Майкредит передали дело в ТОВ Целтис

• Автор теми Автор теми Таня Неймай
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 618

Таня Неймай

Форумчанин
Дописи
39
Реакції
17
Бали
8
Таня Неймай не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришла такая смс. Кто то сталкивался, это просто звонилки или что то серьезнее?

Вкладення

• IMG_2046.webp
    IMG_2046.webp
    84.4 Кб · Перегляди: 97
та ні, цілком адекватні, але нічого не вирішують, просто будуть пару раз в тиждень дзвонити і казата про необхідність погашення боргу перед первинним кредитором, домовлятись з ними нема сенсу, знову ж таки, бо вони нічого не вирішують

Віддають їм на продзвон і, якщо будете зв'язуватися з кредитором, то переадресують їм.
В кабінеті бажано на 10-й день підключити реструктуризацію - з'явиться автоматично, бо сума буде тільки рости і через місяці 3-4 можуть продати в розмірі 3-х тіл.
Самі нічого не пропонують. Дзвонять наче тільки вам.

та ні, цілком адекватні, але нічого не вирішують, просто будуть пару раз в тиждень дзвонити і казата про необхідність погашення боргу перед первинним кредитором, домовлятись з ними нема сенсу, знову ж таки, бо вони нічого не вирішують
Я з ними домовилась через 3 міс за тіло.

Віддають їм на продзвон і, якщо будете зв'язуватися з кредитором, то переадресують їм.
В кабінеті бажано на 10-й день підключити реструктуризацію - з'явиться автоматично, бо сума буде тільки рости і через місяці 3-4 можуть продати в розмірі 3-х тіл.

Если подключаешь рекструтаризизацию как часто у них платежи и проценты не насчитывает?

Вот какраз с ними и нужно будет договариваться, когда готовы будете оплатить тело+1000

Так лучше написать им все таки на почту или сами они предложат?
Допис у темі 'МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.' Щоденник - МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница. - Сторінка 34

Читайте от сюда и дальше

як ви з ними домовилися?

як ви з ними домовилися?
В мене була повна їхня компашка - Клік, Майкредіт і Монто.
Після того, як Майкредіт продали, я написала Клік, що готова закрити за тіло. Вони перенаправили мене в Целтіс, щоб з ними вирішувала. Я написала в Целтіс і ті погодилися, надали гарантійний.
До цього, коли протермінування було десь 1,5 міс. писала - пропонували тільки 2 тіла.

В мене була повна їхня компашка - Клік, Майкредіт і Монто.
Після того, як Майкредіт продали, я написала Клік, що готова закрити за тіло. Вони перенаправили мене в Целтіс, щоб з ними вирішувала. Я написала в Целтіс і ті погодилися, надали гарантійний.
До цього, коли протермінування було десь 1,5 міс. писала - пропонували тільки 2 тіла.
ну у мене вже 4 місяці - і целтіс шось взагалі не хоче на тіло йти - 2 тіла і все
не знаю як домовитися чи ще чекати, чи скільки вони ще будуть тримати в себе теж не розумію

Назад
Угорі