Накатал в нацком на них со всеми прилегающими, только пока без угроз, решил написать не ждать пока мозг начнут выносить.
ПРОХАННЯ
Звертаюсь до Вас з проханням перевірити діяльність мікрофінансової установи ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВОЛЛЄТ» , яка працює під торгівельною маркою MyWallet у зв'язку з тим, що компанія нараховує величезні проценти за користування кредитом.
Кредит був оформлений на сайті компанії (ООО) 23.11.2018 на суму 3000 гривень. Уже погашено 486.00 грн. Але я не зміг вчасно повернути його, тому що я приватний підприємець і на момент погашення не мав можливості погасити повністю або пролонгувати, а після того як побачив величезні відсотки та пеню-штраф вирішив звернутись до компанії про проханням передивитись умови Кредитування, але зі мною ніхто розмовляти не хоче. Ніякої лояльності не було, на взаємовигідне вирішення проблеми компанія не пішла. Про те проценти продовжують нараховувати і зараз. Отже, на даний час, на 05. 01. 2019 сума заборгованості становить майже 6462 гривень. Вимагають повернути заборгованість з величезними відсотками та нарахували пеню у розмірі 1500 грн. А також погрожують фізичною розправою мені та моїм родичам. Розголошують інформацію третім особам.На гарячій лінії відповідають з Вами звяжеться співробіктник який відповідає за це питання і все, а проценті капають кожен день.
Таким чином, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВОЛЛЄТ» порушує статтю 21 Закону "Про споживче кредитування", де чітко зазначено, що сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов’язань споживачем на підставі договору про споживчий кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін.
Прошу перевірити законність нарахування таких процентів за користування та провести перевірку діяльності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВОЛЛЄТ»
Даю дозвіл на обробку моїх персональних даних.