Вам официальная повестка пришла с суда, что так уверены? Если нет, то это пугалки, которые уже заезженные от МФО. Спите спокойно!!!!

Да я і сам хотів подавати. Короче подзвонив чувак сказав що ... Як обично пугалка. Я сказав грошей нема карантин и тд-тп. Він за спрощену процедуру я сказав що проти а там побачим.

Да я і сам хотів подавати. Короче подзвонив чувак сказав що ... Як обично пугалка. Я сказав грошей нема карантин и тд-тп. Він за спрощену процедуру я сказав що проти а там побачим.
я их терпеть не могу...

Хто в курсі які документи потрібні. Чи потрібен адвокат. Тоість хто що знає
А яка у вас просрочках? А що таліону не продали? По телефону вони мені казали багато чого. Суд, виїздна група, опис майна, арешт всіх рахунків, моїх родичів і сусідів. І скільки ж у вас тіло що вони до суду подавать збираються. І суд це не самий гірший варіант.

я их терпеть не могу...
типа юрист Владислав такого мне наделал...дома был такой скандал, такого набрехал, думала уже платить, ну а потом решила кидануть его, что бы знал как правильно надо работать (а не врать). свой номер отключила и пошла на работу ? муж целый день от него отбивался, звонков 25 было и это всё манивео, отомстила обоим и Владиславу эноту и мужу, что б не верил всякую чушь...

ecspres, 40 днів відних ніслуху нідуху тіло 20000
Ще днів 20. І продадуть таліону. З таким тілом можуть і подати ну це не факт. Подивіться справи по манівео і таліону на судовій владі. Скільки справ зареєстровано з початку року? І зробіть висновок.

Тільки що общався з їх представником поговорили подушам
Ой насмішили. Щось я не памятаю що нашими законами дозволено офіційно повідомляти про суд. Тільки письмово укрпоштою особисто в руки під ваш підпис. Там на листі ще спеціальний коринець має бути на ньому теж ви ставите підпис. Його листоноша відриває він є доказом того що ви отримали повідомлення. Це поперше. По друге перевірте себе з Єдиному реєстрі судових рішень. Але для цього ви маєте знати хочаб номер справи. Отой спеціаліст з яким ви говорили по душам Вам її сказав? По третє сказати вони можуть що завгодно. В мене був досвід типу суду правда не з Манівео. Теж подзвонив дуже ввічливий юрист Іван Іванович сказав про суд, що занс усі необхідні докумети в канцелярію суду. Більше того продиктував номер справи, Назвав назву адресу суду і навіть прізвище судді. Сказав що ждіть отримаєте повістку.Перевірила в неті такий суд є суддя теж. Але в реєстрі судових справ своєї справи не знайшла. Подумала що не внели ще. Але вона там не зявилась ні через тиждень ні через місяць ні через три. Через півроку прийшов лист від компанії що списують до тіла. Проігнорувала. Зараз продали походу...Висновок, довіряйте письмовим документам оформленим та доставленим вам належним чином.
ecspres, 40 днів відних ніслуху нідуху тіло 20000
40 днів. Поминки...відзначають

Я вкурсі що має бути лист з суду як розлучався то трохи в'їхав в їх тему. Я думаю зробити на випередження. Подати першим і не тільки на манівео а на всіх в яких в мене великі тіла от тільки юриста толкового нада найти

Ще днів 20. І продадуть таліону. З таким тілом можуть і подати ну це не факт. Подивіться справи по манівео і таліону на судовій владі. Скільки справ зареєстровано з початку року? І зробіть висновок.
Тіло 20000. Але пролонгації десь до 18000грн що може бути в гіршому випадку?

Я вкурсі що має бути лист з суду як розлучався то трохи в'їхав в їх тему. Я думаю зробити на випередження. Подати першим і не тільки на манівео а на всіх в яких в мене великі тіла от тільки юриста толкового нада найти
Я тебе скажу честно,они у меня есть мне точно также звонили рассказывали что пойдут в суд,только я им не говорила что денег нет,а что я отдам только через суд,что у меня есть адвокат и мониторит меня по всем сайтам судов и должников.По тихому не получится,я приеду по любе,как бы они не хотели Итог: 3месяца просрочки и меня продали талион плюс,те прислали договор что адвокат уже дня 3 читал под микроскопом,шрифт вообще маленький,чтоб не разобрали,но ничего,я собираюсь после карантина в суд.

А є хто з Вінниці. І адвоката шукати в свому місті чи без різниці? В кого ж адвокат поділіться:u4itel:

Masha87, колажів не бачив за 40 днів дзвонили мені разів 3-4 і сьогодні шураку цікаво як його знайшли. Кожна шарага дзвонить до різних людей
Leona, просто морально сім'я не витримує мені пофіг а сім'я в шоці і це вони ще всьо незнают
Мені щас мабуть проще через суд стати банкротом 300000 кридит в банках 70000 кредитні картки і десь 90000 в шарагах

Останнє редагування:
Masha87, колажів не бачив за 40 днів дзвонили мені разів 3-4 і сьогодні шураку цікаво як його знайшли. Кожна шарага дзвонить до різних людей
Leona, просто морально сім'я не витримує мені пофіг а сім'я в шоці і це вони ще всьо незнают
родителей моих уже давно нет. Мои свекры как узнали, это было тааакккоооеее, словами не передать, это при том что я держслужбовец и она + начальник, свёкор начальник и муж на хорошей должности...семья просто позитив. Ничего пережили и дальше переживают...свёкру я даже на глаза не попадаю...сказал по телефону что я живой труп....просто я пыталась ещё раньше объяснить что это из-за их него сыночка...но они всё время были в розовых очках. Если у Ваших родителей здоровье слабое то лучше дальше не признавайтесь...типа мошенников сейчас много

Назад
Угорі