Маю 9 мфо з % на сьогодні 78000. Порадьте що робити

• Автор теми Автор теми Марина Кліщ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Хотіла зайти на maniveo щоб переглянути в особистому кабінеті скільки я їм переплатила пише що з 9.04 З 23:00 по 10. 04 до 23:00 ведуться регламентні роботи
че туда заходить? я вообще забыл логин и пароль свой, а еще тут Вангуюют, если заходить, то тоби дивчинко пиз...да...одразу дзвоныты будуть як псы скажени

Якщо переживаєте за Вайбер, в налаштуваннях телефону, де програми, забороніть доступ до контактів і іншої перс. інфо в пристрої.

Недавно прочитала що кредит +кинув дівчину в фейсбук за борг 1900грн з написом фінансова аферистка таке може бути
То что девочка аферистка? Что Вы, конечно же нет. Быть такого не может. Она мадама честных правил. :sarcastic: :ahaha:

че туда заходить? я вообще забыл логин и пароль свой, а еще тут Вангуюют, если заходить, то тоби дивчинко пиз...да...одразу дзвоныты будуть як псы скажени
Можно восстановить

Дуже страшно щоб не кинули фото в соціальних мережах
Страшно теж було і мені, коли колажі з фото сина розкидали його друзям, але хлопці одразу зрозуміли що то полоумні. Перетрясло, пережила. Не плачу вже по 5-6 місяців. Жива. Теж маю троє діток. Все ок.

Я перерахую компанії підкажіть хто з якою стикалися і які наслідки, дінеро, кредиткаса, качай гроші, кредит+, КФ ua, maniveo, укрпозка, Є гроші, кредит7. Буду дуже вдячний.
Підкажіть у кого який досвід буду дуже вдячна

Останнє редагування:
Назад
Угорі