Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы как то шефа подготовьте что это машенники,что бы был готов их послать.Я вже злякалась, не хочу шоб в шефа були проблеми через мене
У меня сразу всем,мужу,свекрови,бабуле,маме нет,я ей блок на телефон поставила.Ну в мене перший день просрочки, то ще моїм рідним не звонили. Тільки на вайбер написали
Вы как то шефа подготовьте что это машенники,что бы был готов их послать.
чушь. вас просто пугают. всё, что они будут писать, говорить, это все пугалки.Та прийдеться, бо маму я вже попередила. І ще сказали, що в поліцію напишуть заяву, за не правдиві свідчення, бо я написала шо в мене 1 кредит, хоча було 18.
Привет банк сливает всю информациюХух, аж легше, дякую вам а мені цікаво, як вони знаходять контакти рідних, якшо не залишала їх. Хто знає?
Приват зливаэ все+припискаХух, аж легше, дякую вам а мені цікаво, як вони знаходять контакти рідних, якшо не залишала їх. Хто знає?
Какое шахрайство?) Никто не подаст в суд, вам будут по телефону говорить, что нищеброд, мошенник и т.д.А ще питання, якшо в контактах я вказала один не вірний номер, то це теж припишуть як шахрайство?
Как будут деньги тогда можно с ними договариваться,а сейчас режим *В мене теж Май валет сьогодні три дні просрочка, то писав на вайбер якийсь Віктор, написав всіх моїх родичів, що буде звонити,щоб за мене борги віддавали. В мене просрочки по всіх займах, то вже задовбали з дзвінками, угрозами... Вже нерви не витримують, незнаю що робити,як жити далі і як їх віддавти ці займи
Та я так і думаю як будуть гроші,тоді звонити і за суму говорити, а так мабуть взагалі не спілкуватись...Как будут деньги тогда можно с ними договариваться,а сейчас режим *
Первые кто позвонил родителям был май валет,смартивей затем е гроши вот алекс вчера смс а сегодня звонки озвучили к-во кредитов(вчера на писала на них в значком,и копию отправила им,так пишут почту,чем можем помочь,чем чем %списывайте),жду кто следующий,в общем капец,а еще письма кредит касса каждую неделю,а сегодня и кредит плюс.Вот как-то так(Та я так і думаю як будуть гроші,тоді звонити і за суму говорити, а так мабуть взагалі не спілкуватись...