МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Це ще не все, кредитки з 5 банків пусті, але плачу поки що кожен місяць. З банками теж включати сніжинку, як ви думаєте, а то вже на маму взяв 15 шараг, щоб карти перекрити? Отака ситуація. Можливо есть яка платна програма антиколектор, підкажіть?
Ви в банки платите своїми грішми чи мфошними???
На яку маму???
Астанавітєєєєсь:isterika:

Це ще не все, кредитки з 5 банків пусті, але плачу поки що кожен місяць. З банками теж включати сніжинку, як ви думаєте, а то вже на маму взяв 15 шараг, щоб карти перекрити? Отака ситуація. Можливо есть яка платна програма антиколектор, підкажіть?
Капец.Перестаньте гребти МФО.Ви зовсім на приколі? Хватить!!!!!!!!! Зупиніться.Ще на родичів по набирайте.Кошмар.

Ну хоч якась "радість" людині від того всього :pardon:
Це не радіст, кідок в бізнесі на 380000, та й партнер подав до суду, щоб отсудити 140000, і шараг набрав на 700000, от і вся радість.

Це не радіст, кідок в бізнесі на 380000, та й партнер подав до суду, щоб отсудити 140000, і шараг набрав на 700000, от і вся радість.
Зупиніться!!!Видихніть!!!Ви вже в лайні по саму макушку!!!

700к шарагами, це 14к процентами в день, як ви собі це тепер все уявляєте?

Ну, вы и правда рекордсмен. Даже маму уговорить в это дело влезть - суметь надо. Я мужа не смогла, он сказал "боюсь я этих твоих МФО", в одном банке немного взял мне в помощь (закрываем дисциплинированно) и все.
По программам - Truecaller есть для айфонов. Вот есть ли ломаный - искать надо. Но даже обычный будет очень кстати, там есть же бесплатная версия, а там разберетесь, нужны ли вам премиум функции.

:scratch_one-s_head: Не, я все понимаю. Кидок в бизнесе, суды - все бывает. Но кидок в бизнесе и шараги? Еще и столько?
Или вы очень увлекающийся человек из числа "бизнесменов", что умеют других на свои аферы толкать, но сами - именно креативщик, но не логик.
Или даже верится в такое с трудом. И надавали ж, что поразительно. Про маму - вообще шок.

Я в шоці.Люди добрі,чим ви думаєте,коли грибете МФО мало того що на себе,так ще і на рідних?
Я б після цього всього продала б все що можна,рідних в оберемок,і виїхала б назавжди.З такою кількістю МФО розібратися без наслідків просто не реально.

Я від Вашої ситуації аж "напится и забытся" захотіла...
Без приколів, зупинився думав закрию одним махом, але… кидок і руки опустились взагалі щось робити.
Вже не потрібно взагалі нічого робити!!!

Я в шоці.Люди добрі,чим ви думаєте,коли грибете МФО мало того що на себе,так ще і на рідних?
Я б після цього всього продала б все що можна,рідних в оберемок,і виїхала б назавжди.З такою кількістю МФО розібратися без наслідків просто не реально.
Думаєте не реально?

100%
Дзвінки,листи...то все фігня...в порівнянні з тим,коли починають летіти напис за написом...

Ivan G, забудьте про реструктуризацию, перекредитование и пролонгации. Просто перестаньте платить.
Вам сейчас лучше зарабатывать деньги чтобы закрыть кредиты Вашей мамы, потому что своей маме Вы наделали проблем. Бросайте всё и едьте с женой лучше заграницу, потому что в Украине Вы деньги большими сумами быстро не заработаете.

Это лично моё мнение. Но я бы сделал так.

Назад
Угорі