами :facepalm:

Я в шоці.Люди добрі,чим ви думаєте,коли грибете МФО мало того що на себе,так ще і на рідних?
Я б після цього всього продала б все що можна,рідних в оберемок,і виїхала б назавжди.З такою кількістю МФО розібратися без наслідків просто не реально.
Тоже подумал, что тут проще выехать заграницу... 87 МФО на семью плюс банки... Тут даже условный Тарас не разрулит

Ситуація абсурдна, та цілком реальна... Я думаю, що тут вже і рипатись нема що, швиденько рішати з майном і давати на педалі.. 87 шараг, банки і приватні борги... Факінг ґусі догори ногами :facepalm:
Ще й приватні??

Да, попытаться закрыть долги матери, разве что из-за границы
Ну з маминими ясне діло що розібратись потрібно.Як не крути а їй вони не потрібні.А самим тільки виїжджати,і влаштовуватись за кордоном.Капец.В мене шок)))?Ще я тут щось зі своїми "копійками"переживаю.

Ну з маминими ясне діло що розібратись потрібно.Як не крути а їй вони не потрібні.А самим тільки виїжджати,і влаштовуватись за кордоном.Капец.В мене шок)))?Ще я тут щось зі своїми "копійками"переживаю.
Та да, грустно, конечно... Ситуация жесткая... У меня в первый день просрочек было 153 пропущенных звонка с 13 МФО. Тут же за день и 1000 будет

Назад
Угорі