Мфо 2024, борги. Як відбувається стягнення боргів?

[POSTS=1000]
1719856890646.webp
[/POSTS]

Знаєте в мене виникла така дивна річ, я народився і виріс в Луганській області, до травня 2014 року там мешкав, потім як почуяв що будуть к@ц@пи виїхав звідти, а ось нещодавно приходить смс поверніть кредит,я зайшов на той сайт а там є фото мого паспорта іфн кода, подумав ну звідки воно там з'явилося, а потім згадав в мене дома залишалися усі цвітні копії паспорта, так виходе що к@ц@пи під моїм ім'ям взяли кредит у Києві, а дзвонять мені і погрожують, я їм розповідаю реальність, а їм поx, я звісно можу змінити номер телефону, але ж все одно будуть діставати, може хтось підкаже вихід

ЄАПБ подали до суду на мене, але не на того нарвались, от і вся петрушка
Ви мене заплутали,подали на Вас як боржника чи на Вас як боржника-юриста?🙄
Знаєте в мене виникла така дивна річ, я народився і виріс в Луганській області, до травня 2014 року там мешкав, потім як почуяв що будуть к@ц@пи виїхав звідти, а ось нещодавно приходить смс поверніть кредит,я зайшов на той сайт а там є фото мого паспорта іфн кода, подумав ну звідки воно там з'явилося, а потім згадав в мене дома залишалися усі цвітні копії паспорта, так виходе що к@ц@пи під моїм ім'ям взяли кредит у Києві, а дзвонять мені і погрожують, я їм розповідаю реальність, а їм поx, я звісно можу змінити номер телефону, але ж все одно будуть діставати, може хтось підкаже вихід
Яка компанія видала кредит?

Останнє редагування:
Сейчас во время принудительной мобилизации МФО/коллекторы должны сидеть тише травы

Прикольно,тобто кожен боржник може стать юристом... Апеляційну скаргу самі писали?
я юрист по освіті, але такого досвіду не було) все писав сам, але на виході досвідчені люди причісували форму) з іншої сторони, суддя першої інстанції рік морочив голову і нехтував усім, бо йшов на пенсію. Я ще на нього скаргу у ВРП хотів подати, але ******* злиняла))))

Рідко дивлюсь чужі справи на судовій владі,але Ваша зацікавила....
Прізвище відповідача на букву Ц,а є ще один фігурант ,представник відповідача з прізвищем на букву Х...
Щось не сходиться ...
Х, це адвокат

Назад
Угорі