Маю позов від ейс-манівео

• Автор теми Автор теми EvgeniyaS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    #ейс
Маю рішення, в відкритому доступі його немає, тому поки без номеру.
1. Мої розрахунки і заперечення не взяті до уваги, бо нарахування в межах терміну та по ст 625 ч2 (хоч в позові було чітко тіло+%.)
2. Достатній доказ для переходу права до таліон- реєстр вимоги, акт звірки і протокол.

3. Відповідачем не заявлялось клопотання про витребування реєстрів вимог, на думку судді вони є належними.

Про відсутність оплати на користь манівео нічого.

Загалом висновок суду з позову та відповіді на відзив. Навіть помилки однакові (в позові писали що до таліон перейшло право вимоги 18460,
А в відповіді 17300 і суддя так написав)

На мої доводи що станом на день передачі від манівео до таліон в документах три різні суми-
17300 розрахунок заборгованості манівео кінцева, в розрахунку заборгованості таліон 22000, в реєстрі вимоги 18460.
ігнор і Позивачем і судом

Надіюся не заплутала ще й вас)

До речі на другий день після суду прийняті судом додаткові пояснення позивача.

В відповіді на відзив вони написали що нарахування 90 днів згідно договору, в запереченні зазначила що договір не містить ні 90 днів ні посилання на це.

В поясненнях вони написали що згідно пункту договору (там де заміна % на більші на строк користування) є фраза до повного погашення. Вони вирішили що це строк 90 днів і ст 625 ч2🤔

Я про п 4.2, 4.3

Вкладення

• Screenshot_20260604-165724_Drive.webp
    Screenshot_20260604-165724_Drive.webp
    233.4 Кб · Перегляди: 11
Останнє редагування:
Тоже вылезли , правда что-то там неправильно подали документы, и в ухвале пришел отказ им. Теперь жду 5 дней, добавят ли они недостающие документы.
А в целом читаю и не пойму, что прям невозможно выиграть?
Я з адвокатом Можно сказати виграла .вчора було рішення якщо не подадуть апеляцію то ок.
Хотіли 8 тіло ,16 відсотки ,7 за їхнього адвоката і 2,400 судовий збір .
А суд рішив 8 тіло ,1500 відсотків і 1100 судовий збір .
І вони мені 930 гривень за мого адвоката

Я з адвокатом Можно сказати виграла .вчора було рішення якщо не подадуть апеляцію то ок.
Хотіли 8 тіло ,16 відсотки ,7 за їхнього адвоката і 2,400 судовий збір .
А суд рішив 8 тіло ,1500 відсотків і 1100 судовий збір .
І вони мені 930 гривень за мого адвоката
О ну это можно сказать победа

Маю рішення, в відкритому доступі його немає, тому поки без номеру.
1. Мої розрахунки і заперечення не взяті до уваги, бо нарахування в межах терміну та по ст 625 ч2 (хоч в позові було чітко тіло+%.)
2. Достатній доказ для переходу права до таліон- реєстр вимоги, акт звірки і протокол.

3. Відповідачем не заявлялось клопотання про витребування реєстрів вимог, на думку судді вони є належними.

Про відсутність оплати на користь манівео нічого.

Загалом висновок суду з позову та відповіді на відзив. Навіть помилки однакові (в позові писали що до таліон перейшло право вимоги 18460,
А в відповіді 17300 і суддя так написав)

На мої доводи що станом на день передачі від манівео до таліон в документах три різні суми-
17300 розрахунок заборгованості манівео кінцева, в розрахунку заборгованості таліон 22000, в реєстрі вимоги 18460.
ігнор і Позивачем і судом

Надіюся не заплутала ще й вас)

До речі на другий день після суду прийняті судом додаткові пояснення позивача.

В відповіді на відзив вони написали що нарахування 90 днів згідно договору, в запереченні зазначила що договір не містить ні 90 днів ні посилання на це.

В поясненнях вони написали що згідно пункту договору (там де заміна % на більші на строк користування) є фраза до повного погашення. Вони вирішили що це строк 90 днів і ст 625 ч2🤔

Я про п 4.2, 4.3
Может есть смысл в апеляцию. Что-то у Вас судья вообще отбитый

Навіть не знаю, бо багато справ апеляційного передивись то там теж не айс) Читаю ще
не простіше звернутись по професійну допомогу або хоча б консультацію по перспективі оскарження?

не простіше звернутись по професійну допомогу або хоча б консультацію по перспективі оскарження?
Буду подавати апеляцію самостійно. Головне вірно оформити щоб суд не відхилив. Потрібно все таки мені шукати адвоката ще, бо зверталася, адвокат сказала що нема "смислу" бо сума позову мала. Дала рекомендації для зменшення правової допомоги.
Ще раз зрозуміла що кожен має займатися своєю справою, навіть якщо сума позову мала. Бо час на оскарження витрачено замість роботи що можна було погасити вже ту заборгованість без суду. Такими справами має займатися адвокат!

Останнє редагування:
Привіт , я з ними поки в первинному бодаюсь , теж самостійно , з штучкою інтелектом. По апеляції можу допомогти оформити , був досвід. На це є 30 днів від рішення . Краще подати під кінець терміну , щоб трохи затянути справу , подача апеляційної скарги це судовий збір біля 3500 грн .

Привіт , я з ними поки в первинному бодаюсь , теж самостійно , з штучкою інтелектом. По апеляції можу допомогти оформити , був досвід. На це є 30 днів від рішення . Краще подати під кінець терміну , щоб трохи затянути справу , подача апеляційної скарги це судовий збір біля 3500 грн .
В мене буде збір ближче 4000тис, бо першої інстанції +-2600

Штучний інтелект не допоможе, потрібно розбиратись по суті.

Там якщо через ЕС , то скидка 20%
Я навіть не знала що вони в мене є, останніми таліон стали на ел пошту листи

Там якщо через ЕС , то скидка 20%
Це як?

Доможе , вкаже на ключові моменти точно , я зроблю вам апел скаргу , а ви вже можете її редагувати , як хочете . Все безкоштовно , заради правосуддя

Теж чекаю з ними суд, можемо зкооперуватись
зачем кооперироваться? Ві же не знаете какое дело у ТСа, какие там условия, документы....
хоспате.... да заплатите юристу, кооператоры, ну ёлки моталки!

зачем кооперироваться? Ві же не знаете какое дело у ТСа, какие там условия, документы....
хоспате.... да заплатите юристу, кооператоры, ну ёлки моталки!
А есть ещё жипити

Назад
Угорі