Просто) по-перше, ринкові відносини. Є попит - є пропозиція. Якщо я надаю певні послуги чи продаю товар і в певний момент відчуваю брак клієнтів з претензією до вартості послуг - то я або знижую ціни, або розширюю/звужую цільову аудиторію до більш платоспроможної, або перестаю надавати послуги/продавати товар. Допоки ж клієнтів не бракує, я буду скоріше підвищувати ціни і свій дохід, аніж робити знижки (виключення - рекламні цілі). При тому не виключаю, що індивідуально можу надати доволі вартісні послуги комусь навіть безкоштовно, зважаючи на ті чи інші обставини. Не все вимірюється цифрами на банківському рахунку... Також можу індивідуально підвищити ціну, якщо впевнений,що потенційна вигода перевищує ризик відмови у конкретному випадку...
По-друге, 1400 грн це лише цифра, яку кожен сприймає по-своєму. Впевнений, що навіть серед форумчан для одних це місячний бюджет, для інших - денний... Хтось радий працювати за 30 грн на годину, хтось не розглядає пропозиції нижче 300. Свобода ринку, і нічого більше.
По-третє, нам невідомо, скільки зусиль і часу витрачається на складання тієї скарги і скільки ресурсів було витрачено раніше на отримання відповідної компетенції і досвіду. Можливо, за тих самих умов Ви сприйняли б 1400 як добрий жарт))
Яка у Вас професія, чим займаєтесь?