Таня Неймай
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 17
- Бали
- 8
Таня Неймай не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та ні, цілком адекватні, але нічого не вирішують, просто будуть пару раз в тиждень дзвонити і казата про необхідність погашення боргу перед первинним кредитором, домовлятись з ними нема сенсу, знову ж таки, бо вони нічого не вирішуютьПришла такая смс. Кто то сталкивался, это просто звонилки или что то серьезнее?
Віддають їм на продзвон і, якщо будете зв'язуватися з кредитором, то переадресують їм.Пришла такая смс. Кто то сталкивался, это просто звонилки или что то серьезнее?
Я з ними домовилась через 3 міс за тіло.та ні, цілком адекватні, але нічого не вирішують, просто будуть пару раз в тиждень дзвонити і казата про необхідність погашення боргу перед первинним кредитором, домовлятись з ними нема сенсу, знову ж таки, бо вони нічого не вирішують
Если подключаешь рекструтаризизацию как часто у них платежи и проценты не насчитывает?Віддають їм на продзвон і, якщо будете зв'язуватися з кредитором, то переадресують їм.
В кабінеті бажано на 10-й день підключити реструктуризацію - з'явиться автоматично, бо сума буде тільки рости і через місяці 3-4 можуть продати в розмірі 3-х тіл.
Самі нічого не пропонують. Дзвонять наче тільки вам.
Я з ними домовилась через 3 міс за тіло.
Там несколько вариантов они предлагают. Сумма фиксируется, % уже не будет.Если подключаешь рекструтаризизацию как часто у них платежи и проценты не насчитывает?
Спасибо большоеТам несколько вариантов они предлагают. Сумма фиксируется, % уже не будет.
Вот какраз с ними и нужно будет договариваться, когда готовы будете оплатить тело+1000та ні, цілком адекватні, але нічого не вирішують, просто будуть пару раз в тиждень дзвонити і казата про необхідність погашення боргу перед первинним кредитором, домовлятись з ними нема сенсу, знову ж таки, бо вони нічого не вирішують
Так лучше написать им все таки на почту или сами они предложат?Вот какраз с ними и нужно будет договариваться, когда готовы будете оплатить тело+1000
Допис у темі 'МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница.' Щоденник - МФО не знаю что делать, паника, тревожное состояние, бессонница. - Сторінка 34Так лучше написать им все таки на почту или сами они предложат?
як ви з ними домовилися?Віддають їм на продзвон і, якщо будете зв'язуватися з кредитором, то переадресують їм.
В кабінеті бажано на 10-й день підключити реструктуризацію - з'явиться автоматично, бо сума буде тільки рости і через місяці 3-4 можуть продати в розмірі 3-х тіл.
Самі нічого не пропонують. Дзвонять наче тільки вам.
Я з ними домовилась через 3 міс за тіло.
В мене була повна їхня компашка - Клік, Майкредіт і Монто.як ви з ними домовилися?
ну у мене вже 4 місяці - і целтіс шось взагалі не хоче на тіло йти - 2 тіла і всеВ мене була повна їхня компашка - Клік, Майкредіт і Монто.
Після того, як Майкредіт продали, я написала Клік, що готова закрити за тіло. Вони перенаправили мене в Целтіс, щоб з ними вирішувала. Я написала в Целтіс і ті погодилися, надали гарантійний.
До цього, коли протермінування було десь 1,5 міс. писала - пропонували тільки 2 тіла.
Продали єапб?Після того, як Майкредіт продали
Да.((( А Монто у Кредит Капитал, как и все Милоановские.Продали єапб?