Тільки що общався з їх представником поговорили подушам
Якщо ще буде дзвонити, передавайте їм мої вітання і нагадайте, будь ласка, що я чекаю обіцяного ними суду ще з 2018...
Як вони могли про мене забути?)))

Roman270888, а Ви узнавали про процедуру банкрутства?в мене схожі цифри і в банках, і картки і мфо, там складна процедура дорога і довга в часі,багато нюансів,

Leona, читав багато но потрібно толкового юриста для консультації ато ті з якими общався толком знають то що і я :bad:

Roman270888, може і так,я поки вирішила платити одному банку,а інші всі ,виходить,стануть у чергу на 50% від зарплати,більше не відрахують, а дзвінки все одно будуть,грошей на всіх нема,хай вибачають

Так я так і хочу збити все в 50% ато виходить щомісячний платіж 180%

Masha87, колажів не бачив за 40 днів дзвонили мені разів 3-4 і сьогодні шураку цікаво як його знайшли. Кожна шарага дзвонить до різних людей
Leona, просто морально сім'я не витримує мені пофіг а сім'я в шоці і це вони ще всьо незнают
Мені щас мабуть проще через суд стати банкротом 300000 кридит в банках 70000 кредитні картки і десь 90000 в шарагах
Доброго дня, вот это Вы загрузились!!! У меня 160000 в общем. Думал очень много,оказывается я мелочник несчастный:) хочу рассказать о оформлении процедуры банкротства, рассматривал этот вариант,говоорил с адвокатами. Короче,со тарта надо заплатить 31000 судебный сбор. Потом зарплата адвокату,по договоренности,за каждый день работы. В среднем дело тянется 2месяца. Декларации о доходах за последние 3года и кккуча всяких других подтирок. Этот вариант хорош если долг от ляма и более и при условии,что бабки есть оплатить это все. Но гарнтий 100% никто не дает. Так что лучше списывайте все майно на своего человека,карты в ноль и тогда хоть суд, хоть вирус,все пофиг. Простите всем кому должны.

Тільки що общався з їх представником поговорили подушам
Розвели який суд...у них скільки висяків що і господу не під силу за 10 годів пересудить
Доброго дня, вот это Вы загрузились!!! У меня 160000 в общем. Думал очень много,оказывается я мелочник несчастный:) хочу рассказать о оформлении процедуры банкротства, рассматривал этот вариант,говоорил с адвокатами. Короче,со тарта надо заплатить 31000 судебный сбор. Потом зарплата адвокату,по договоренности,за каждый день работы. В среднем дело тянется 2месяца. Декларации о доходах за последние 3года и кккуча всяких других подтирок. Этот вариант хорош если долг от ляма и более и при условии,что бабки есть оплатить это все. Но гарнтий 100% никто не дает. Так что лучше списывайте все майно на своего человека,карты в ноль и тогда хоть суд, хоть вирус,все пофиг. Простите всем кому должны.
Я теж простив усим..а тут виконавці на хвості ...як оце їм-би простить...бо у мене хата і трое дітей...ну хай Бог їм прощае

Roman270888, я так розумію,що юріст мені буде потрібен,коли продадуть до суду,щоб суми були адекватні, або розбиратися з написом, а поки чого мєльтєшить, грошей нема, будемо вирішувати проблеми ,як будуть надходити,

Leona, воно то так але родичі невитримають в мене. От і шукаю виходи із ситуації з мінімальними витратами

Leon, слава богу в мене тільки машина і то Таврія здуру переоформив на себе:)
Leon, які у вас суми?

Roman270888, значить, треба вести роботу із родичами, я своїм розказала ,вони довго в себе приходили,каплі пили,потім переварювали,сказала,будуть дзвінки,не слухати,не розмовляти,нікому не вірити,дійде до суду-будемо брикати,а поки набирайтеся сил і готуємося до свята,до тих,хто нервує, вірус чіпляється

Leon, слава богу в мене тільки машина і то Таврія здуру переоформив на себе:)
Leon, які у вас суми?
Та ірунда я мабуть найменший тут боржник по МФО. 10 шараг, і 12 кусків тіла на всих, уже два роки як забув про них, а от примат 30 к і виконавче але поки не трогають, то грошей нуль що їм дати...дефолт..

Тіло 20000. Але пролонгації десь до 18000грн що може бути в гіршому випадку?
Суд
Якщо ще буде дзвонити, передавайте їм мої вітання і нагадайте, будь ласка, що я чекаю обіцяного ними суду ще з 2018...
От *******-сказочники
От *******-сказочники
Leona, читав багато но потрібно толкового юриста для консультації ато ті з якими общався толком знають то що і я :bad:
А то и меньше

Як краще поступити. Було Тіло в МаніВео 11к з %15. Один раз пролонгував і на натсупний місяць не мав змоги, просрочка була 14днів і тоді дав 12к і 8к не оплатив, зараз вже 23к і це все % їх продвли Таліону ті прислали письмо з Печерського Суду. Порадьте як відреагувати і на що очікувати?

Як краще поступити. Було Тіло в МаніВео 11к з %15. Один раз пролонгував і на натсупний місяць не мав змоги, просрочка була 14днів і тоді дав 12к і 8к не оплатив, зараз вже 23к і це все % їх продвли Таліону ті прислали письмо з Печерського Суду. Порадьте як відреагувати і на що очікувати?
Талион прислал письмо с Печерского суда??

В мене таких вже 2 листа. 190 ст. ККУ?

Назад
Угорі