Всім привіт) Зі світлим святом! Вже є тут моя тема, що нещодавно в черговий раз програв і вліз в мфо. Якщо коротко, то майже скрізь я в блоку або в чс тому що раніше були довгі просрочки. На даний момент з зарплати закрив 4 мфо, це: Avans credit, banana credit, нові кредити та швидко воші. Лишилося ще 3: Клік кредит, Кешбері, кредит каса, які планую закрити через декілька тижнів. Але є проблема( Буквально декілька днів тому закрив ці мфо, і сьогодні знову захотілося грати...якимось дивом переборов себе, але розумію що це питання часу..На днях телефонував їм, просив внести в чс або заблокувати доступ до акаунту. Сказали що не можуть того зробити. Я розумію чого, тому що саме ці мфо я завжди вчасно гасив, просрочки не було. Теплий клієнт. Але я реально боюсь що знову візьму і що тоді знову сидітиму як нещодавно без грошей і з черговими мфо. Також боюсь, що якщо вдасться закрити ті 3 що лишилися через тиждень -два, то знову є ризик взяти їх по новому. Я реально хворий, граю 10 років. Я прошу вас, підкажіть як зробити щоб ці мфо не давали кредити, як заблокуватися? Я за кордоном зараз, сімку викинути не можу, номер змінити теж тому що це зв'язок з рідними. Які є варіанти? Тому що якщо знову візьму, то це буде знову провал і я вже не знаю як житиму..це виживання, а не життя.