Fotina
Форумчанин
- Дописи
- 462
- Реакції
- 450
- Бали
- 443
Fotina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я б зрозуміла, якби була винна їм суму з шістьма нулями, а то 3000 та й пролонгації цю суму перекрили п'ять разів...Хотел посмеяться,да вспомнил свои страхи в самом начале) Ни кто не будет подавать на вас в суд, потому что это самое лучшее решение для вас))) Почитайте форум, подают единицы,да и то проигрывают
Намагаюся себе заспокоювати, читаючи форум, бо май кредит то не єдина канторка, яка мене тероризує дзвінками, погрозами і листами?
Та скоріше б їх позакривали, а то вже сил нема терпіти це все!!навіть якщо дійде Вам суд не присудить все оплатити. суд більше вигідний для позичальника ніж для мфо. Більшість з них працюють незаконно, без ліцензії. все що їм можна оплатити , це те що взяв , тобто тіло. З одного банка, хорошим клієнтом якого є мій чоловік , зателефонували з пропозицією оформити кредит . Звісно відмовили побачивши кредитну історію, він каже , що це через мфо , я вляпався і вигрібсти не можу. Представник банку відповіла що не хвилюйтесь , всі мфо чекаю переліцензування , готується вихід на ринок пропозицій від банків під 30-40 % річніх. Більшість мікрокредитних організацій закриються так як працюють незаконо. можливо слухи , можливо бред, але ці слова логічні з огляду на відкриття ринку землі. у нас у всієї країни зіпсована кредитна історія через ці кредити. А під ринок землі мають бути дешеві ДОСТУПНІ кредити.