Манивео продали долг талиону

На момент початку качєлєй я був ФОП. Десь на 4-5 міс протермінувань закрився і пішов в "тінь"
Блін а я офіційно працюю,боюсь щоб на роботі проблеми не почалися...не хочеться через ган***ів роботу втрачати

Блін а я офіційно працюю,боюсь щоб на роботі проблеми не почалися...не хочеться через ган***ів роботу втрачати
Ну я теж шефа мав і другого в якого приміщення орендував.
Поговорив з ними ще лиш почались протермінування, пояснив, що маю спірні питання особистого характеру, які
не мають цікавити окрім мене нікого, проте можуть телефонувати на роботу... мене зрозуміли. І навіть якщо і були
дзвінки - мені ніхто нічого не казав.

Ну я теж шефа мав і другого в якого приміщення орендував.
Поговорив з ними ще лиш почались протермінування, пояснив, що маю спірні питання особистого характеру, які
не мають цікавити окрім мене нікого, проте можуть телефонувати на роботу... мене зрозуміли. І навіть якщо і були
дзвінки - мені ніхто нічого не казав.
Саме більше бентежить є гроші...начулася про них багато...що стоп крана в них нема...от і шугаюся як тільки робочий телефон дзвонить

Саме більше бентежить є гроші...начулася про них багато...що стоп крана в них нема...от і шугаюся як тільки робочий телефон дзвонить
Не нагнітайте наперед )))
Можливо і не подзвонять ... бували і такі випадки, коли у людей багато шараг і ні одна не телефонувала нікуди окрім "винуватця" і контактних ;)
Проблеми будете вирішувати по мірі надходження і потреби ... це ще якщо вони виникнуть.
Якось так...

Не нагнітайте наперед )))
Можливо і не подзвонять ... бували і такі випадки, коли у людей багато шараг і ні одна не телефонувала нікуди окрім "винуватця" і контактних ;)
Проблеми будете вирішувати по мірі надходження і потреби ... це ще якщо вони виникнуть.
Якось так...
Рахунки ,картки вам хтось блокував?

Рахунки ,картки вам хтось блокував?
Ніхто і ніколи. За півтора роки жодного суда чи ВНН.
Один раз лишень на самому початку протермінувань,
коли я ще був, так скажем "мал и глуп" - одна з шараг
спромоглась вкрасти кошти з платіжної карти привата.
Ті ****** дозволили несанкціонований овердрафт ( на рахунку було всього 8 грн )
і загнали карту в мінус. Після того разу я зразу заблочив карту. Зробив нову там же,
бо треба було для безготівкових взаєморозрахунків по роботі. Проблем більше не було...
А додіки і до тепер з старої карти пробують час від часу щось вкрасти...

Ніхто і ніколи. За півтора роки жодного суда чи ВНН.
Один раз лишень на самому початку протермінувань,
коли я ще був, так скажем "мал и глуп" - одна з шараг
спромоглась вкрасти кошти з платіжної карти привата.
Ті д*біли дозволили несанкціонований овердрафт ( на рахунку було всього 8 грн )
і загнали карту в мінус. Після того разу я зразу заблочив карту. Зробив нову там же,
бо треба було для безготівкових взаєморозрахунків по роботі. Проблем більше не було...
А додіки і до тепер з старої карти пробують час від часу щось вкрасти...
А в загальному скільки цих утирків у вас?

Захожу я значит в кабинет, а здесь такое
..
До этого была реструктуризация и оставалось выплатить 4к, просрочила один платеж и теперь вот....
Чего теперь ждать??

Вкладення

• S00907-084430(1).webp
    S00907-084430(1).webp
    104.5 Кб · Перегляди: 61
  • S00907-084534.webp
    S00907-084534.webp
    99.5 Кб · Перегляди: 63
  • S00907-084539.webp
    S00907-084539.webp
    62.9 Кб · Перегляди: 70
Захожу я значит в кабинет, а здесь такое
..
До этого была реструктуризация и оставалось выплатить 4к, просрочила один платеж и теперь вот....
Чего теперь ждать??
Ну що вам сказать. Нагодували ви їх плотно. А вони ще хочуть.

Вот и сообщение уже прислали, волосы дыбом встают
К чему готовиться ?

Вкладення

• S00907-102508(1).webp
    S00907-102508(1).webp
    44.3 Кб · Перегляди: 68
Вот и сообщение уже прислали, волосы дыбом встают
К чему готовиться ?
Тепер Вас буде пресувати Таліон. Гроші канєшно потрачені на вітер. Але якщо захочете закрити Таліон, то чекайте пропозицій за тіло або пів тіла. Таліон будуть слати багато смс, дзвонитимуть. Можливо не тільки Вам, а там як повезе. Таліон і Манівео, одна й та сама шарага.

Тепер Вас буде пресувати Таліон. Гроші канєшно потрачені на вітер. Але якщо захочете закрити Таліон, то чекайте пропозицій за тіло або пів тіла. Таліон будуть слати багато смс, дзвонитимуть. Можливо не тільки Вам, а там як повезе. Таліон і Манівео, одна й та сама шарага.
талион сразу предложил оплатить 2200 и закрыть, такое возможно?

Назад
Угорі