Майваллет (My Wallet)

• Автор теми Автор теми Galina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 19K
Ну в мене перший день просрочки, то ще моїм рідним не звонили. Тільки на вайбер написали

Вы как то шефа подготовьте что это машенники,что бы был готов их послать.

Та прийдеться, бо маму я вже попередила. І ще сказали, що в поліцію напишуть заяву, за не правдиві свідчення, бо я написала шо в мене 1 кредит, хоча було 18.

Та прийдеться, бо маму я вже попередила. І ще сказали, що в поліцію напишуть заяву, за не правдиві свідчення, бо я написала шо в мене 1 кредит, хоча було 18.
чушь. вас просто пугают. всё, что они будут писать, говорить, это все пугалки.

Хух, аж легше, дякую вам а мені цікаво, як вони знаходять контакти рідних, якшо не залишала їх. Хто знає?

А ще питання, якшо в контактах я вказала один не вірний номер, то це теж припишуть як шахрайство?

А ще питання, якшо в контактах я вказала один не вірний номер, то це теж припишуть як шахрайство?
Какое шахрайство?) Никто не подаст в суд, вам будут по телефону говорить, что нищеброд, мошенник и т.д.

Перечитайте форум

yacukyulia, через 4 дні, тільки брата знайшли , я з ними ні разу не спілкувалася, но до брата вчіпилися , погрожують, що приїдуть і завезуть мене до лісу , короче бред всякий, але само гірше це те що рідні у все це повірили , я жила як у пеклі , но зараз вже краще

Nik@1994, я всі невірні вказала

Ну не ідіоти ? Майно вони будуть описувати

бл аж смішно , цікаво чи самі читають що вони пишуть , були б у мене рахунки , то нах вони мені треба були

Nik@1994, а мфо у вас скільки?

Вкладення

• Screenshot_20190211-211308.webp
    Screenshot_20190211-211308.webp
    31.8 Кб · Перегляди: 49
Ну я думаю шо більше 25, брала шоб закрити інший і пролонгувати, і так і вліпла, а зараз думаю де моя голова була. Просрочок десь 7 може, а з кожним днем буде більше, а просрочок найбільше 17 днів. З зарплатою фігня повна вийшла цей місяць, все золото через тих с..к здала на повернення. А тут почитала, заспокоїлась, краще золото викуплю ніж їм шось віддам.
Ще звонила сьогодні з кредит каси, то так кричала шо жесть, а записала це все і в кінці послала нахєр

В мене теж Май валет сьогодні три дні просрочка, то писав на вайбер якийсь Віктор, написав всіх моїх родичів, що буде звонити,щоб за мене борги віддавали. В мене просрочки по всіх займах, то вже задовбали з дзвінками, угрозами... Вже нерви не витримують, незнаю що робити,як жити далі і як їх віддавти ці займи

В мене теж Май валет сьогодні три дні просрочка, то писав на вайбер якийсь Віктор, написав всіх моїх родичів, що буде звонити,щоб за мене борги віддавали. В мене просрочки по всіх займах, то вже задовбали з дзвінками, угрозами... Вже нерви не витримують, незнаю що робити,як жити далі і як їх віддавти ці займи
Как будут деньги тогда можно с ними договариваться,а сейчас режим *

Как будут деньги тогда можно с ними договариваться,а сейчас режим *
Та я так і думаю як будуть гроші,тоді звонити і за суму говорити, а так мабуть взагалі не спілкуватись...

Та я так і думаю як будуть гроші,тоді звонити і за суму говорити, а так мабуть взагалі не спілкуватись...
Первые кто позвонил родителям был май валет,смартивей затем е гроши вот алекс вчера смс а сегодня звонки озвучили к-во кредитов(вчера на писала на них в значком,и копию отправила им,так пишут почту,чем можем помочь,чем чем %списывайте),жду кто следующий,в общем капец,а еще письма кредит касса каждую неделю,а сегодня и кредит плюс.Вот как-то так(

Назад
Угорі