Так)
Я їм заради приколу відправив такого самого листа. Тільки 189 ст. ККУ. Вимагання. Потім зовсім забив. Звонилка брату якась Света звезда ........ Клянчила гроші. Брат послав на три букви тільки ні в суд. Просрочка з минулого літа. Живий здоровий.

Так)

Що подали в печерський суд
Талионовцы сказочнике ещё те. Пистят как дышат, а дышат часто.
Если кто и подаёт, то первоисточник - манивео. А эти в судах пару раз с0снули и не ходят туда больше.

Ооо дякую))
Талионовцы сказочнике ещё те. Пистят как дышат, а дышат часто.
Если кто и подаёт, то первоисточник - манивео. А эти в судах пару раз с0снули и не ходят туда больше.
Подякував за відповідь!

У мене з цим манівео така історія. Брав і повертав декілька раз, а з грудня жостко попав. Взяв 20 з хвостиком типу по акції чорної пятниці, на якій вони киданули купу людей. там мала бути 90% знижка, і все в розрахунках було зі знижкою, а вже як договір показався, то зі звичайними цифрами, але хто ж його читає?
це їх кредит з оплатою раз в два тижні. так от платив я по 5 штукарів, а сума тіла практично не зменшується, один раз навіть зі штрафом в косарь з лишнім заплатив 6 штук. приблизно виплатив 28 штук, а може й 30
а грошей винен стільки ж скільки брав. 21 штуку.
от така арифметика у єнотів.

ну і забив я на ті шараги, а в мене їх майже 10

по єнотах просрочка десь так 20 днів.
вже намалювали 30 штук до оплати в останній смс

встигли дозвонитись до сусідів і клянчити хоча би сто гривень за мене заплатити. це просто сміх)

шлють смс по контактах, які на мені висять у них по базі. дзвонять, але я на повному морозі, рідні, хто близький теж зараз недоступні їм.

сусідів шкода, але нічого не поробиш.

єнотам єдина дорога На гору Кху Ям

У мене з цим манівео така історія. Брав і повертав декілька раз, а з грудня жостко попав. Взяв 20 з хвостиком типу по акції чорної пятниці, на якій вони киданули купу людей. там мала бути 90% знижка, і все в розрахунках було зі знижкою, а вже як договір показався, то зі звичайними цифрами, але хто ж його читає?
це їх кредит з оплатою раз в два тижні. так от платив я по 5 штукарів, а сума тіла практично не зменшується, один раз навіть зі штрафом в косарь з лишнім заплатив 6 штук. приблизно виплатив 28 штук, а може й 30
а грошей винен стільки ж скільки брав. 21 штуку.
от така арифметика у єнотів.

ну і забив я на ті шараги, а в мене їх майже 10

по єнотах просрочка десь так 20 днів.
вже намалювали 30 штук до оплати в останній смс

встигли дозвонитись до сусідів і клянчити хоча би сто гривень за мене заплатити. це просто сміх)

шлють смс по контактах, які на мені висять у них по базі. дзвонять, але я на повному морозі, рідні, хто близький теж зараз недоступні їм.

сусідів шкода, але нічого не поробиш.

єнотам єдина дорога На гору Кху Ям
Ви їм скажіь: що вони в школі дуже погано математику вчили. І скажіть що Ваня сказав "це я" ви вже їм все виплатили і навіть переплатили а в мене по математиці була тверда 5. ? В школі.

Ви їм скажіь: що вони в школі дуже погано математику вчили. І скажіть що Ваня сказав "це я" ви вже їм все виплатили і навіть переплатили а в мене по математиці була тверда 5. ? В школі.
Можливо не в тему, але цікава думка старожил)
Тільки вчора додивився прострочка в монейвео близько місяця..(поки чемні) і побачив таку річ що в особ.кабінеті..ще мій старий паспорт який я втратив 2 роки назад..з того часу зовсім інший паспорт..чи можна шось рипатись до нацкому щоб договір визнали нікчемним? Тіло 20 к

Можливо не в тему, але цікава думка старожил)
Тільки вчора додивився прострочка в монейвео близько місяця..(поки чемні) і побачив таку річ що в особ.кабінеті..ще мій старий паспорт який я втратив 2 роки назад..з того часу зовсім інший паспорт..чи можна шось рипатись до нацкому щоб договір визнали нікчемним? Тіло 20 к
Думаю без толку. Інд. код. Той самий ви ж його то помінять не зможете.

Привіт всім. Питання якщо буде надпис від них, і я проігнорю що буде тоді. Будинок в якому проживаю оформлено на батьків які давно померли, і працював неофіційно.
І ще в єдиному реєстрі який пункт вибирати??

Вкладення

• Screenshot_20200414-082849.webp
    Screenshot_20200414-082849.webp
    47.6 Кб · Перегляди: 55
Останнє редагування:
Привіт всім. Питання якщо буде надпис від них, і я проігнорю що буде тоді. Будинок в якому проживаю оформлено на батьків які давно померли, і працював неофіційно.
І ще в єдиному реєстрі який пункт вибирати??
Подивіться пару пунктів. Кошти. Майно.

Ви порушили домовленість щодо сплати кредиту, зафіксовану в записі розмови. Ми вимушені залучити ваших родичів та знайомих до повернення вашого боргу. Або закрийте свій борг у розмірі 7050,00 грн сьогодні самостійно.

Вчера было такое же смс. Когда будут звонки родным? Что говорить в свою защиту если начнут звонить мне сегодня?

Ви порушили домовленість щодо сплати кредиту, зафіксовану в записі розмови. Ми вимушені залучити ваших родичів та знайомих до повернення вашого боргу. Або закрийте свій борг у розмірі 7050,00 грн сьогодні самостійно.

Вчера было такое же смс. Когда будут звонки родным? Что говорить в свою защиту если начнут звонить мне сегодня?
Таке повідомлення два рази приходило, хоча нічого не обіцяв, ігнорив) з того часу дзвонять тільки до мене?

С..ка за..бали вже обдзвонили всіх і вся. В них і швидко гроші одже джерело інформації систра оформлялась нароботу то вони іце знають звідки Су...и нервів вже невистачає

Подскажите есть ли такие на кого они подали в суд ( реально ) и какой итог?

Манивео выигрывает?
Ну на судовой владе есть и такие случаи, хотя как правило там не являлся ответчик, но даже если и выиграет ответчик то так же будет 20%
Монейвео. Суд у вас виграло? Чи це по напису 20% з за знімають?
Да я же говорю что не у меня, а в общем. если будет суд, то 20% от оф. дохода будут взыскать

Ну на судовой владе есть и такие случаи, хотя как правило там не являлся ответчик, но даже если и выиграет ответчик то так же будет 20%

Да я же говорю что не у меня, а в общем. если будет суд, то 20% от оф. дохода будут взыскать
А... Ясно. Тоді.

olga01980, открывайте темы по Манивео и вперед. Есть такие случаи, да. Выигрывают обычно, потому что ответчик не является на судебное заседание. Есть те, кто выиграл у Манивео. Это если в 2 словах. А так - копайте, изучайте.

Подскажите есть ли такие на кого они подали в суд ( реально ) и какой итог?
Я дивився на єдиному реєстрі судових рішень: Дивіться в інтернеті. Рекомендую подивитись. Якщо коротко: єноти виграють тільки в Києві, при відсутності відповідача та при невеликих сумах (до 10000). але рішення суду завжди тільки тіло кредиту + 50% від тіла(%, пеня та штрафи) + судовий збір!!! По закону з Вас можуть стягувати не більше 50% зарплати по усім стягненням (20% по одному), або не більше 20% пенсії. От і все. На майно стягнення накладається лише тоді, коли у Вас немає офіційних доходів і тільки по рішенню суду.

Назад
Угорі