Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нє,ну зате не скушно жити.Нема як розслаблятися і в депресувати.Весь час щось розгрібаєш.Це тепер буде "сімейним бізнесом"... шок.
Ситуація абсурдна, та цілком реальна... Я думаю, що тут вже і рипатись нема що, швиденько рішати з майном і давати на педалі.. 87 шараг, банки і приватні борги... Факінг ґусі догори ногамиЦе тепер буде "сімейним бізнесом"... шок.

Тоже подумал, что тут проще выехать заграницу... 87 МФО на семью плюс банки... Тут даже условный Тарас не разрулитЯ в шоці.Люди добрі,чим ви думаєте,коли грибете МФО мало того що на себе,так ще і на рідних?
Я б після цього всього продала б все що можна,рідних в оберемок,і виїхала б назавжди.З такою кількістю МФО розібратися без наслідків просто не реально.
Да тут ще і внукам хватить розгрібати)Нє,ну зате не скушно жити.Нема як розслаблятися і в депресувати.Весь час щось розгрібаєш.
Ще й приватні??Ситуація абсурдна, та цілком реальна... Я думаю, що тут вже і рипатись нема що, швиденько рішати з майном і давати на педалі.. 87 шараг, банки і приватні борги... Факінг ґусі догори ногами![]()
ну тут по ходу и супругу и маму тож банкротить надо....По моему это тот случай, когда терять уже нечего и стоит просто мокнуться в ,"банкротство"...30-40000тут уже роль не сыграют((
Обоим ?По моему это тот случай, когда терять уже нечего и стоит просто мокнуться в ,"банкротство"...30-40000тут уже роль не сыграют((
Причому чим скоріше тим краще)Тоже подумал, что тут проще выехать заграницу... 87 МФО на семью плюс банки... Тут даже условный Тарас не разрулит
Да, попытаться закрыть долги матери, разве что из-за границыПричому чим скоріше тим краще)
По моєму, тут дешевше "вмерти і заново народитися".По моему это тот случай, когда терять уже нечего и стоит просто мокнуться в ,"банкротство"...30-40000тут уже роль не сыграют((
А шо так можно ? ?По моєму, тут дешевше "вмерти і заново народитися".
Румунські паспортаА шо так можно ? ?![]()
Не знаю,не пробувала,десь колись зустрічала таку інформацію,але чи то правда чи ні не знаю?А шо так можно ? ?![]()
Ну з маминими ясне діло що розібратись потрібно.Як не крути а їй вони не потрібні.А самим тільки виїжджати,і влаштовуватись за кордоном.Капец.В мене шок)))?Ще я тут щось зі своїми "копійками"переживаю.Да, попытаться закрыть долги матери, разве что из-за границы
Венгры тоже раздают.Румунські паспорта
Тут в Тайланд краще...Румунські паспорта
Варіанти завжди є, треба просто знайти...Венгры тоже раздают.
700к шарагами, це 14к процентами в день, як ви собі це тепер все уявляєте
Єсть майно, будинок земля, авто…Дайте відповідь на моє питання про майно
Та да, грустно, конечно... Ситуация жесткая... У меня в первый день просрочек было 153 пропущенных звонка с 13 МФО. Тут же за день и 1000 будетНу з маминими ясне діло що розібратись потрібно.Як не крути а їй вони не потрібні.А самим тільки виїжджати,і влаштовуватись за кордоном.Капец.В мене шок)))?Ще я тут щось зі своїми "копійками"переживаю.