Мфо 2024, борги. Як відбувається стягнення боргів?

Останнє редагування:
Моральну компенсацію чи правничу?Ну стягнули,добре,а навіщо писать,що все сам?
бо все сам) я б з радістю вам розписав всі нюанси) але хіба воно потрібно) суть одна - виграв та й виграв) ще й грошей заробив)

не варто про це думати, я навіть не знаю хто це)) я ж кажу, безліч нюансів, але нас цікавить результат) тому, в кого є проблеми пишіть, грошей не беру)
Як Ви можете не знать хто це,якщо він виступав по справі як Ваш представник.

Може Ви маєте на увазі випадки,коли адвоката надає держава безкоштовно,то це не з кредитами.
І Ви ж повертали правничу,писали ...
Ви на форумі для "постєбаться" ?!
Може Ви маєте на увазі випадки,коли адвоката надає держава безкоштовно,то це не з кредитами.
[POSTS=1000]Мало клоунів,ще один....[/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ви так все серйозно сприймаєте)
Україна з точки зору захисту прав і свобод людини десь на рівні Сомалі
Ви так все серйозно сприймаєте)
Україна з точки зору захисту прав і свобод людини десь на рівні Сомалі
адвокат в мене фігурував лише для того, щоб збити з ЄАПБ гроші, мають же вони десь по шапці отримувати раз регулятор не сильно звертає увагу на їхні витребеньки

адвокат в мене фігурував лише для того, щоб збити з ЄАПБ гроші, мають же вони десь по шапці отримувати раз регулятор не сильно звертає увагу на їхні витребеньки
Тобто адвокату Ви заплатили 13500 щоб він тількі фігурував,а робили все самі,значить довідка про сплату послуг може бути фіктивна? Схема зрозуміла.
А якби рішення першої інстанції залишили без змін?
Тут знайдете парочку однодумців,якщо "поки що"

Тобто адвокату Ви заплатили 13500 щоб він тількі фігурував,а робили все самі,значить довідка про сплату послуг може бути фіктивна? Схема зрозуміла.
А якби рішення першої інстанції залишили без змін?

Тут знайдете парочку однодумців,якщо "поки що"
Вам треба сценарії до фільмів знімати) до речі нікому я нічого не платив))) адвокат своє візьме і без мене))))
Вам треба сценарії до фільмів знімати) до речі нікому я нічого не платив))) адвокат своє візьме і без мене))))
без змін в даній ситуації не можливо було залишити, ЄАПБ на дурачка подавало, як завжди, ні доказів ні чого

Про фільми Ви перебільшуєте,а про схему повернення правничої я зрозуміла.
до речі нікому я нічого не платив)))
По домовленності з адвокатом? А як же чек про оплату,щоб повернули правничу

Останнє редагування:
Про фільми Ви перебільшуєте,а про схему повернення правничої я зрозуміла.

По домовленності з адвокатом? А як же чек про оплату,щоб повернули правничу
все є, але адвокат отримає просто шматочок від тієї суми, ось і все. Але це ж справа адвоката, добре що є в світі альтруїсти))

Назад
Угорі