Маю 9 мфо з % на сьогодні 78000. Порадьте що робити

• Автор теми Автор теми Марина Кліщ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 2K
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Марина Кліщ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю 9 мфо немає чим платити 3дітей сама інвалід по зору 3гр борг на сьогоднішній день 78000 не можу спати ні їсти не знаю як жити далі для мене це великі гроші буду вдячна за конкретні поради

Маю 9 мфо немає чим платити 3дітей сама інвалід по зору 3гр борг на сьогоднішній день 78000 не можу спати ні їсти не знаю як жити далі для мене це великі гроші буду вдячна за конкретні поради
Нет денег, не платите.забудьте о них . Сменить номер телефона, предупредить родных и близких о возможных звонках и смс, не идти с ними на диалог, все соц сети закрыть, вайбер тоже можно удалить, много читать форум в перерывах пить чаек с плюшками, не вешать нос, и тогда все наладиться

а какие шараги?
забить хрен и жить дальше)
vetal050, нах вайбер удалять?)

Зупиніться платити їм, в першу чергу карантин подумайте про себе. Вони всі незаконні і можуть почекати , все що вони говорять це звичайне залякування за яке вони получають премії! Якщо захочете платити тоді тільки після того як будуть просити в вас тільки тіло заплатити. Насолоджуйтеся життям, ми всі на форумі в такій ситуації як ви, і не платимо роками, і нічого ще нікому не забрали, не приїхали, все ок.

Випийте чаю з медом, заспокойтесь і лягайте спати. А зранку, заходите на форум - читаєте, читаєте і читаєте! Все для новачків, все по кожному мфо розписано, головне не лінуватись. Що не зрозумієте, звичайно запитуйте, тут завжди прийдуть на допомогу. І не хвилюйтесь, все налагодиться, ви не одинокі з такими проблемами, нас багато, а судячи з того,що карантин, скоро нас побільшає ще))) Удачі!?

Зупиніться платити їм, в першу чергу карантин подумайте про себе. Вони всі незаконні і можуть почекати , все що вони говорять це звичайне залякування за яке вони получають премії! Якщо захочете платити тоді тільки після того як будуть просити в вас тільки тіло заплатити. Насолоджуйтеся життям, ми всі на форумі в такій ситуації як ви, і не платимо роками, і нічого ще нікому не забрали, не приїхали, все ок.
Дуже страшно щоб не кинули фото в соціальних мережах

Випийте чаю з медом, заспокойтесь і лягайте спати. А зранку, заходите на форум - читаєте, читаєте і читаєте! Все для новачків, все по кожному мфо розписано, головне не лінуватись. Що не зрозумієте, звичайно запитуйте, тут завжди прийдуть на допомогу. І не хвилюйтесь, все налагодиться, ви не одинокі з такими проблемами, нас багато, а судячи з того,що карантин, скоро нас побільшає ще))) Удачі!?
да сколько можно тот чай пить то? пусть стакан водки бахнет, огурчиком закусит, позвонит какой то тыблядок и разок выговорится ему и точно страх пройдет, а то все чай да чай...

Закрийте соцмережі від сторонніх, або видаліть акаунти взагалі
да сколько можно тот чай пить то? пусть стакан водки бахнет, огурчиком закусит, позвонит какой то тыблядок и разок выговорится ему и точно страх пройдет, а то все чай да чай...
Можливо й так ??, не буду з вами сперечатись))

Фейсбук , вайбер, видалила. Думаю всеодно найдуть старі фото з вконтактів, туди не можу добратися. Вже морально готова до колажів. Дзвінки багато хто не зрозумів і більше давили ніж кали, поки не пересварилася зі всіма. Тільки батьки підтримують і форум підковує)

Це головна причина і наслідок водночас.
Причина долається з часом метотодом фінансової спроможності.
Наслідки ... тут двояко ( але у вас і так вибору немає нажаль ) - відкладіть в своєму розумі те що, ви не спроможні на даний момент розрулити ситуацію фінансово... отже не картайте себе і сприйміть ситуацію ( тим більше маєте мінімум 3 причини це зробити ) ... Нічого суттєвого ( матеріалізованого ) вам ці сараї зробити не зможуть, принаймі перших півроку ... окрім психологічного тиску на вас і ваше оточення ... якщо ви з цим впораєтесь - подолаєте "не їсти" і "як жити" ... а далі, коли прийде холодне фінансове порозуміння - все на ваш вибір. Повторюсь - суто !!! на ВАШ!!! вибір.

Т
Фейсбук , вайбер, видалила. Думаю всеодно найдуть старі фото з вконтактів, туди не можу добратися. Вже морально готова до колажів. Дзвінки багато хто не зрозумів і більше давили ніж кали, поки не пересварилася зі всіма. Тільки батьки підтримують і форум підковує)
Тогда вам нечего бояться. Держитесь, читайте форум, полсвещайтесь и отстаивайте свои права.

Я в доле и полностью поддерживаю. Отправляю завтра документы, ждём и отправляем дальше

Назад
Угорі