Mercato® составил мне жалобу в НКФУ. Мой отзыв»

• Автор теми Автор теми Anastasiia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 44K
Госпадииии ,аж жаба поддушивает ... чего это меня ни разу не домагались и фотки не отправляли ... АбЫдно ((
Ви ж гроші не давали мабуть,а безкоштовно балувати Вас увагою за які такі заслуги?

Ну вот и пришло письмо "счастья". Ответ на супер-жалобу от Меркато. Не послушала я советов старейшин форума.... теперь посыпаю голову пеплом. А склонённую голову топором не рубят, так что не судите строго. Жалоба (скарга) кстати и неплохо была написана за 1400 грн., а вот ответ на неё.... это кошмар. Впрочем, к чему слова.... читайте сами.
А вот и сам ответ
Но жалоба то была какая красивая
Госпадииии ,аж жаба поддушивает ... чего это меня ни разу не домагались и фотки не отправляли ... АбЫдно ((
Пиши в ЛС :sarcastic:

Ну вот и пришло письмо "счастья". Ответ на супер-жалобу от Меркато. Не послушала я советов старейшин форума.... теперь посыпаю голову пеплом. А склонённую голову топором не рубят, так что не судите строго. Жалоба (скарга) кстати и неплохо была написана за 1400 грн., а вот ответ на неё.... это кошмар. Впрочем, к чему слова.... читайте сами.
А вот и сам ответ
Классика жанра. Вы говорите одно, а шараги утверждают обратное и ни один из вас не признает доводов другого. Все дороги ведут в суд.

Просто) по-перше, ринкові відносини. Є попит - є пропозиція. Якщо я надаю певні послуги чи продаю товар і в певний момент відчуваю брак клієнтів з претензією до вартості послуг - то я або знижую ціни, або розширюю/звужую цільову аудиторію до більш платоспроможної, або перестаю надавати послуги/продавати товар. Допоки ж клієнтів не бракує, я буду скоріше підвищувати ціни і свій дохід, аніж робити знижки (виключення - рекламні цілі). При тому не виключаю, що індивідуально можу надати доволі вартісні послуги комусь навіть безкоштовно, зважаючи на ті чи інші обставини. Не все вимірюється цифрами на банківському рахунку... Також можу індивідуально підвищити ціну, якщо впевнений,що потенційна вигода перевищує ризик відмови у конкретному випадку...
По-друге, 1400 грн це лише цифра, яку кожен сприймає по-своєму. Впевнений, що навіть серед форумчан для одних це місячний бюджет, для інших - денний... Хтось радий працювати за 30 грн на годину, хтось не розглядає пропозиції нижче 300. Свобода ринку, і нічого більше.
По-третє, нам невідомо, скільки зусиль і часу витрачається на складання тієї скарги і скільки ресурсів було витрачено раніше на отримання відповідної компетенції і досвіду. Можливо, за тих самих умов Ви сприйняли б 1400 як добрий жарт))

Яка у Вас професія, чим займаєтесь?
Все правильно. Єдиний момент. Проаналізувавши всі відповіді від НБУ. Очевидно стає, що незалежно від фактів і доказів. І того як майстерно написана скарга . У НБУ - відповідь можна звести до наступного :
"Ми спитали в мфо, мфо нам відповіло так. Проблеми індіанців, шерифа не хвилюють. П... Те в суд, якщо шо."

Для чого брати такі кошти - якщо ти знаєш, очевидну відповідь?
Єдиний варіант - хіба що, якщо подавати першим до суду - на базі звернення писати позовну заяву.
Тому що очевидно, що НБУ орган, який заточенный на заробіток бабла. І справи людей йому до лампочки.
Але юрист повинен чесно попередити, що це звернення Ніуя не поможе. І може грати, лише, як додатковий аргумент в суді. Інакше це обман клієнта

Але юрист повинен чесно попередити, що це звернення Ніуя не поможе. І може грати, лише, як додатковий аргумент в суді. Інакше це обман клієнта
НБУ только 2 месяца как занимается делами МФО
практики почти никакой (только нарабатывается)
поэтому..... все шло наугад

Злостная кредиторша, да уж! Тоже в начале просрочек к нему обращалась, но чуечка не подвела) Тогда еще 800 он хотел за жалобу или обращение, но почитала форум, проанализировала ситуацию и решила решать проблемы пр мере поступления. Теперь понимаю, что еще и нервишки и денюжку сэкономила.

Злостная кредиторша, да уж! Тоже в начале просрочек к нему обращалась, но чуечка не подвела) Тогда еще 800 он хотел за жалобу или обращение, но почитала форум, проанализировала ситуацию и решила решать проблемы пр мере поступления. Теперь понимаю, что еще и нервишки и денюжку сэкономила.
а могли бы и интересными фото полюбоваться....

НБУ только 2 месяца как занимается делами МФО
практики почти никакой (только нарабатывается)
поэтому..... все шло наугад
Та якось перші 5 відповідей по різним людям, в основних моментах як під копірку

Назад
Угорі