Mercato® составил мне жалобу в НКФУ. Мой отзыв»

• Автор теми Автор теми Anastasiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 44K
То напевне Ви робите вагомий нематеріальний вклад в сімейне благополуччя, а це не менш важливо й гідно, тим більш для жінки ??

Можливо, для душевного задоволення) у мене теж є інтереси і справи, які потребують витрат і не приносять доходу, але чомусь приділяю їм подекуди більше уваги, аніж роботі над досягненням матеріальних благ
Хоча, кажучи відверто, займатись чимось за душевним поривом усіляк комфортніше і продуктивніше вдається, коли завчасно подбав про фінансовий достаток.
а кушать хочется всегда!

почти про всех юристов форума есть темы/отзывы, нужно только внимательно полистать форум, если есть возможность уделить на это время или обратиться к долгожителям, особенно к флудильщикам)
И всё то, Вы знаете... ))) ;)

мдяяааааа я тоже про это думала и не раз. Поэтому его основной контингент - женщины! Деньги взял, написал или не написал, лапши бабам, простите за прозу, навешал на уХи и всё, дело сделано. А многие же и навреное повелись?!?!?!?!?!?!?
Я одного разу також писала йому просила проконсультувати на початку прострочок, але після того ,як я з ним поговорила вдень вночі він мені писав і дзвонив і тоді я зрозуміла, що до нього звертатися не варто

Я одного разу також писала йому просила проконсультувати на початку прострочок, але після того ,як я з ним поговорила вдень вночі він мені писав і дзвонив і тоді я зрозуміла, що до нього звертатися не варто

Госпадииии ,аж жаба поддушивает ... чего это меня ни разу не домагались и фотки не отправляли ... АбЫдно ((

Госпадииии ,аж жаба поддушивает ... чего это меня ни разу не домагались и фотки не отправляли ... АбЫдно ((
Ещё не всё потеряно!!!!! НУжны координаты, могу в личку написать, думаю от женского внимания СЭЭЭЭрж не откажется.

Мене обійшло таке "щастя" тільки в другій годині ночі юрист не буде телефонувати і цікавитися чи я сплю. Не хочу нівякому разі його образити , але це не професійно

Оффтоп
Надо на аву cclоan поставить ;) Не блогадарите.
Оффтоп
ооо вот она нормальная пятничная идея ???

Ещё не всё потеряно!!!!! НУжны координаты, могу в личку написать, думаю от женского внимания СЭЭЭЭрж не откажется.
Нет-нет ! Мой поезд ушел и я не расстроилась ?

Назад
Угорі