Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я зрозуміла,що то адвокат,але ж Ви кажете,що все сам ..Х, це адвокат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я зрозуміла,що то адвокат,але ж Ви кажете,що все сам ..Х, це адвокат
так треба) мені з цих окунів ЄАПБшних треба ж моральну компенсацію було стягнути)))Я зрозуміла,що то адвокат,але ж Ви кажете,що все сам ..
Моральну компенсацію чи правничу?Ну стягнули,добре,а навіщо писать,що все сам?так треба) мені з цих окунів ЄАПБшних треба ж моральну компенсацію було стягнути)))
бо все сам) я б з радістю вам розписав всі нюанси) але хіба воно потрібно) суть одна - виграв та й виграв) ще й грошей заробив)Моральну компенсацію чи правничу?Ну стягнули,добре,а навіщо писать,що все сам?
І адвоката розрекламувавбо все сам) я б з радістю вам розписав всі нюанси) але хіба воно потрібно) суть одна - виграв та й виграв) ще й грошей заробив)
не варто про це думати, я навіть не знаю хто це)) я ж кажу, безліч нюансів, але нас цікавить результат) тому, в кого є проблеми пишіть, грошей не беру)І адвоката розрекламував
Як Ви можете не знать хто це,якщо він виступав по справі як Ваш представник.не варто про це думати, я навіть не знаю хто це)) я ж кажу, безліч нюансів, але нас цікавить результат) тому, в кого є проблеми пишіть, грошей не беру)
Це несуттєві дрібниці)Як Ви можете не знать хто це,якщо він виступав по справі як Ваш представник.
І правда,шо я ото вчепиласьЦе несуттєві дрібниці)
таке буває коли живеш в правовій державі під назвою Сомалі)Як Ви можете не знать хто це,якщо він виступав по справі як Ваш представник.
Ви звідти?таке буває коли живеш в правовій державі під назвою Сомалі)
Ви на форумі для "постєбаться" ?!таке буває коли живеш в правовій державі під назвою Сомалі)
Ви на форумі для "постєбаться" ?!
[POSTS=1000]Мало клоунів,ще один....[/POSTS]Може Ви маєте на увазі випадки,коли адвоката надає держава безкоштовно,то це не з кредитами.
І Ви ж повертали правничу,писали ...
Ви так все серйозно сприймаєте)Може Ви маєте на увазі випадки,коли адвоката надає держава безкоштовно,то це не з кредитами.
І Ви ж повертали правничу,писали ...
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
адвокат в мене фігурував лише для того, щоб збити з ЄАПБ гроші, мають же вони десь по шапці отримувати раз регулятор не сильно звертає увагу на їхні витребенькиВи так все серйозно сприймаєте)
Україна з точки зору захисту прав і свобод людини десь на рівні Сомалі
Ви громадянин України чи Сомалі?Ви так все серйозно сприймаєте)
Україна з точки зору захисту прав і свобод людини десь на рівні Сомалі
поки що УкраїниВи громадянин України чи Сомалі?
Тобто адвокату Ви заплатили 13500 щоб він тількі фігурував,а робили все самі,значить довідка про сплату послуг може бути фіктивна? Схема зрозуміла.адвокат в мене фігурував лише для того, щоб збити з ЄАПБ гроші, мають же вони десь по шапці отримувати раз регулятор не сильно звертає увагу на їхні витребеньки
Тут знайдете парочку однодумців,якщо "поки що"поки що України
Вам треба сценарії до фільмів знімати) до речі нікому я нічого не платив))) адвокат своє візьме і без мене))))Тобто адвокату Ви заплатили 13500 щоб він тількі фігурував,а робили все самі,значить довідка про сплату послуг може бути фіктивна? Схема зрозуміла.
А якби рішення першої інстанції залишили без змін?
Тут знайдете парочку однодумців,якщо "поки що"
без змін в даній ситуації не можливо було залишити, ЄАПБ на дурачка подавало, як завжди, ні доказів ні чогоВам треба сценарії до фільмів знімати) до речі нікому я нічого не платив))) адвокат своє візьме і без мене))))
Про фільми Ви перебільшуєте,а про схему повернення правничої я зрозуміла.Вам треба сценарії до фільмів знімати) до речі нікому я нічого не платив))) адвокат своє візьме і без мене))))
По домовленності з адвокатом? А як же чек про оплату,щоб повернули правничудо речі нікому я нічого не платив)))
все є, але адвокат отримає просто шматочок від тієї суми, ось і все. Але це ж справа адвоката, добре що є в світі альтруїсти))Про фільми Ви перебільшуєте,а про схему повернення правничої я зрозуміла.
По домовленності з адвокатом? А як же чек про оплату,щоб повернули правничу