Майваллет (My Wallet)

• Автор теми Автор теми Galina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 19K
Ребят, кому такая смс приходила?
Должник, к Вам выедет группа для описи имущества. При себе иметь Паспорт, ИНН, домовую книгу. Оплатите долг за 24 часа
Еще раз подтверждает тот факт, что у наркоманов начинается ломка: спутанность сознания, нечеткие формулировки, бред.

У меня 3 дня просрочки было, ни разу не позвонили. Офигела, если чесно. 1 СМС и все. Обычно в первый же день с 9 утра обрывают телефон.
Мне тоже повезло. По тихому вроде продали.

Накатал в нацком на них со всеми прилегающими, только пока без угроз, решил написать не ждать пока мозг начнут выносить.

ПРОХАННЯ

Звертаюсь до Вас з проханням перевірити діяльність мікрофінансової установи ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВОЛЛЄТ» , яка працює під торгівельною маркою MyWallet у зв'язку з тим, що компанія нараховує величезні проценти за користування кредитом.
Кредит був оформлений на сайті компанії (ООО) 23.11.2018 на суму 3000 гривень. Уже погашено 486.00 грн. Але я не зміг вчасно повернути його, тому що я приватний підприємець і на момент погашення не мав можливості погасити повністю або пролонгувати, а після того як побачив величезні відсотки та пеню-штраф вирішив звернутись до компанії про проханням передивитись умови Кредитування, але зі мною ніхто розмовляти не хоче. Ніякої лояльності не було, на взаємовигідне вирішення проблеми компанія не пішла. Про те проценти продовжують нараховувати і зараз. Отже, на даний час, на 05. 01. 2019 сума заборгованості становить майже 6462 гривень. Вимагають повернути заборгованість з величезними відсотками та нарахували пеню у розмірі 1500 грн. А також погрожують фізичною розправою мені та моїм родичам. Розголошують інформацію третім особам.На гарячій лінії відповідають з Вами звяжеться співробіктник який відповідає за це питання і все, а проценті капають кожен день.

Таким чином, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВОЛЛЄТ» порушує статтю 21 Закону "Про споживче кредитування", де чітко зазначено, що сукупна сума неустойки (штраф, пеня), нарахована за порушення зобов’язань споживачем на підставі договору про споживчий кредит, не може перевищувати половини суми, одержаної споживачем за таким договором, і не може бути збільшена за домовленістю сторін.
Прошу перевірити законність нарахування таких процентів за користування та провести перевірку діяльності ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ВОЛЛЄТ»

Даю дозвіл на обробку моїх персональних даних.
Здравствуйте! Вы прям этот текст и отправляли им?? А договор не прикрепляли?? Скажите пожалуйста, пришёл ли ответ с нац??

Первые кто позвонил родителям был май валет,смартивей затем е гроши вот алекс вчера смс а сегодня звонки озвучили к-во кредитов(вчера на писала на них в значком,и копию отправила им,так пишут почту,чем можем помочь,чем чем %списывайте),жду кто следующий,в общем капец,а еще письма кредит касса каждую неделю,а сегодня и кредит плюс.Вот как-то так(
Скажите пожалуйста, что писали..и мфо всем на почту скинули образец???

И
Мне приходила, и не только от этой шараги, какая опись ид*оты бляяя, мне уже надоело читать их бредни

вот мне только что такое же пришло

upload_2019-2-20_17-16-34.webp
писала на майвалет и алекс кредит жду еще ответ на две конторы
и что значит их ответ...как то непоняьно

Ну всё, коллективное зявление будут писать, теперь точно сяду:mosking:

Вкладення

• Screenshot_20190408-174631.webp
    Screenshot_20190408-174631.webp
    61.1 Кб · Перегляди: 78
д*билы блд, мне звонили с "полиции", представился чел голос такой важный, только с какого города, какого района не сказал, попросила номер удостоверения сказал там что то, говорит майВолет подали заявление на вас, говорю ну хорошо, предложил решить все мирным путем и их адвокаты отзовут заявление, сказала что не хрена. Потом звонил парень с службы безопасности майВолет реструризацию предлагал, говорю какая рекст. вы на меня заявление накатали:crazy:

д*билы бл..ь, мне звонили с "полиции", представился чел голос такой важный, только с какого города, какого района не сказал, попросила номер удостоверения сказал там что то, говорит майВолет подали заявление на вас, говорю ну хорошо, предложил решить все мирным путем и их адвокаты отзовут заявление, сказала что не хрена. Потом звонил парень с службы безопасности майВолет реструризацию предлагал, говорю какая рекст. вы на меня заявление накатали:crazy:
Ой смешные, я не могу:ahaha:

Да вони це люблять.
Да вони люблять показати,що вони знають скільки у вас(у нас) боргів.Боги!!!

Половина отвтетит,- мы тебе поможем, плати бабло.
А другая половина адвокатов говорит- не парься, договора никчемные.

Адвокат поможет если ты готов бороться, а не просто брать платную консультацию,- это выброс денег. Я оплатил 2 консультации двух контор адвокатских.
И теперь понимаю что юрист нужен для подачи правильного иска в суд и в мфо.
Если хочешь побороться- пиши, нужны соратники.
Здрастуйте! Необхідна інформаційна допомога. Мій брат вліз з МФО і не одне і тепер не знаємо що робити.

Здрастуйте! Необхідна інформаційна допомога. Мій брат вліз з МФО і не одне і тепер не знаємо що робити.
надобраніч, головне, - без паніки. допоможемо, якщо ви згодні рятувати. пишіть що до чого в лс.

Не переживайте, не так страшен чёрт, как его малюют! Много займов?

Не переживайте, не так страшен чёрт, как его малюют! Много займов?
Дякую! В нього 20 кредитів в різних мфо на суму 78 000 на сьогоднішню дату?. Я вже хотіла позичити йому кошти але вирішили з понеділка проконсультуватись з юристом.

Мне один прид*рок в Вайбере угрожает,на то что я ему говорю что напишу на него заявление в полицию,ржёт и говорит что отмазаться это 2 минуты дела...твapb, меня вчера всю колотило от переписки с ним...

хто пише на них запит,то вони змінили адресу. Листи до них не доходять.

А я вообще забыла что они у меня есть, просрочка уже месяц и нервы они мне пока не делали. Соц сети удалила, в переписку не вступаю, на звонки не отвечаю и живу спокойно... чего и вам советую

В мене вже закритий займ в цій шаражці, брав 500 під 0% 6 днів протермінування прийшлось вертати 1200. Суть питання в тому, чи можливе повернення певних коштів якщо написати скаргу в нацфінкомпослуг? Цікава думка тих хто пробував добитись по закритих договорах.

Назад
Угорі